Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kap uyuyormu?
    bayram değil seyran değil kariyer sezonunda bile 10 milyon euro teklif görmeyen adama türkiye'den bir kulüp nasıl 36 milyon euro verebiliyor apar topar. böyle bir paranın hayatın olağan akışına aykırı olduğunu düşünüyorum. galatasaray neye karşılık böyle bir para verdi. ben devlet değilim, devlet araştırsın işte. vatandaş olarak bunu isterim şahsen. ulan şenol güneş, rüştü reçber bile böyle paralar etmedi. güldürmesinler adamı

Uğurcan Çakır, 29, Türkiye ➤ Galatasaray SK, 2025'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 5 Nis 1996, Antalya, Türkiye
    En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bayram değil seyran değil kariyer sezonunda bile 10 milyon euro teklif görmeyen adama türkiye'den bir kulüp nasıl 36 milyon euro verebiliyor apar topar. böyle bir paranın hayatın olağan akışına aykırı olduğunu düşünüyorum. galatasaray neye karşılık böyle bir para verdi. ben devlet değilim, devlet araştırsın işte. vatandaş olarak bunu isterim şahsen. ulan şenol güneş, rüştü reçber bile böyle paralar etmedi. güldürmesinler adamı

Parayı kolay kazanma yöntemleri geliştirmiş olabilirler😀

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Parayı kolay kazanma yöntemleri geliştirmiş olabilirler😀
        3 sene öncesine kadar ömer bayram, serdar dursun, slimani, babel ile oynayan adamlar ne oldu da birden bire 30 milyona 75 milyona oyuncu alıyor. yahu türkiye'deki bütün maçları kazansan, bütün kupaları kazansan yine böyle bir gelir yok. akla mantığa sığıyor mu. bide biz borcu indirdik diye seviniyoruz. adamların 30 milyar borcu var piyasaya. halen daha çok fazla para harcıyorlar. bizim de borcumuzu o zaman 10 15 milyara çıkarmamız lazım. nasıl olsa ceza veren yok

trabzonspor olarak memlekette tek enayi biz miyiz? borçları cidden sıfırlayıp ne yapacağız. bizim ne işimize yarayacak bu. kaç yaşına geldim bildim bileli galatasaray ve fenerbahçe'nin borçları her zaman artıyor ama hiç bir şey de olmuyor
        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• devlet izliyor bunları yakında yakalar. gs ve fb normalde küme düşürülür . Kitleleri futbolla uyutuyorlar asgari ücretl icardi osimhenin maaşı ile mutlu oluyor.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu hakan yoloğluna iyice ayar oldum.Olai den gelecek para ile kadro kurulacakmış. Oulai yurt içine satmak ihanettir.ugurcan 29 yaşında ve gitmek için yanıp tutuşan bir isimdi.Bence gitmesinde sıkıntı yok.Ama oulai 19 yaşında tüm dünyanın takip ettiği isim.Sezon sonu rekor kırıp genç oyuncular arasında muhteşem bir imaja sahip olmamızı sağlayabilir.Cincona satışı hangi mebla olursa olsun ihanet ve istifa sebebidir.
            Neredeyse ilk defa bu kadar katıldığım bir yorum yaptın Oulai'nin şu an bu fetöcülerle anılması bile bizim için bir utanç sebebidir.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

illa böyle olacak demiyorum ama elimizde böyle bir alternatifte olur diyorum hücum çeşitliliği açısından.Agusto zaten solda oynayabiliyor keza daniel de öyle diyorlar.

çift forvet,iki kanat ve bir merkez forvet,üç forvet seçenekleri olur.Gerektiğinde tek forvet arkasında muci ve kanatlarda zubkov-olaigbe ile oynarsın.Hücum çeşitliliği her zaman iyidir.
              Bu şekilde derseniz tamam olurum . Ama Olaigbe ' den artık medet ummamak gerek.

Aşırı umursamaz tavırları var . Suratındaki o " amannnn koy g... " tavrı beni ifrit ediyor.

Djaniny de umursamazdı mesela ama adam sahada katkı veriyordu. Bu hem umursamaz hem de şuan için bu takımda oynayacak kadar yeterli değil .

