Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Romulo 20 milyona transfer yaptı ve bildiğim kadarıyla Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Liginde oynamadı. Biz iyi bir oyuncuya denk gelince ilk engel bizim taraftar oluyor, Avrupa'da oynamadan o paralar imkansız lafları çıkıyor. Hemen haberler çıkıyor işte 25'ten aza satmayacak diye. Bu ne demek 25e satar demek İster istemez tavanı belirliyorsun, devre arası benim tek stoperimi almak isteyen ne istiyorsam verecek.
    çok iyi noktaya bastin her ne kadar Romulo'yu begenmesem de... tam bi kereste yaa, Cornelius'un biraz daha yontulmusu kendisi...
    Ama simdi öyle deme, Izmir batida, Avrupa sayilir, biz çok dogudayiz kjjkjkjh ondan vermiyorlar 20 30 falan...
    Avrupa takimlarina köpek muâmelesi çekeceksin, conconu feneri zengin etme kulübü müsünüz lan diye cevap vereceksin gerekirse... essogluessekler ya...

Oulai 61 milyon mg, islerine gelirse
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Dünya futbolcu kaynıyor ederini bulan gider , Trabzobspor zaten satip - alıp - satıp devam edip bunu sürdürülebilir hale getirirse zengin bir kulüp olur. Başka şeyler beklemek hayalcilik

O yüzden beklenen ücreti veren olursa kardeşim olsa satarım...

Bu konuda netim , dandik türkiye ligi ve hakemleriyle 25-50 milyonluk oyuncuyu kadroda tutmam.

neymiş el bilal toure beyimiz bileğe çok basmamış, dalga geçmeyin ya benimle

50 milyonluk adam bu öküzlere karşı kadroda tutulmaz. Yazık yani benden demesi

Ya gs maçını acın bakın gençler- gs 90 dk da zorla kırmızı verdi hakem var kararıyla gençler oyuncusu ölecekti nerdeyse
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• Felipe Augusto için daha öncede dedim ilk teklif gelecek oyuncu olur diye

Brezilyalı abi bu

Brezilya liginde 21 yaşında gol krallığına oynamış adami sana asla 10-15 e vermezler, bakın vermezler

Git işte bakalım herhangi bir brezilya takımından maçtan açıyor kapıyı

O yüzden 20 altı satilmamali...

Menajeri 15 teklif var ve gitmek istiyor derse mesela derhal gönderilmeli, oyuncunun tavrı çok önemli böyle seylerde
        HAMİ AYAZ

Yorum

• Eymen Laghrissi, 17, Almanya ➤ Karlsruher SC U19, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 4 Haz 2008, ,

Faik Sakar, 17, Almanya ➤ RB Leipzig U19, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 200 bin € ➤ * 14 Oca 2008, Berlin, Almanya

2 genç yeteneği buraya bırakıp gidiyorum.

Kulüpte tanıdığı olanlar iletsin pişman olmasın
          HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
          Yükleniyor...
          X