İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben pozitif düşünüyorum. Belki de çok daha iyi isimlerden olumlu yönde geri dönüş bekleniyor. Bu sebeple beklemedeyiz.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 1
Yorum
-
eskiden soyle transferlerimiz olurdu.
ortasaha ve kanatlara jaja tarzi adamlar alirdik...
nerden nereye..."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöztepede 7-8 siyahi oynuyor tam atlet takım.net bir yıldızları yok ama hepsi çok koşuyor iyi scoutingleri olduğu belli.üst sıraları zorlarlar..Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
🗣️Safa Can Konuksever:
Timi Max için teklif yapıldı ve bitme noktasına geldi ancak Trabzonspor vazgeçti. İlk düşüncem başka oyuncu gündeme geldi o yüzden vazgeçildi şeklindeydi ama gerçek sonrasında "bu gerçekten ihtiyacımız olan oyuncu mu" diye sorgulanmış.
Imran Louza listedeki oyunculardan birisi ama ciddi bir durum yok. Asıl peşinde olunan oyuncu Gustavo Hamer ancak bonservisi yüksek ve ikna etmek kolay değil. Oyuncuya Premier Lig'ten teklifler olduğu konusu da var.
Gustavo Scarpe benim bildiğim yok, Bennacer için daha önce bir girişim olmuş ve oyuncu soğuk bakmış. Listede olan bir oyuncu hoca son kararı verecek.
Batista Mendy kiralık olarak gidecek gibi duruyor, ciddi bir hareketlilik var.
En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 2 saat önce.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle🗣️Safa Can Konuksever:
Timi Max için teklif yapıldı ve bitme noktasına geldi ancak Trabzonspor vazgeçti. İlk düşüncem başka oyuncu gündeme geldi o yüzden vazgeçildi şeklindeydi ama gerçek sonrasında "bu gerçekten ihtiyacımız olan oyuncu mu" diye sorgulanmış.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca yi da yollasinlar Barisice zaten lisans cikarilmadi, donduruldu. Nwakaemeyi de dondursunlar. Mendy ve Cham zaten gitti dersek al sana 4 kisilik kontenjan.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Visca öyle kolayına gitmez, sanmıyorum keşke başak tekrar alsa ama onlarda salak değiller, belkş Eyüp yapar ya da küçük bir ihtimal Kocaeli.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah beklerimizin basina sakatlik/ceza vermesin. Yedekleri yok gibiS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca yi da yollasinlar Barisice zaten lisans cikarilmadi, donduruldu. Nwakaemeyi de dondursunlar. Mendy ve Cham zaten gitti dersek al sana 4 kisilik kontenjan.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Enes Başkaya60
- Nazim Can
- hofsaale
- cerasus
- objek
- simsek6061
- cdgtscdg
- mashi