Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ouali batagov ve brezilyalı santraforun ederi 60 milyon euro bedava zaten aptallık satmak

ouali zaten olusu 60 yapar .

brezilyalı forvet agusto kafadan 15 -20 yapar ama soru isareti onu sampiyonlar liginde vitrine cıkartman lazım ki daha yuksege okutasın

batagov ve ouali kalitesi harbi net oyuncular bunun ikisi nerden baksan 100 milyon euro yapar arkadaslar rahat

hatta batogu 50 ye okutursun sampiyonlar liginde oynatsak

ben oyüzden kaliteli oyuncuların satılmasına karsıyım sen bunları avrupada oynatmalısın

ama once guzel bir kadro kurarsın ilk onbirin düzgün oturmamıs hatta 8 tane oyuncu lazım ana kadroya o kadar eksigiz.

oyuncu satmak kolay yerine yuksek bonservis verip alacagın oyuncu olmalı

bizimkiler diyelim 110 milyon euro klubun kasasın koydu batagov ve oualiden. parayı pic ederler abi bu kadar eminim

biz 5-6 milyon euroya a kadroya sacma salak oyuncular alıyoruz ve cogu les para boyle net oyuncuya verilmiyor

alsana 20 30 milyon euroluk bir oyuncu tek bir oyuncuya ver degecek olana

Yorum

• Trabzonsporun transfer politikası su olmalı :

her sene sampiyonlar ligine gidecek gibi kadro kurmalı

kadro kurarken once onbiri halletmeli

harbi genc kaliteli pahalı da olsa almalı.

en onemlisi nokta atısı 30 milyon euroluk bonservisi tek bir oyuncuya da verebilmeli. oyle iki uc yuksek bonservisli oyuncusu olmalı bence.

buyuk takım boyle olursun

unutmadan gene baba yetenekli genc oyuncuları takıma katmalı ama ouali kalitesinde olacak sekilde. pina mina tırı vırı gencler istemiyoruz

Yorum

• Bizim yan gelirlerimiz yok bir futbolcuya en fazla 5 verebiliriz .bir de gizli iyi oyuncular pahalı değildir iyi bakıp araştırmak lazım iyi oyuncular pahalıdır ama herkesin gördüğü iyi oyuncular biz bilinmeyen iyi oyuncular bulmalıyız.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim yan gelirlerimiz yok bir futbolcuya en fazla 5 verebiliriz .bir de gizli iyi oyuncular pahalı değildir iyi bakıp araştırmak lazım iyi oyuncular pahalıdır ama herkesin gördüğü iyi oyuncular biz bilinmeyen iyi oyuncular bulmalıyız.
          ben katılmıyorum renktas kusura bakma.

copluk takım olma sebebimiz 5 er kafasını yasamamızdan.

olan geliri bilindik harbi oyuncuya da verirsin. gizli de iyi oyuncu bulursun.

bence cesitlilik onemli.

bence hepsinden olmalı.

harbi genc bir yetenege yuksek veya normal bonservis de verebilirsin bulursan.

ama hazır 25-28 yas arası yuksek bonservis kaliteli oyuncu alabilmeliyiz.

gelen parayı copluk adamlara vermek yerine bir tane olsun adam gibi olsun bilindik olsun ama ne oldugu belli olsun. isterse 20 milyon eurluk veya 30 milyon euroyu bir oyuncuya versinler. takımı tasıyacak oyuncuya bunlar da verilmeli zaten.

biz buyuk takım olamayız o zaman.

bir oyuncuya 10 milyon euro vermek zaten bizim kalibredeki bir takım icin cok normal olmalı 30 da olmalı.

yani 30 u 6 ya bolup 5 erlikten adam alırız kafasını yasadıgımız icin gencler gibi takım seni hallc pamugu gibi atıyor iste
          En son erenslash tarafından düzenlendi; 5 saat önce.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben katılmıyorum renktas kusura bakma.

copluk takım olma sebebimiz 5 er kafasını yasamamızdan.

olan geliri bilindik harbi oyuncuya da verirsin. gizli de iyi oyuncu bulursun.

bence cesitlilik onemli.

bence hepsinden olmalı.

harbi genc bir yetenege yuksek veya normal bonservis de verebilirsin bulursan.

ama hazır 25-28 yas arası yuksek bonservis kaliteli oyuncu alabilmeliyiz.

gelen parayı copluk adamlara vermek yerine bir tane olsun adam gibi olsun bilindik olsun ama ne oldugu belli olsun. isterse 20 milyon eurluk veya 30 milyon euroyu bir oyuncuya versinler. takımı tasıyacak oyuncuya bunlar da verilmeli zaten.

biz buyuk takım olamayız o zaman.

bir oyuncuya 10 milyon euro vermek zaten bizim kalibredeki bir takım icin cok normal olmalı 30 da olmalı.

yani 30 u 6 ya bolup 5 erlikten adam alırız kafasını yasadıgımız icin gencler gibi takım seni hallc pamugu gibi atıyor iste
            Haklı tarafın var ama vermezler. Bir 15 milyonluk İspanya Portekizde orta sıra takiminin maestrosunu falan alsak olabilir bir rafa Silva bulsak olur. Ama vermezler yok diyor başkan çıkıp onama pahalı diyor Fatih çıkıyor sakat olmasa alamayız diyor bouchari lyi bunlar vermez. Usta başkan olsa belki verebilir.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haram at hırsızına yazmaz, hatta hiç yazmaz,
              Onun durumunu görmeyen, görüp önemsemeyen iş bilmez ahlaksızlara yazar haram,​​
              Silah dayamadı Savic, almasalardı.
              Yöneticilerin suçu aşikar olduğu için yazmadım
              Birde çıkmış takımın bir kuruşunu bile boşa harcamıyoruz diye laf salatası yapıyorlar
              Son günlerde Bilal kureş diye biri çıkmış hocayı ve yönetimi cilalayıp duruyor
              Durumu bilmeyen biri dinlese derki vay ve ne iyi bir yönetim
              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

Haklı tarafın var ama vermezler. Bir 15 milyonluk İspanya Portekizde orta sıra takiminin maestrosunu falan alsak olabilir bir rafa Silva bulsak olur. Ama vermezler yok diyor başkan çıkıp onama pahalı diyor Fatih çıkıyor sakat olmasa alamayız diyor bouchari lyi bunlar vermez. Usta başkan olsa belki verebilir.
                vermezlerse bu dandik futbolla fatih hocamla sevgili baskan gorevi bıraksınlar o zaman.

Trabzonsporun bir hedefi varsa sakat topcu aldırmaz. Trabzon istese alır ama ben vermem ben yapmam ben etmem kafasını yasayacaksalar o zaman bıraksınlar gorevi hocam.

Bu arada genc kaliteli gizli yetenek oyuncularına karsı degilim zekice olur .

ouali gibi oyuncu bulup 6 sar milyon euroadan da bulsalar 8 adam alsınlar hic karsı degilim bulabiliyorlarsa o kalibredeki adamı ona da okayim. ama oyle her zaman olan sey degil bunlar. genelde harbi kalibreli nokta aatısı olan genc oyuncular var onların da bedeli yüksek olur. o da yanlıs bir secenek olmaz.

ouali gibi genc aldın. digerlerini alma. parayı net yüksek bonservisli oyunculara ver. olay bu zaten. digerleri risk belli videolarda da belliydi bu zaten.diger alınan yabancı genc oyuncular.

yuksek bonservisli genc de alırlar. bunlar da var.

rafa silva kalibresinde 20-30 milyon euroya oyuncu bulursun rahat. parayı bir oyuncuya verebilmeliler . mesele bu. bu kafayla ouali 70 e satsak ne olur parayı 10 bolup pic ederler oyunculara verip.

Yonetim ve hocanın dogru yaptıgı isler var saygı duyuyor ve takdir ediyorum ama kadro kurma konusunda vizyonsuzca ve bize yakısmayan isler yapıyorlar.

baskan sunu demeli: bak ben Trabzona gelir yaratıyorum onu ayarladım ama bu sene sampiyonlar ligine gitmek icin kadronun temellerini atmak lazım artık. avrupa vitrin demeli baskan.

yani ayıp ediyorlar cok. üzüyorlar taraftarımızı
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 5 saat önce.

Yorum

• Bu arada jocelin ta bi olmayacak sanırım ses seda yok. Bunu kim izledi bilmiyoruz. Fatih hoca veto mu etti? İsrail boykot olayı tam Karadeniz fıkrasi olur.😅

Yorum

Bu arada jocelin ta bi olmayacak sanırım ses seda yok. Bunu kim izledi bilmiyoruz. Fatih hoca veto mu etti? İsrail boykot olayı tam Karadeniz fıkrasi olur.😅
                    Böyle bir durum varsa rezalet. Oyuncu israilli değil. Bu kafayla yönetiliyorsak yazık bize

Yorum

• gs maçına transfer ümidim yok ama göreceksiniz kocaeli maçına da yetişmeyecek..

sözde transfer çalışmalarına erken başladılar yersen..
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Romulo 20 milyona transfer yaptı ve bildiğim kadarıyla Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Liginde oynamadı. Biz iyi bir oyuncuya denk gelince ilk engel bizim taraftar oluyor, Avrupa'da oynamadan o paralar imkansız lafları çıkıyor. Hemen haberler çıkıyor işte 25'ten aza satmayacak diye. Bu ne demek 25e satar demek İster istemez tavanı belirliyorsun, devre arası benim tek stoperimi almak isteyen ne istiyorsam verecek.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Romulo 20 milyona transfer yaptı ve bildiğim kadarıyla Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Liginde oynamadı. Biz iyi bir oyuncuya denk gelince ilk engel bizim taraftar oluyor, Avrupa'da oynamadan o paralar imkansız lafları çıkıyor. Hemen haberler çıkıyor işte 25'ten aza satmayacak diye. Bu ne demek 25e satar demek İster istemez tavanı belirliyorsun, devre arası benim tek stoperimi almak isteyen ne istiyorsam verecek.
                          Ufuk hocam : batagov avrupada oynamadan da cok buyuk paraya satarsın. ama neden satalım? senin zaten ana kadronda bilmem kac kadar eksik gectim yedegi ana kadronda bir suru eksik var.

bizim hedefimiz oyuncuyu avrupada parlatalım olmaması lazım. batagovu vermek mallıktır .

40 lık oyuncu sampiyonlar liginde performans verse belki iki katına satarsın.

İyi oyuncularla avrupada basarı yakalamak. satıp satmamak sonrasıdır. yani bayern gibi takım da oyuncusunu satar. bu ayrı mesele. ama bizim satma lüksümüz yok . kadro les atıyor cunku.

yani hedef bu olmalı ozunde. oyuncu satmak icin sampiyonlar ligine gitmessin.

onemli olan sampiyonlar liginde iyi oyuncularınla basarı saglamak.

zaten avrupada basarılı olursan oyuncu sende kalmak ister gitmek isterse de yerine cok daha pahalı ve iyisini koyarsın.

ana hedefin avrupa olacak.

bizim takımın yapması gereken bana batagov lazım ben sampiyonlar liginde avrupada bu oyuncu bana lazım. satmam demeli. boyle buyuk takım olursun.

sende dort stoper vardır ucu de batagov kalitesinde veya ondan daha iyidir. o zaman gozden cıkarırsın.
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 2 saat önce.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

shaktar tarzı bir yapılanma düşünülüyor galiba eğer bu sistemle nispeten ucuza alıp yüksek ücretlere satılırsa bazı oyuncular iki sezon içerisinde.

yattara, colman ve abdulkadir zamanında satılmadığı hem form düşüklüklerine şahit olduk hem de kasaya ciddi bir girdiden olduk. o yüzden değerini bulan satılırdan ziyade bizim mantığımız al uyguna parlat ve büyük liglere sat olmalı ama yerine gelecek adam o adam gittikten sonra değil gitmeden 1 sezon önce gelmeli ki teklifi tok satıcı olarak değerlendirebilelim.
                              Tamam dogru belki ama sonuçta Yattara gitmedikten sonra da katki sagladi, Abdülkadir de sampiyonluk senesinde is gördü... belki sampiyon olamayacaktik, ayni anda hem Yusuf hem onu satmak kolay degildi...
                              Yapilan transferlerde 5'de 2'yi bile basarili buluyorken çogumuz, birakin da satarken arada tartismasiz dogru karar vermeyelim nedir yâni... hele de devre arasi hele de kadro tam degilken, naapalim her 15 milyon verilen topçumuzu gönderelim mi simdi ?

Özgüvenli olalim, 25 edene 35 isteyelim, concon 3-5 fazladan Avrupa maçi yapiyor diye mi 20-30 milyonlara topçu satiyor ya da o paralari istiyor ? Geçen sene sampiyonlar ligi ön elemesinde Virginius tarafindan paçavra gibi atildi concon, o Virginius'un adi bizimle bu sene basi geçti, 50%'imiz istemeyiz dedi, öyle sirf hizli diye x5 bütçeli conconu skib atti herif, ama o concon 5 fazladan maç yapiyor diye oooo tamam Kabak gibi çöpü 15'e falan satabiliyor, kereste bacakli Boey 30'a gidiyor...

Sen de sana gelen yavsak avrupali takimlara ayni paralari istiyoruz diyeceksin, vermeyeni sktir edeceksin o kadar basit... conconu feneri zengin etme isini biraksinlar ittirmesinler belâlarini
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Trabzonspor kom.kutucuyu berkan vs copleri getirirse lanet olsun derim. Istanbul çöplerini Trabzonspor formasinda görmek.istemiyorum onu istiyenler gitsin oraya
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X