İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İmkanları sonuna kadar zorlasak Pelegrini çözsek takım bambaşka seviyeye çıkar. Arkasına iki hamal koy koşsun önü sağı soluda dolu. Sonra defans mı alacan bir tane 8 daha mı çözeceksin kanat mı istedi hoca rotasyona, ne fantazi yaparsan yap son dakikaya kadar bekle istersen.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımda ve hatta şehrimde arap istemiyorum.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu forumda şimdiye kadar gördüğüm en saçma msj belkide,ne alaka.engellllll"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Salah gelse alırdık be?"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımda ve hatta şehrimde arap istemiyorum.
Please respect."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımda ve hatta şehrimde arap istemiyorum.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
+1923 tarafımız belli olsun.
- Beğen 1
Yorum
-
Max Elsnik diye bi adamı almak üzereymişiz Twitter'da dolanıyor.
Adamın ömrü İngiltere 3. 4. liglerinde geçmiş
Dün Hamer konuşuluyor bugün bununla anlaşmaya yakınız
2 oyuncu birbirinden o kadar farklı biri Torerira gibi biri Soner Aydoğdu
Yönetim ve teknik ekip hoca da dahil çok bi bok bilmiyorYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMax Elsnik diye bi adamı almak üzereymişiz Twitter'da dolanıyor.
Adamın ömrü İngiltere 3. 4. liglerinde geçmiş
Dün Hamer konuşuluyor bugün bununla anlaşmaya yakınız
2 oyuncu birbirinden o kadar farklı biri Torerira gibi biri Soner Aydoğdu
Yönetim ve teknik ekip hoca da dahil çok bi bok bilmiyor
Kötü topçu değildir kendisi iyi bir MC'dir de, bunların alacağı anca bu kadar olur zaten kardeşim...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Doğukan Uçan
- Ufuk
- Enes Başkaya60
- gurur6134
- Ertan1982
- memozcan
- Turgay Atalay
- Nazim Can