Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 tane yedek kaleci alınsa kafidir.
    If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
    Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yönetimi savunmayı genel kitleye söyledim. Savunmayı geçtim tepki göstermemek bile ayrı bir vukuat. Adamların bir tane net ve karakter gösteren açıklaması yok. Önceliğimiz Avrupaymış da aksi olursa bakarmışız da bilmem ne. Adamlar alenen çıkıp utanma sıkılma bile hissetmeden çık ben gitmek istiyorum de ki seni gönderelim oraya diyor. Alenen yani bundan daha açık bir şekilde söyleyemezler zaten.

Ayrıca transfer sezonunun başı olabilir. Sen transferlerimin hepsi kampa yetişsin diyorken oyuncu biran önce bitsin demeyecek mi? O zaman yeni açıldı pazarlık yapacaksak istediğimiz kadar biz neden ortalığı yangın yeri yapıyoruz transferler gecikiyor diye?
      Evet oyuncuda bir an önce bitsin isteyecek. Ama Trabzonsporlu ve takımın kaptanı ise bir kaç hafta sabır edecek.

Bizim aldığımız oyuncular ama takımlarının kaptanı değil.. Southampton'e bak 2 senedir yedek forvetlerinin peşinde koşturuyorlar bizi. Aldın mı ucuza? Alamadın! Bazen bir ağırlık koymak gerek. Konuşulan 4 kulüp varken neden Uğurcan istiyor diye ucuza bırakayım?

Ben yönetimi her konuda eleştiriyorum merak etme. Kaptanı ucuza satarsa yine eleştirim..

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Belki de Avrupa’dan gelen teklif için sürekli kolaylık sağlanacak denilip reddedildiği için konu buralara geldi. Belki de çıkıp madem beni para olarak görüyorsunuz alın 20 milyon veriyorlar ben buraya gideceğim diyordur. Şu yönetimi savunup nasıl Uğurcan linç ediliyor gerçekten yazık.
        Yönetimi savunan kim var yaahu kiiimm ? Bu kdr da olmaz arkadaş, yönetimin canı cehenneme ama bu Uğurcan'ın s2k sokuk tavırlarını daha doğrusu sessizliğini meşrûlaştırmaaazz

Kaptanınıza bunu mu yakıştırıyorsunuz cidden?
        Aynı şeyler o takımların kaptanlarına yapılsa tıpış tıpış ezeli rakibe giderler miydi yoksa gerekirse yönetime savaş açıp taraftara gerçekleri mi anlatırlardı ?

Ayrıca 10 sene sonra Uuurcan her moku söyleyebilir, 100% yalan olsa dahi inanacak saf taraftarlarımız olduğu için ne olsa der ve kandırır

Yorum

• Uğurcan’ın ağabeyi Fenerbahçe’yi takibe aldı!

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır’ın ağabeyi Nejdet Çakır, sosyal medyada dikkat çeken bir hareketle gündeme geldi.

​yavas yavas alistira alistira !! kuzeni 2-3 gun once avrupadan baska yere gitmez demisti onlari da uyutmuslar demek..hala daha inanmiyor ,inanmak istemiyor, konduramiyorum.. insallah avrupaya transfer icin yem olarak kullaniyorlardir şikecileri diyecegimde durum ciddi anlasilan biz fazla iyi niyetliyiz galiba..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• nevzat61
            nevzat61 yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            2011 paylaşımını da silmiş diyorlar..Bende konduramıyorum zoruma gidiyor..önümüzdeki sezon fb forması ile trabzon da onu düşünemiyorum..bir Onur Kıvrak olamadı mı..

• şimdi bir mesele de onaçu'ya verilecek bonservis ve kulübüne ödenecek maaş olacak. en az 1 hafta daha bu konuşulur. herkes ekonomi uzmanı oldu. dünyada 1 milyon euro ya oyuncu kalmadı. bizim taraftarlar kendilerini rize samsun konya seviyesinde görüyorlar herhalde. bu tarz oyunculara bu paraları vermek artık sıradan bir olaydır. futbol sektöründen hiç mi haberiniz yok. onaçu 31 yaşında 4-5 sene bu ligde şov yapar. anadolu takımları çok vasat. eski kalite yok. geçen sene banza yerine cornelius yada onaçu olsaydı rahat avrupa kupalarına giderdik. sörloth'u saymıyorum bile. bu ligde özellikle 4 büyüklerde son bir kaç senedir gol atan forvet her türlü fark yaratıyor. eskiden böyle değildi. buda tamamen yukarıda yazdığım gibi ligin aşırı vasat olmasından kaynaklı.
          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 26.06.2025, 22:11.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• taraftarımız maalesef çok manipülasyona geliyor..

başkan erto bile bizim taraftarı kolaylıkla manipüle edebiliyor, düşünün yani o kadar vasat durumdayız taraftar olarak..

sosyal medya trolleri ve tribün grupları ile koca bir camiayı sürü gibi güdüyor..

helal olsun fazla hafife almışız..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              berkeye gerek yok irfancan eğribayatı alsınlar takasta
              lincoln henrike, irfancan kahveci, irfancan eğribayat + 6 milyon euro
              erto takla atar bu anlaşmaya

bu sabuncu hergelesi Trabzonsporun kaleci planlaması onuralp berke ahmetcan diye tivit giriyor
              hayırdır nerden alıyor bu bilgiyi kim uçuruyor
              bilgi yok g.tünden sıkıyorsa niye kimse hayırdır alo demiyor
              Tribünümüze dönüp olta atan adamı kalemizde görmek mi istiyosunuz cidden şaka yapıyor olabilir misiniz?

Yorum

• Sefer A.
                Sefer A. yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Tabi ki şaka yapıyor kfjshha

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğurcan’ın ağabeyi Fenerbahçe’yi takibe aldı!

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır’ın ağabeyi Nejdet Çakır, sosyal medyada dikkat çeken bir hareketle gündeme geldi.

​yavas yavas alistira alistira !! kuzeni 2-3 gun once avrupadan baska yere gitmez demisti onlari da uyutmuslar demek..hala daha inanmiyor ,inanmak istemiyor, konduramiyorum.. insallah avrupaya transfer icin yem olarak kullaniyorlardir şikecileri diyecegimde durum ciddi anlasilan biz fazla iyi niyetliyiz galiba..
              Uğurcanın ağabeyi menajer, çoğu takımları ve teknik direktörleri takibe almış zaten epeyde olmuş.

Yorum

• Vallahi garip adamlar gidebilecekleri son noktaya kadar gidip alenen çık gitmek istiyorum de ki seni satalım diyor heryere. Üstüne çıkıp konuşmuyor diye üzülüyorlar sanki. Neyse her şeyin doğrusunu zaman gösterecek her zaman olduğu gibi.

Yorum

• Uğurcan herhalde sessiz kalacak ne yapacak adam hergün hakkında çıkan haberleri mi yalanlayacak?

Yorum

• onaçhu işi işallah bozulur..

buraya not düşeyim.. 2 seneye fesih etmeye uğraşırız.. kesinlikle uzak durmamız gereken profil!!

maliyeti ise yıllık 5 milyon eur!! toplam belki de 700 milyon lira!! hani borsadan para gelince borcumuz 2 milyara düşecekti ya, siz onu 2,700 yapın şimdiden!!

geçmiş olsun!

Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uğurcan’ın ağabeyi Fenerbahçe’yi takibe aldı!

Yönetim zorla sattırıyor onlar da tepki amaçlı bunu yapıyor yoksa Uuurcan gitmek ister mi yaa aa aaa ne kdr ayııppp....

Topunun amk hiçbiri efsâne falan değil Tekke dâhil... piyon herifler çöp herifler alayına yazıklaaarr olsun

Yorum

• Ben baya kaçırdım gündemi. Kesin gidiyor mu Uğurcan, yoksa bugün de açıklama gelmedi diye mi böyle ekstra bir gündem oldu.

Yorum

• nevzat61
                          nevzat61 yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Dedikodular devam ediyor..kulaktan kulağa oynuyorlar

• bizim başkan uğurcanı fenere 17-18 + ismail+ oğuz şeklinde okutabilecek kapasiteye sahip mi sizce?

en fazla 7-8 milyon +halil dervişoğlu+ berkan kutlu şeklinde biter bu iş..

transfer gurmeleri iyi bilir bu işleri!!
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• ounachu hayırlı olsun doğru düzgün ortasaha ve kanat oyuncularıyla iş yapar

Yorum

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim