Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Puertas olmak üzere diye haber servis ettirdi başkan bugün inşallah olur dedik heyecanlandık, herkes bitti vs dedi, şimdi de yüksek maaş istiyor haberleri gelmeye başladı, ulan ne yapmaya çalışıyorsunuz, Neden ilk yapılması gereken 8 hamlesini sona bırakıyorsunuz, neden taraftarı alenen kandırma işine girdin başkan söylesene sizde hiç mi akıl yok nerde lan 8 nerde ??? hala forvet alıyorsunuz, lig bitti biteli futbolcu izliyormuş sözde Fatih hoca hiç mi eli ayağı düzgün bir 8 bulamamış, sizin yatacak yeriniz yok yatacak akılsız iş bilmez herifler.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

15. olmak umrunda degil mi? Daha ne duruma düselim? Birden tüm defansi cocuklara veremesin, verirsen kümeye düsersin. Bu cocuklar oyuna sonradan gire gire tercübe kazanacaklar. Her mac 1ini sokup 20-25 dk oynatcan. Ozaman iste gelisim olur. Birden hepsini sahya atarsan 90 dk boyunca ezilir sonra herkes, yok cöp bunlar falan yazar oyuncularin piskolojisi bozulur.
      Evet değil. 5. Olmakla 15. Lik arasında bir fark yok eğer avrupa yapamıyorsak ve bir sonraki seneye ümit taşıyamıyorsak boşuna para gömmeyelim diyorum. Ben 11 altyapı oyuncusu bile 15. Olmaz diyorum Trabzonspor kültüründe. Kaybeden takımlar göreceksem bana bir yapılanma satsınlar diyorum. Şampiyonluğu hayal ediyorsanız gerçeklikten uzaksınız belli ki. Kadromuzda mevkisinin en iyisi diyebileceğiniz 2 tane adam var ve bir istikrarımız yok. O iki ismi de teklif gelirse yollayacağız onlar da gitme peşinde. Bu atmosferde yaratacağınız beklenti sadece hoca yer.
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lucescu namağlup beşiktaşı 3-5-2 ve varyasyonu oynadı. Bunun taktikle ve dizilimle alakası yok, uyumlu oyuncularla oyna, düzgün bir rotasyonun olsun ligin içinden geçersin. Şahsen kenar stoperlerin iyi olursa en iyi taktik olduğunu düşünüyorum şu an zaten en iyi hocalar yaygın olarak bunu kullanıyor şu an. Bizim 1 kenar stoperimiz muhteşem bir çocuk potansiyeli dünyada ilk 10, diğer kenara da benzer bir profil bulursak ligi kırabiliriz.

Düzgün rotasyon?
        Sağ stoper ---> Transfer,Rayyan,Taha
        Sol stoper ---> Batagov,Rayyan(Parmada 3 lü solu oynadı)
        Orta stoper ----> Savic,Arda,Okay(Hoca stoper oynatır Okay'ı

Bu taktikte stoperlerin önündeki oyuncuların pozisyon bilincinin yüksek olması şart. Mendy ile bunu ne kadar yapabiliriz bilmiyorum. Mou Roma ile oynarken elinde Matic ve cristante vardı, bizde yok. Fakat burası da İtalya ligi değil, avrupa kupası koşturmuyoruz. Hazırlık senemizdeyiz.

Bence bizim takımın en yatkın olduğu formasyon 3-4-1-2 Asimetrik ön üçlü. Bu tip basmakalıp fikirlerden çıkalım lütfen. Mou geçen sene fenerde gayet başarılıydı Rangers maçına kadar 3-5-2 ile gidiyordu, oyuncuları taktiğe uyumsuz olmasına rağmen çok da iyiydi. Rangers da 3 defansla oynadı kontrayla yendi feneri.

95-96 Kadrosu 3-5-2 oynadı, ben kimsenin şikayet ettiğini hatırlamıyorum. Futbol mucizesi ile 2-1 yenildiğimiz maçın istatistikleri bile o formasyonun iyiliğini anlatıyor.

Son şampiyonluğumuzdaki formasyonumuzda da bir süre stoperden bozma bir kenar ile oynadık. Denswil, Dorukhan, İsmail bunlar 4 lü dizildiğinde hep 4 lü oynamıyorlardı. Bazen 3'lüye döndüğümüzü hatırlayın.

2 Sene boyunca sabrederim hoca yeter ki 3 lü oynamaya geçsin. Batagov gidecekse Ahmetcan'ı alsın. Arda'yı göbeğe, Taha'yı sağ stopere hazırlasın. Salih'i merkez 6 ya hazırlasın, 15. olsak umurumda olmaz.

lucescu demişken

luce nin taktik dışında alameti farikası rakip bireysel oyuncu analizidir , bunu şu anda süper ligde yapan teknik direktör olduğunu sanmıyorum

bende luce ile çalışan yerli bir oyuncudan dinlemiştim bunu

luce maç önceleri rakibin bütün hücum oyuncularının bireysel olarak ne yaptığını gösteriyormuş, ve bunlara karşı ne yapılması gerektiğinide söylüyormuş

misal arjen robben içe kat ederek çalım atıyor, oyuncular bunu bilerek sahaya çıkıyorlar,rakibin bütün oyuncularının özelliklerini gösteriyormuş

haliyle savunmak çok daha kolay oluyor, çünkü rakibi ve oyuncuyu önceden biliyorsun, luce malum bir savunma hocasıdır, genel olarak, çok az gol yiyen takımlar yaratır ve alan savunmasını iyi yaptırır,

türk takımları ve milli takım genelde savunarak savunma yapamazlar, hücum ve pres ile savunma yapmaya çalışır, geride bekledi mi türk takımları ve milli takım genelde gol yer

luce bunu değiştiren bir hoca oldu, nasıl yaptı ? rakip hücumlarının özelliklerini maç öncesi kendi oyuncularına göstererek

rakip analizini getiren hocadır muhtemelen

bizde ne olur genelde, herkes kendi oyununu oynar ve ortaya bir skor çıkar, misal gs nin avrupada yediği kontra atak gollerini luce yemezdi, çünkü rakiplerin ne yapacağını söyler , okan ise ben kendi oyunumu oynarım ve kazanırım kafası ile rakibi yok saydığı için avrupada amiyane tabirle tokat manyağı oluyor
        TEKKEBALL

Yorum

• bilginsem
          bilginsem yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Şimdi bunu herkes yapıyor demek istemiyorum, korkunç bir futbol izliyoruz fakat eskiye oranla çok daha fazla yapıldığına eminim.

Sadece bazen diyorum ki bariz şeyleri niye hala anlayamıyoruz. Örneğin Talisca'nın 600 tane penaltısı aynı köşeye atılmışken Uğurcan niye diğer köşeye zıplar bunları anlaması cidden güç...

• felipe istanbulda

hayırlı olsun

bu tarz transferlere devam edilmeli

saul maul puertas muertas bu tarz yüksek maaşlı fizik olarak bitmiş maddi hedefleri kalmamış oyuncu transferi yapmayın aga

saviç ten sturidge ten gervinho dan ders çıkarmak lazım

colman tm değeri 1 milyon avro iken belçikadan 2,5 milyon avroya geldi

Gustavo Colman ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Argentinien ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei CA Rosario Central ➤ * 19.04.1985 in Buenos Aires, Argentinien

23 yaşında idi

6 yıl oynadı

belçika liginde de öyle uçup kaçmıyordu istatistik olarak

Das sind die Leistungsdaten von Gustavo Colman vom Verein Karriereende. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

felipe transferi model olarak doğru bir transfer şeklidir, tutar tutmaz orası ayrı
        TEKKEBALL

Yorum

• Biri Osimhen alır biri Abraham alır biri Bissoumayı alır biz bi tane adam indiremiyoruz. İndirdiğimiz adam da kim olduğu belli değil. Tamam onlar kadar açılalım demiyoruz da şu İspanyol adam gibi adamları indirebilelim be. Berbat durumdayız.

Yorum

• Sikan ı zarar etmeden satarsın Felipe umut olur iyi oldu dersin ama şimdi tanımadığın oyuncuya ayar oluyorsun.
            Ulan ne biçim adamlarsınız siz, insanı bırak futbolu hayata küstürürsünüz,
            şimdi Sikan ı alacak takım nazlanmayacak mı, 6 ya aldığın çocuğa 3 veririm demeyecek mi.

Ayrıca Onaçu Felipe aynı tip golcü değil mi,
            Sikan a güvensen, onun meziyetlerinden de faydalansan daha iyi değil mi.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://x.com/futbolarena/status/1943667158996644194

felipe istanbulda

hayırlı olsun

bu tarz transferlere devam edilmeli

saul maul puertas muertas bu tarz yüksek maaşlı fizik olarak bitmiş maddi hedefleri kalmamış oyuncu transferi yapmayın aga

saviç ten sturidge ten gervinho dan ders çıkarmak lazım

colman tm değeri 1 milyon avro iken belçikadan 2,5 milyon avroya geldi

Gustavo Colman ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Argentinien ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei CA Rosario Central ➤ * 19.04.1985 in Buenos Aires, Argentinien

23 yaşında idi

6 yıl oynadı

belçika liginde de öyle uçup kaçmıyordu istatistik olarak

Das sind die Leistungsdaten von Gustavo Colman vom Verein Karriereende. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

felipe transferi model olarak doğru bir transfer şeklidir, tutar tutmaz orası ayrı
              Colmanı 2008 de 2.5 milyon euroya almışsın.Aradan 17 yıl geçti.Buna rağmen 3-4 milyonlara kaliteli oyuncu getirmeye çalışıyorsun.2008 de 2.5 milyona aldığın adamı bugün almak için en az 10 milyon euroya ihtiyacın var.Futbol piyasası uçup gitmiş durumda.

Yorum

• shagrath61
                shagrath61 yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Bunu söylerken gerçeklerden de uzaklaşmamak gerekiyor. O zamanın 2.5 milyon eurosu ortalama olarak 4.3 milyon TL ediyordu . Şuan bu değer yine ortalama olarak 117.5 milyon TL ediyor. Tabii gelirler de o zamana oranla arttı ama bu kadar da arttığını düşünmüyorum .

• jairzinho
                jairzinho yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                shag

onur euro konusunda haklı matematik olarak, euor yu ons altın üzerinden değerlendirmek gerekir, nasıl lira değer kaybediyorsa euro ve dolar da değer kaybediyor , çünkü bunlar kağıt olduğu için bol bol basılıyor, para dediğimiz şey altındır aslında,
                bizim kafamızda euro ve dolar hiç değer kaybetmiyor algısı var, yok öyle bişey

colmanı aldığımız yıl ons altın 900 dolar idi 2008 de, şimdi ons altın 3358 dolar

Canlı ons altın fiyatı bugün ne kadar? Ons altın 2026 serbest piyasa anlık güncel alış satış fiyatları, ons altın grafikleri, ons altın hesaplama, ons altın analizleri ve haberleri Doviz.com’da.

yani 2008 de 2 milyon doların varsa kaç gram altın alıyordun, bugün kaç gram altın alabiliyorsun

yalnız onura katılmadığım nokta şu : halen düşük bütçeli takımlardan 2-3 milyon avrolara iyi oyuncular alabilirsin, çünkü düşük bitçeli takımların toplam maaş bütçesi 5-6 milyon avro olur genelde, bodo slavia vs , bu takımlara 3 milyon avro bonservis verdi mi toplam maaş bütçesinin yarısını çıkarmış oluyorlar

oyuncuyu nerden aldığın önemli olan , brugge dan porto dan benfica dan alamazsın 2-3 milyon avro bonservisle oyuncu, misal
                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 11.07.2025, 17:56.

• 2006'lı sağ bek Oğuzhan kampa alınmamış.

2007'li stoper Taha, stoper kalabalığına rağmen Arda'yla birlikte kampta çalışıyor.

Takımda Pina'nın alternatifi kim? Mustafa. Üçüncü sağ bek yok. Mustafa da solda oynatılıyor. Onun da alternatifi Arif.

Beklerde bu durumdayken Oğuzhan'ın alınmaması, hocamızın Sikan'ı hazır bulmaması gibi herhalde. Sorun mu? Değil. Bonkör başkanım Serdar Saatçı gibi birini gider bonservisle alır son dakikada. Ya da Nwakaeme sağ bek, Zubkov sol bek, gelirse Boga ön libero, Augusto stoper oynar.

Aptal bunlar...

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yıllardır erto 8 numara transferinde hep aynı hainliği, aynı taktiği yapıyor.İşte ilk önce medyaya haberleri istediği gibi servis ettiriyor 8 numara yıldız transferi tamam diye, sonra takımı ile anlaştık, herşey tamam ama futbolcu yıllık çok yüksek maaş talep etti bu neden transfer olmadı veya herşey tamam futbolcu ile anlaştık ama takımı ile transfer bonservis konusunda anlaşamadık ve pazarlıklar olumsuz sonuçlandı...

Erta yıllardır hep aynı hainlik ile hep aynı sinsi taktik ile Trabzonspor taraftarını kandırıyor.Bu söylediği kaçıncı yalan kimbilir...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayır, 4-2-3-1 oynayan bütün takımları kastediyorum. On sekiz takımlı ligde, üçlü oynayan kaç takım, kaç hoca vardı? Geri kalanlar rezil olmadı, altı yedi yemedi de sadece üçlü oynayanlar bu günahın ızdırabını çekti gibi yazmışsın.

Bahsettiğin dönemde,bütün Avrupa'da (İtalya dahil) dörtlüye dönüş yaşandı. Örnek vereyim, o dönemi yakaladın mı bilmiyorum; Sergili, Abelardolu Barcelona üçlü oynardı. Zaman ilerledikçe oyunda yaygın dizilişler de değişti. 4-2-3-1 bir dönem popüler oldu hatta krallığını ilan etti. Prandelli buna direndi, 4-1-3-2'yle çift forvet oynattı (Bu ülkede tutmayan (!) sadece üçlü değildi, Prandelli'ye de "Böyle hücum oynanmaz" dediler. Kalıp dışına çıkan Del Bosque'ye "köylü", "Yeniköy Kasabı" dedikleri gibi...).

Ardından olarak Ismael ve Pereira, necip basınımızdan gerekli dersi almıştı: "Büyük takım oyunu oynayın". Neydi büyük takım oyunu? Kimse bilmiyor. Bu sene de Okan ve Mourinho benzer tartışmanın içinde yer aldılar.

Demek istediğim; eldeki malzeme uygunsa, hocanın inandığı felsefe uygulanabilir ve sonuç alıcıysa üçlü veya dörtlü oynatması, çift forvet tercih etmesi gibi tercihler, diğer çevre şartlarından (Ülkede tutmamış olması gibi) etkilenmemeli. İlk cümleme döneyim. Belki Boga'ya göre bir oyun planlıyordu, alamadı. Ve yerine alternatif oyuncu da bulamadı. Planını revize edip, üçlüyü düşündü. Bunların hepsini hazırlık maçlarında göreceğiz.
                  ligimizde zaten genel olarak pozisyon almasını, taktik dizilimi bilmeyen bir oyuncu profilimiz var.. bizde altyapılardan itibaren oyuncular 4lü dizilimle oynuyor.. bunun 3lü dizilimini çalıştırmak taktisyen bir hoca, sabırlı bir taraftar, ve akıllı bir oyuncu grubuyla olur.. arda turan bile ben 4-4-2 , 4-3-3 ne demek oyuncular nerede duracak madride gidince öğrendim demişti varın gerisini siz düşünün..

bunlara sahibiz derseniz eyvallah ama ben hiç birine sahip olmadığımızı düşünüyorum. bizim takım şu anda ne oynar emin olun hoca bile bilmiyordur. elde 5 benzemez ve bir manga ahraz var..3lü oynatsın diye getirilen jesusa bile o süre veilmedi..

rezillik kısmına gelince ben skordan bağımsız düşünmüştüm, pahalı kadrolarla büyük hedeflerle yola çıkıp sonu hüsranla biten bir sürü macera var.. vitor , jesus bunlardan başlıcaları..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• buradaki arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama tolisso, parades, sangare, wooh, boga, puartes gibi futbolcuları alamadıktan sonra onaçu, pina, vinicius transferlerinin hiç bir önemi yok.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Siz beni dinleyin. Yeni yeni küfürler öğrenin. Çok ihtiyacınız olacak.
                      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• psv nin rekor zu ları

Diese Transfer-Statistik zeigt die kompakte Ansicht der teuersten jemals getätigten Spieler-Zugänge vom Verein PSV in der Saison Gesamtstatistik aktuelle Saison.

15 milyon avro

oyuncu satşlarından ve avrupa kupalarından daha çok gelir elde eden bir kulüp psv

stad gelirleri sponsporluk gelirleri ve naklen yayınlardan anormal gelir elde ettiklerini sanmıyorum, küçük ülke, az nüfus nedeniyle , belçikada böyledir

bunların naklen yayın ihalesi senelik 150 milyon avro , bize benziyor biraz

süper ligin naklen yayın ihalesi bence revize edilmeli , 180 milyon euro , lakin lige gelen yıldızları düşündüğümüzde (yarısı çöp olsa bile) , yayın değeri düşük an itibariyle

süper lig bence 10 takımlı olmalı

naklen yayın geliri 500 milyon avro olmalı

ayak bastı parası 20 milyon avro olur (10 takım = 200 milyon avro )

kalan 300 milyon avroyu ise :

şampiyonluk sayısına göre bir para dağıtılır (1 şampiyonluk bedeli 1 milyon avro , misal)

galibiyet beraberlik parası dağıtılır

birde o sezon ilk 4 te bitirenlere para dağıtılır

10 takım 36 hafta , ve çok sayıda derbi maçı

ligde şu anda çoğu maç izlenmiyor stadlarda ve tv de , antalyaspor alanyaspor maçı misal, haliyle maçların değeri azalıyor

takım sayısı 10 olursa ve naklen yayın ihalesi 500 milyon avro olursa hem takımların gelirleri çok yükselecek hemde daha fazla sayıda maç tv den ve stad dan izlenecek

yarısı çürükte olsa acayip oyuncular gelmeye başladı süper lige, ama naklen yayınlardan kazanılan gelir 5-15 milyon avro arası değişiyor, bu olmaz aga

devlet takımların ekonomik krizini başka yollarla çözüyor, buna gerek yok , tabii denen bir platform var,(cl maçları burada) devlet pekala naklen yayınları alabilir, beinsporta kulüpler niye mahkum ediliyor anlamıyorum, hemde çok düşük gelirler ile

bu arada psv konusu arada kaynamış

psv bu şekil bonservisle oyuncu aldığına göre bizimde bonservisle oyuncu alma üst sınırı 4 milyon avro olmalı

biz genelde bonservisle fazla oyuncu satamıyoruz, 4 e aldığımız oyuncuyu en fazla 10 a satabiliriz, yada 4 e aldığımız oyuncuyu fazla beğenmezsek gene 4 e satarız, peki burdan ne kar elde ediyoruz ? maaş bütçesi düşmüş oluyor, genç ve bonservisli oyuncu aldığımız için, yani maaş bütçesinden kar elde ediliyor

saha içi karı daha fazla bence, daha dinamik fizik kalitesi iyi başarıya aç bir kadro yapılanması elde ediyorsun
                        En son jairzinho tarafından düzenlendi; 11.07.2025, 18:41.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Siz beni dinleyin. Yeni yeni küfürler öğrenin. Çok ihtiyacınız olacak.
                          Abi ben artık bu işlerden sıkıldım.3 sene önce Taylanla,Berkanla,Cicaldau ile oynayan Galatasaray bugün 70 milyon euroya oyuncu alıyor.Üstelik Euro kuru 3 sene öncesine göre uçmuşken bunu yapıyor.500 milyon eurodan fazla borcu olmasına rağmen Osimhen için verilecek 70 milyon euro için bankaları teminat olarak gösteriyorlar.Üstelik bunu bankalar birliğine borcu olduğu halde yapıyorlar.Bu amk bankalar birliğinden çıktığımız için Ertuğrul büyük iş yaptık diyordu Gs denilen yavşak kulüp bankalar dahil uçan kuşa borcu olmasına rağmen takır takır oyuncu alıyor.

Beşiktaş denilen küçük şikeci kulüp ise borçtan boğulurken oyuncu satmadığı halde Orkuna 30 milyon euro,Abrahama 15 milyon euro ve Juraseke 8 milyon euroluk bonservisle anlaşıyor.Toplamda 53 milyon euro.

Trabzonsporun başkanı ise vergi borcu ödeyecem gibi aptalca ifadeler kullanıyor.Ben artık bu kulüpten,başkanından,yönetiminden nefret ediyorum.Bu ülkede muhasebe yapan,borcu olan tek kulüp biz miyiz.Bizim dışımızda vergi borcunu s.kine takan var mı ? Rakipler takır takır eksiklerini giderirken bizim sağ stoper,8 numara,10 numara ve sol kanatta bir sürü eksiklerimiz var.Felipe Augusto isimli gol bile atamayan çamaşır makinesine dünyanın parasını verecekler.6 milyon verdikleri Sikan kupada bile ilk 11 de değil.

Trabzonspor kombine biletleri 1000 Tl ye bile satsa asla almam.Param olmadığından değil.Bu boktan takımı ve yetersiz futbolcularını izlemek ve işkence çekmek için tek kuruş harcamam.Taraftarda derbi heyecanı dışında stada gitmiyor zaten.

Ben yıllardır hiçbir partiye oy vermiyorum.Sırf Trabzonspora şike konusunda yaptıkları yavşaklıktan dolayı.Trabzondan %60 oy alıyorlar,üstüne birde vergi borcu alıyorlar.İstanbulu kaybettiler ama İstanbul takımlarına para ve arazi yağdırıyorlar.
                          En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 11.07.2025, 19:07.

Yorum

• My
                            My yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            Türkiye de Trabzonspor da artık elimizden çıktı güzel kardeşim. Ne Türkiye Türkiye gibi davranıyor ne de Trabzonspor Trabzonspor gibi. Artık her şey birbirinie girdi. At izi it izi her şey allak bullak. Akılla mantıkla açıklanabilecek hiç bir şey yaşamıyoruz. Delilik bu. Sen dediğim gibi yeni yeni küfürler öğren. Çok ihtiyacın olacak.

• Sangare-Puertas kampa kadar yetiştir barışalım Erto başkan.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim