Trabzonspor'un mevcut durumda en büyük sorunu yönetici olacak çapulcu kişilerdir. Bu adamlar hiç bir şekilde Trabzonspor gibi dünya markası takımda yönetici olabilecek kapasitede değildir çoğu ilkokul mezunu hayatında kitap okumamış, mürekkep yalamamış kişilerdir. Ekonomi bilmeyen,yönetme bilmeyen,kültür seviyesi düşük, avrupa bağlantısı olmayan, araştırmacı olmayan insanlarla koskoca Trabzonspor yönetilmez yönetilemez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Maurizio Sarri Lazio da gercekten cok iyi hoca. Galatasaraya karsi fena oynamadilar. Chelsea ve Juventus gunlerinden aklimiza kazindi zaten. Chelsea de Eden Hazard dan baya verim almisti. Bir de her macin devre arasinda stadda 5 dakka sigara icip sonra soyunma odasina gitmesiyle gundem olurdu.
Transferde twitterda Serdarin yazdigina gore Puertas Ispanyada oynamak istediginden transfer askida, Arthur Meli da Ispanyaya transfer olacakmis, Hakim ziyech ile cidden ilgileniliyor diyor. Danjuma da var deniyor. El sharawy sirf Romada kalabilmek icin yillik ucretini 3 milyondan 1.5 milyona dusurmeye hazirmis. Henuz ona resmi teklif yapmamisiz. Dybala menajerler araciligiyla bize onerilmis. Sakatlik oturu Dybalanin bacaklarindaki kas kutlesi baya azalmis. Felipe agustonun takim arkadasi Abu Franchis de varmis listede. Wooh un menajeri arkasindan is cevirdik diye madem oyle ben de her transferinizi bozacagim demis.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 03.08.2025, 11:27.
Yorum
-
Halil Şanlı'ya göre Wooh'un menajeri kendisini devre dışı bırakmaya çalışan Trabzonspor kulübüne yaptığınız igrenç bir politika Avrupada hangi oyuncuya talip olursanız o transferi engellemek için sizinle mücadele edeceğim demiş.Menajer tehdit etmiş bizimkileri..
hahaha olaya bak 😊😊S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 1
Yorum
-
Böyle bi durumlar varmış zaten. Ondan rezillik çıktı. Bu nasıl bir gerizekalılıktır. Cebe para atacaklar diye yapmadıkları rezillik kalmadı.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Şanlı'ya göre Wooh'un menajeri kendisini devre dışı bırakmaya çalışan Trabzonspor kulübüne yaptığınız igrenç bir politika Avrupada hangi oyuncuya talip olursanız o transferi engellemek için sizinle mücadele edeceğim demiş.Menajer tehdit etmiş bizimkileri..
hahaha olaya bak 😊😊
Yorum
-
O sezon sampiyonlugumuz calinmadi, biz yapmadigimiz transfer yüzünden kaybettik, hemde herkes berbat iken...İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2009 Ersun yanalli donemi es gecmissin. Gerci orada Yusuf Simseki Besiktasa kaptirmasak sampiyon biz olacaktik. 2004 de Suleyman Seba yerine baskan olan Serdar Bilgili sampiyonlugu Aziz Yildirima satti. Normalde Besiktas sampiyon olacakti. Kac 12 puan miydi baya puan farki varken sampiyonlugu verdi biz de ikinci olduk. Noumayi elini sortunun icine soktu diye gonderdiler. Yillar sonra ayni hareketi Fenerde Van Persie yapmisti Besiktasa karsi kupa macinda.
Ama devrearasi yapilmayan transfer yüzünden sikeye yenildik, ha kupa bizim orasi ayri. 90 li yillara gidersek, o dönemde mevcut kadroya yapilmayan transferler var, yoksa cok baska gececekti 0 90 li yillar bizim adimizaİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bence en iyi transfer sezonumuz tek transfer döneminde colman-selçuk-jaja-engin baytar indirdiğimiz sezondu.hepsinin altındada kimsenin beğenmediği dinazor dediği asbaşkan hayrettin hacısalihoğlu imzası vardı.hatta colmanı bir diğer arjantili dünyaca ünlü biglia’yı izlemeye gittiklerinde tesadüf eseri keşfettiklerini bir demecinde söylemişti.colmanı almışlar biglia pahalı gelince.sonra o biglia lazio,milan , arjantin milli takımı falan yaptı.bir zamanlar vizyon buydu bide şimdikilere bak..
birde 90 lı yıllarda 1. Lig ve alt ligden şota-abdullah-tolunay-ogün-orhan çıkrıkçıları getirdiğimiz sezonlardı..hatta abdullah ve ogün şimdinin 1. 2. Lig seviyesinden getirilmişti.tabi o zamanlar müthiş bir izleme ekibimiz vardı.95 te şampiyonluğun kaçtığı ve fenerle düşmanlığın başladığı sezondan sonra herşeyle birlikte dağıtıldı o ekip niyeyse nedensiz yere..
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Boga harici öyle isimler geçiyorki o bölge için insan bari waka oynasın diyor..belkide bilerek bu isimler ortaya atılıyor sıtmaya razı etmek için…İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 yok, 8 yok diye diye helak olduk ama bu takımın sol açığı da yok, şaka maka sadece 43 yaşındaki Waka dayım var. İyidir kötüdür sağda 3 kişi var, solda sadece Waka var.
Lan bitmez bi çilemiz varmış, çok sıkıntılı bi sezon bizi bekliyor, Allah yardımcımız olsun.
Düşme adayıyız nokta net
THE NORTH REMEMBERS
- Beğen 1
Yorum
-
Çalıştığı şirkette üst düzey yönetici, fenerbahçeye yaptıkları bir yazılım projesi ile alakalı pr çalışması aslında attığı twitler , yıllardır da ts ile ilgili içerikler üreten birisi ,takip edenler bilir .İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAday olan Davut Özdemir ne kadar Trabzonsporlu bilmiyorum ama fenerle alakalı baya bi twitleri vs var. Fenerli başkan mı getiriyoruz?
Bu çapsızlar gitsin de ona bile razıyım.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
- Beğen 1
Yorum
-
Yok öyle birsey.sahsen tanimiyorum ama o dönem ayni sirkete calistik ama ben baska birimdeydim.O Zaman sikebahcenin sap systemlerini kurmustu sirket , Trabzonsporun da SAP Systemlerini de kurmustu.İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAday olan Davut Özdemir ne kadar Trabzonsporlu bilmiyorum ama fenerle alakalı baya bi twitleri vs var. Fenerli başkan mı getiriyoruz?
Bu çapsızlar gitsin de ona bile razıyım.
Sirketin basinda olanlar fanatik sikebahceliler di onun icin tüm yöneticiler Projeler toplantilar vs bol bol paylasim yapiyordu.Trabzonspor ile o kadar yapmiyordular. Davut Özdemir ne kadar Trabzonspor Projesi ile Twitt attini bilmiyorum saymadim pnu.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 03.08.2025, 08:44.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 2
Yorum
-
Eljif Elmas, bizim oradan çıkarabileceğimiz bir topçu değil. Ne maliyeti uyguna gelir ne de oyuncu Trabzonspor'u ister. Elini sallasa Seria A'dan takım bulur kendine. Yine boşa vakit kaybediyoruz. Daha çok, İskandinav liglerine ya da Belçika, Hollanda gibi daha uyguna oyuncu bulabileceğimiz liglere odaklanmamız gerek.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Gecen senede yazmistik bu kadro ölmüs bir kadro.Negatiflik üzerinde.Yönetim ve oyuncularin büyük bir kismi gönderilmeliydi yeni bir baslangic yapilmaliydi. Bu Takimin üzerinde Loser etiketti yapisti auroasi kötü. Bir halt cikmaz bu kadordan.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
Bu nasıl mesaj ya. Kıyamet haberi gibi. Sonuna kadar okudum bir tane mi iyi şey yok. Allah belamızı vermişİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaurizio Sarri gercekten cok iyi hoca. Transferde twitterda Serdarin yazdigina gore Puertas Ispanyada oynamak istediginden transfer askida, Arthur Meli da Ispanyaya transfer olacakmis, Hakim ziyech ile cidden ilgileniliyor diyor. Danjuma da var deniyor. El sharawy sirf Romada kalabilmek icin yillik ucretini 3 milyondan 1.5 milyona dusurmeye hazirmis. Henuz ona resmi teklif yapmamisiz. Dybala menajerler araciligiyla bize onerilmis. Sakatlik oturu Dybalanin bacaklarindaki kas kutlesi baya azalmis. Felipe agustonun takim arkadasi Abu Franchis de varmis listede. Wooh un menajeri arkasindan is cevirdik diye madem oyle ben de her transferinizi bozacagim demis.
https://www.transfermarkt.com.tr/abu...spieler/658533
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982