pina hazırlık maçında 3 lü de sağ stoper oynadı.Hava hakimiyeti yok orasına katılırım.Ama sanki elimizdeki diğer stoperlerde hava hakimiyeti var. Pozisyon bilgisi ve kesiciliği iyi. Tıpkı edgar gibi topla çıması hücuma çıkmada ciddi avantaja dönüşebilir.Atletizm olarak eldeki en iyi isim.Fiziksel mücadele,ikili mücadele kazanma konusunda gayet yeterli.Ben stoper de iş yapacağını düşünüyorum tabi benimki sadece düşünce yanlış olabilir.
Pedro bence ne olursa olsun alınmalı bu arada.Adam gerektiğinde sağ açık oynayabilecek kapasiteye sahip.Bunların adam gibi transfer yapacağı yok sağa sola saçma sapan para saçmak yerine camara ve pedro konusunda benim şahsi görüşüm alınmaları.
En başında dediğim gibi bu benim görüşüm kesin doğru gibi saçma bir düşüncem yok.
Pedro bence ne olursa olsun alınmalı bu arada.Adam gerektiğinde sağ açık oynayabilecek kapasiteye sahip.Bunların adam gibi transfer yapacağı yok sağa sola saçma sapan para saçmak yerine camara ve pedro konusunda benim şahsi görüşüm alınmaları.
En başında dediğim gibi bu benim görüşüm kesin doğru gibi saçma bir düşüncem yok.
Yorum