Yorum

• ben kendi takımıma bakarım . ben niye verim gs a oyuncu? bir tek mal biz miyiz?

hayır yani biri cıkıp anlatsın bilelim gs yonetiminle bizim yonetimdeki bazı adamların is ortaklıgı mı var? nedir yani?

yani oyle de olsa klup iliskilerini kisisel is iliskilerin var diye ben sana futbolcu mu vermek zorunda mıyım?

hadi bu gs ın bizim oyuncularımıza gecmiste de salca olmadıgını yonetimin buna seyirci kaldıgını bir cok topcuyu gs a verip sampiyon yaptırdıgımızı bilmeyen yok...

fener haklı tabi.

bazı arkadaslar demis ki fenerin iyi oldugu ve bizim iyi oldugumuz zamanlarda da boyle bir sey yoktu pek. yoktu tabi. dogru.

fener cunku oyuncu ayartmıyordu. sike yaptı su bu yaptılar ama hic olmassa biz top oynuyorduk o zamanlar kimseye oyuncu da vermiyorduk ne fb ne gs ne bjk ye....

yani gs iyi oldugu zamanlar ve onlara oyuncularımızı verdigimiz sezon daha beteriz su anda.

klup borcu azalıyor? eee baba basarı yok? oyuncularını gs a veriyorsun... onunu acıyorsun.. itibarımızı bok ediyorsun...

fenerli haklı tabi...

senin ezeli rakibin fener olabilir ama aslında oyle degil senin ezeli rakibin sensin once ve sonra itibarın sonrası rakiplerin.

senin asıl gizli dusmanın gs.

fener ve bjkde boyle bir sey yok. topcu ayartma konusunda bu islere bulasmadan fener veya bjk kendi topcusunu bulabiliyor zaten ve delikanlı adamlar en azından bizimle futbolcu alma verme iliskileri acısından.

gs ucuza ve takistle oyuncu alayım en iyi oyuncunu alayım benim olsun kafasında.

ulan sen bul seninin olsun defol git kesfet bul.. napim benim sorunum değil..

bizim kadro les atıyor bir suru eksik var bir de sana oualiyi vericem.

olm o adamı gs a veren yonetim ve hoca ben Trabzonsporluyum demesin . cıksın klupten bıraksınlar bizi

burası gs ile fantezilerini gerceklestirecegin ve ezikleyecegin bir klup degil. gidin besinci ligde bir takıma o zaman.

itibarımızı koruyun. sınırınızı bilin.hadislesiyorsunuz iyice. gs a tavrınızı koyun artık.

lan olm biz sebil miyiz? hayırdır a.q
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• Danylo Sikan Kap geldi .

4 Milyon euro + 500 bin euro bonus. Sonraki satıştan %20 pay .

Sıkıntı çıkarmadan, takımın ayağına dolanmadan sessiz sedasız geldi ve gitti.

Yolu açık olsun .

Yorum

• Tranzonspor'un Sikan'dan ettiği zarar, Lundstram ile aynı.
                    Ama transfer tutsaydı büyük ihtimal +20ler konuşuluyor olurdu.
                    Her transfer tutmaz ama Trabzonspor kadrosunu bu tarz transferlerin yoğunlukta olduğu şekilde kurmak zorundadır. Bu tarz potansiyet içeren denemeleri yapmak mecburidir.

Yorum

• Sikan orada bir premier lig yapar Belçikada 30 golü rahat bulur.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Nwakaeme'nin teknik heyette yer almak istemediğine dair bilgiler dolaşıyor.

Dolayısı ile Nwakaeme'den çıkma işi fesih olmadığı sürece hayal gibi .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nwakaeme'nin teknik heyette yer almak istemediğine dair bilgiler dolaşıyor.

Hep yanlış kararlar veriyor. Zaten o yetenekle israilde takılıp kalmasından belli. İyi bir akıl hocasına ihtiyacı var

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nwakaeme'nin teknik heyette yer almak istemediğine dair bilgiler dolaşıyor.

kim sözleşme uzatmasına vesile olduysa o fesih parasını versin

Yorum

• erenslash

İyi alıştılar valla ama babayı alırlar.Dünya Kupası'ndan sonra uçar...

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu gökhan erdem ortalığı karıştırıyor. Yönetimle de danışıklı dövüş yaptığını düşünüyorum tehlikeli ve boş biri
                                Yönetimle alakası olmayan, ala lade bir taraftar. Sadece mizacı sert. Kendisinden başkasına zarar verdiğini düşünmüyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim