İtalyada ciddi ilgilendiğimiz oyunculardan biride bennacer’miş.o işe hiç girmemeliyiz bence.kaliteli adam ama hem kamp yememiş hem sakatlık falan sorunlu oyuncu.zaten o mevkide oluai yi oynatacağız..milan muhtemelen yüksek maaaşından kurtulmak istiyor 4 milyonların üstündeymiş maaşı,biyere kitlemeye çalışıyorlar gibi algıladım..tüm gücümüzle oluru varsa zielinskiye yüklenelim,birde kaliteli az tecrübeli sol açık alıp kapatalım.yeminle artık başka transfer istemiyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
An itibarıyla Kadro değerimiz Başakşehirle eşitlendi ve 60 küsürlere geriledi , rakipler ise 300 milyonlara ulaştı... Takımın içi boşaltıldı ve değersizleştirildi , insanlar sıradanlığa alıştırıldı , kulüp paraları hortumlandı , borç falan erdiği bittiği yok muhtemelen artmıştır. Bunlar ters kelepçeyle kulüp binasından çıkartılmalı ve yargılanmalı.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
kulübü resmen 3 senede küçülttüler. bu fark bir daha kapanmaz. başakşehir, samsunspor seviyesine düştük. sonra da medya'da hocan'da samsun maçlarına derbi der işte. adamlar kaleci alamadı diye başkanını istifaya davet ediyor. bizde yaşanmayan rezillik kalmadı hiç bir şey olmamış gibi hareket ediliyor. en azılı trabzonspor düşmanı bile böyle zarar vermezdi. eskiden şampiyonluk bekliyorduk artık istanbul takımlarını yenebilirsek şampiyon olmuş gibi kutlama yaparız. çok yazık!
Yorum
-
önünden ye. Yorum yaparken senden icazet alacak halimiz yok. İşine bak.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Herkes teknik direktörALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
bence yönetim kaçacak. Kaçmadan önce para eden herşeyi satmaya çalışıyorlar.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Zaten oyuncular üzerinden vurgun yaptılar.En son ne kurtarırsak diye bakıyorlar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Her maç öncesi ve sonrası sonuç her ne olursa olsun takım ve hoca tribüne çağrılıp sonra hep beraber yönetim istifaya çağrılmalı. Bu pisliğin içinden başka türlü çıkamayız kimse kusura bakmasın. Tarihin en vasıfsız ve buna karşın en arsız yönetimiyle sınav içerisinde koca kulüp.
Yorum
-
adamlar her sene bir önceki seneden daha kötü kadro kuruyor. akıl alır gibi değil. geçen seneki kadro en azından iç saha maçlarında top oynuyordu. mesela yenildiğimiz hatayspor maçında sayısız gol pozisyonu var. berabere biten göztepe ve samsun maçlarında çok sağlam oyun oynadık. galatasaray maçının ilk yarısında rakibe pozisyon vermedik, net pozisyonları atamadık. bu sene bakıyorum takım daha da geriye gitti. ne olduğu belli olmayan oyunculara 5 milyon euro dan kapıyı kaçıp transfer ettiler. sonuç ortada. kim gelirse gelsin bu senede çöp. bu yönetimin gitmesi lazım.
Yorum
-
kesinlikle öyleİlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAn itibarıyla Kadro değerimiz Başakşehirle eşitlendi ve 60 küsürlere geriledi , rakipler ise 300 milyonlara ulaştı... Takımın içi boşaltıldı ve değersizleştirildi , insanlar sıradanlığa alıştırıldı , kulüp paraları hortumlandı , borç falan erdiği bittiği yok muhtemelen artmıştır. Bunlar ters kelepçeyle kulüp binasından çıkartılmalı ve yargılanmalı.
Yorum
-
Çok gerginsin abiİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
önünden ye. Yorum yaparken senden icazet alacak halimiz yok. İşine bak.
- Beğen 1
Yorum
-
Böyle bir pakete kendimi boğaz köprüsünden atarım,kostiç olmasada olur..İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamer-Ziolinski-Kostice fit miyiz

THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya