Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • jairzinho
    • 07.06.2010
    • 15529
    • İstanbul

tomas munier sözleşmesi kulübün nasıl kötü yönetildiğini gösteriyor

maalesef sözleşmeler kulüp lehine yapılmıyor aga

yasal sürece ne oldu bilen var mı?

oyuncu ile 1,5 yıllık sözleşme yapmışız, oyuncu 5 ay sonra kafama göre giderim maddesini koymuş sözleşmeye ve gitti

tahminim pedro da apar topar bu şekilde ayrıldı sezon bitiminde

pedro 10 haziranda satılmış, 2 ay önce

millet son güne kadar pazarlık yapar, demekki sözleşmede problem var

2 ay önce hele araplardan bir teklif geldiyse ancak büyük bir teklifte şak diye transfer gerçekleşir

6 milyon avroya transfer döneminin başında şak diye oyuncu gidiyorsa sözleşmede problem vardır

Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Wasl FC, Trabzonspor'un 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu Pedro Malheiro'yu 7 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladı.

menejeride jorge mendes miş

Bu Gestifute için genel bakış sayfasıdır. Bu sayfada Gestifute'in ilgilendiği tüm oyuncuları görebilirsin.

menejer hem bizden hemde araplardan parayı indirmiş 1 yıl içinde 2 transfer yaptırarak

yeni gelen oyuncuların sözleşme detaylarını bilmiyoruz, benzerdir muhtemelen, oyuncu piyasa yaparsa şak diye elinden alacaklar, oyuncu vasat ve çürük çıkarsa elinde patlayacak yada tazminat almaya çalışacaklar

menejer için win win sözleşmeleri

5 milyon avro verdiğimiz oyuncuların 9 milyon avro çıkış maddesi varsa hiç şaşırmam

kiraladığımız sörlot dan 10 milyon avro kazanmıştık, şimdi bonservisini aldığımız oyuncular ya elimizde patlıyor yada düşük çıkış maddeleri ile ayrılıyor, geldiğimiz yere bak
    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 16.08.2025, 06:37.
    TEKKEBALL

Yorum

• CaptanBarbosa
      • 11.06.2016
      • 5190
      • Jeoloji Mühendisi
      • İstanbul

Yaş isterse 17 olsun o önemli değil kaliteli bir adam için. Oyun olgunluğu denen birşey var. Ama o olgunluk bu çocukta yok. Bizim orta sahamıza lazım olan adamlar belli. Gidip bu çocuğu alıp transferi kapattık muhabbeti dönerse patlarız. Çocuk da gelişmez. Yanında düzgün bi 8 yok çünkü. Bu çocuğu ve sağlam bir adam alırsın bak o olur. Ama sağlam olacak. Hamsik-sosa-colman olacak. Yarım adam olmayacak.

Yorum

• Punisher-61
        • 31.05.2004
        • 9490
        • Almanya

Fransa 2. liginde paraya ihtiyaci olan varsa gelsin biz veririz..
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Doğukan Uçan
          • 11.04.2011
          • 23668
          • Güney Amerika

bu genç çocuğu başka bir takım araya girip alırsa şaşırmam. ismini basına düşürdüler transfer günlerce sürer yada fiyatı artar masadan kalkarız. bakalım ne olacak.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dexter M.
            • 30.05.2025
            • 1232
            • Ankara

Bizimkisi de şaşkınlık valla,
            dön dolaş aynı rezillikler,
            vasat dahi olmayanlara milyon eurolar ver, eksik mevkilere transfer yapma, 8 yokken 6 doldur, kanat yokken forvet doldur, yalan, dolan gırla gitsin,
            Ve tüm bu ihanetlere rağmen hala daha nasıl Trabzonspor u seviyor destekliyoruz izahı yok. Ama bitiyoruz, gerçekten sıradan bi takım oluyoruz, benim çevremde kendisi TS li olup çocukları, yiğenleri, torunu hep 3 ist takımından olanlarla dolu,
            haklılar da, kim bu kadar iş bilmezliğe, yalana, talana tahammül edebilir ki

Sabah akşam burdayız, salak salak transfer bekleriz, transfer de değil doğru hamle bekleriz.

Yorum

• doc holliday
              • 26.09.2007
              • 3710
              • İstanbul

Bu çocuk zaten daha çok 8 gibi oynuyor , 8 de zaten folca iyi kötü idare eder işaretleri verdi bu sene.6 ve 10 ve stoper alın öncelikli, benim bir maç daha okaya ve saviçe katlanacak takatim kalmadı..
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Dexter M.
                • 30.05.2025
                • 1232
                • Ankara

İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi
                Bu çocuk zaten daha çok 8 gibi oynuyor , 8 de zaten folca iyi kötü idare eder işaretleri verdi bu sene.6 ve 10 ve stoper alın öncelikli, benim bir maç daha okaya ve saviçe katlanacak takatim kalmadı..
                Kerem et 6 dan bahsetme, aman diyim,
                yerin kulağı var, duyarlar alırlar,
                6 deme, 6 deme.

Yorum

• Punisher-61
                  • 31.05.2004
                  • 9490
                  • Almanya

Yerel medyada hep yönetimin elinde.. haberler hep ayni yok avrupa uyanmisda bilmem ne.. bizde resmen deli ilan ettiler..
                  ama merak etmeyin bu kulüb bügüne kadar herkesi doyurdu sizide doyuracak
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ertan1982
                    • 27.08.2006
                    • 14885
                    • Almanya

O kadar iyi olsa Avrupanin ortasında en iyi yetenek havuzlarından birine sahip Ülkede oyniyan bu topçu zaten takimlarin scoutlarin listesinde.

isteyen Avrupali 7-8 milyon gözü kapalı verirdi alırdı.
                    olmadi ingiltere var, onlar sever böyle seyleri alir en kötü takımında bırakır tecrübe kazansın diye yada bir farmteam verir.

Izledim şimdi 1-2 videosunu.
                    ekstra gözüme batan ve istenen fiyatı izah eden brisey görmedim.Belki gelişir sat dersin ama sen 7 mio + satistan pay kaça satacarak nasi kar edeceksin. Burda lig üst sinir 20 mio + bonus öyle 30-50 mio satış bu ligte pek olmaz kolay kolay.

boey demeyin o Tuchel denen öküzün bok yemesi. Tuturdu bek diye, Bayernde o an panikledi aldı o fiyata çünkü diğer alternatifler ya kuüpleri satmiyordu yada daha pahalıydı.

Bayern taraftari nasil en az zarar ile kurtuluruz düsünüyor.

En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 16.08.2025, 11:31.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• odyseuys
                      • 20.01.2010
                      • 7261
                      • Zonguldak

oulai doğru profil aslında. bizim takımda olmayan ve ihtiyaç duyulan tarzda dinamik bir orta saha oyuncusu. yeteneği, potansiyeli konusunda yorum yapamam. ancak sözü geçen rakamlar inanılmaz. genç oyuncuya para verilmez demiyorum asla. oyuncunun asıl değerinin transfermarkt'ta yazılan olmadığına da itirazım yok.

ancak bizim takım noname bir oyuncuya bu paraları ödeyecek kadar HAZIR bir takım değil. takımın yıllardır çözüm üretilmeyen devasa eksikleri var, öylece duruyor. trajikomik bir durum artık bu. anlamıyorum ki bu kendiliğindenciliğin, oluruna bırakmacılığın nasıl bir rasyonel temeli var... ben kötü niyete yoruyorum.

Yorum

• LANGARA
                        • 05.06.2008
                        • 1049
                        • öğretmen
                        • Trabzon

Bu yönetimin bırakın transfer işlerini kulüp için büfeden yarım litrelik su aldık deseler ona bile şüpheyle yaklaşırım.

Yorum

• Ertan1982
                          • 27.08.2006
                          • 14885
                          • Almanya

İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi
                          oulai doğru profil aslında. bizim takımda olmayan ve ihtiyaç duyulan tarzda dinamik bir orta saha oyuncusu. yeteneği, potansiyeli konusunda yorum yapamam. ancak sözü geçen rakamlar inanılmaz. genç oyuncuya para verilmez demiyorum asla. oyuncunun asıl değerinin transfermarkt'ta yazılan olmadığına da itirazım yok.

ancak bizim takım noname bir oyuncuya bu paraları ödeyecek kadar HAZIR bir takım değil. takımın yıllardır çözüm üretilmeyen devasa eksikleri var, öylece duruyor. trajikomik bir durum artık bu. anlamıyorum ki bu kendiliğindenciliğin, oluruna bırakmacılığın nasıl bir rasyonel temeli var... ben kötü niyete yoruyorum.
                          verirsin 1-2 mio deneserin ama o istedikleri fiyata asla. Mendy de Madde varmis satistan paylar diye Hem kulübe hem oyuncuya onun icin topcuyu 15 mio satmaya calisiyorsun yeterince kar etmek icin ama Mendy ne basardi da o fiyati istiyorsun? Yasi yetenek yasinda cikti en fazla ortalama bir topcu. Alirken biz ederinden cok fazla veriyoruz hem bonservis hem maas sonra elden cikartamiyorsun oyuncuyu. Arap Rus piyasasi haric satis yapamiyorsun o fiyata. Araplardan ve ruslardan kazik yiyen tek takim biziz.

Marheilo kolay elden cikartik ( Yanlis piyasa Araplara daha fazlaya gitemliydi.) Niye?Cünkü hem bonservis hem Maas hemde oyuncu kendini gösterdi ve seneler sonra kar ile satabildimiz ilk oyuncuydu.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• CaptanBarbosa
                            • 11.06.2016
                            • 5190
                            • Jeoloji Mühendisi
                            • İstanbul

Kamada muhabbetleri dönüyor. Alabilirsen al o adamı. 8 de oynuyor 10 da. Takıma level atlatır. Uzak doğulular bizim coğrafyada pek tutmasa da alışmıştır heralde yıllardır avrupada adam.
                            6 ve 10 yazmış biri. Bize 2 tane 8 lazım. 6yı boşver. Folcarelli ve salih götürür orayı. Beğenmesem de okay da var.
                            Mendy gamsızı kendini verse ondan iyi 6mız yok da adam bitirmiş kafada. Oynamıyor puşt.
                            En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 16.08.2025, 12:07.

Yorum

• Dexter M.
                              • 30.05.2025
                              • 1232
                              • Ankara

Brownhill ve Kamada yı al bizde bi nefes alalım, başlarım sizin Yaya Turenize,19 luk bebelerinize. Kafa buluyorlar bizimle😡😡

Yorum

• Dexter M.
                                • 30.05.2025
                                • 1232
                                • Ankara

--------Uğurcan
                                Pina--Savic?--Batag--Musti
                                ---Tim--Brownhill
                                Zubkov--Kamada--Ola
                                --------Onaçu

Ucuz birde sağ-sol bek oynayan eleman bul tamam,
                                hoca musade ederse bu takım 3. veya 4. olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...