Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes farkında. Eksik merkezde.

Büyük bir pasöre ihtiyaç var. Olaigbe, Zubkov, Augusto defalarca kez koşu gösterdi savunma arkasına.
    Batagov dışında pas atabilen yok. Pas atmayı hayal edebilen bile yok. Görmüyorlar bile koşuları.

O pasların şıkır şıkır atılması bir anda takımın çehresini değiştirir. Siyahla beyaz kadar fark olur. Hamsik'li ve Hamsik'siz takım arasındaki farkı çok iyi hatırlıyorum. Bitik hali dahil.

Andre Almeida dahi çözerdi bu sorunu. Merkezde topu alıp hızlı şekilde BARİZ PASLARI atacak. Şapkadan tavşan çıkarmasına gerek yok. Çok yüksek başarı oranı da gerekmiyor. Ama o kadar kısır ki merkez şu an.

Oulai-Folcarelli-Transfer-Transfer 4lüsünün 3lü kombinasyonları oynamalı.

Olaigbe'yi aşırı derecede beğeniyorum. Ayaklarına çok hakim, kafası yukarıda oynuyor, kolay top kaybı yapmıyor, çabuk uzuyor, pasları iyi, şutlarının bariz iyi olduğunu eski takımlarından biliyoruz. Adapte olacak. Biraz çekingen şu an ikili mücadelelerde. Andre Almeida gibi bir profil kendisine yaklaşarak oynasa merkezden, inceleri salsa önüne ligin içinden geçer.
    Bir de skor yapmayı daha çok istemeli. Takıntı yapmalı. Hocamın dediğini yapıyorum yetmez.

Augusto. Fizik, güç, hız/hızlanma, stamina, istek, oyun içi kararlılık vs çok iyi. Klas düşük. Ama gelişecek.
    Bu yıl 8 gol 3 asist, seneye 13 gol 5 asist yapsın 15M euro teklif getirir. Yaşı ve pasaportunu da düşününce.

Pina mükemmel. Çok sayıda maça damga vuracak. Çok atlet. Akıllı. İstekli. Hocanın dediğine göre çabuk öğreniyor.
    Bizde maksimum 2 yıl kalır.

Oulai de videolarda izlediğimiz potansiyelde mi gerçekten, çok merak ediyorum.

2 orta saha dışında santfora dönüşebilen hücum kanadı isterdim.
    Eren Mert'i çağırıp "yok mu aslanım portföyünde şöyle gencinden bir Cedric Bakambu" diye sorardım.
    Olaigbe-Zubkov-Genç Bakambu rotasyonu yapardım.

Sikan-Cham-Mendy bizde olmayacak belli.
    Tony-Visca bitik, kendileri de biliyor, belli.
    Bunlardan kurtulmak lazım. Ama zarar etmeyelim dedikçe zararın büyür.

Sonuç olarak, Andre Almeida (pasör/top taşıyan) + Daichi Kamada (skorer/pasör/taşıyan) + Genç Bakambu ile bu takım uçar.

Yorum

• Vaclav Cerny yi alamazmıydık kanata kiralayamaz mıydık ? Geçen sene fenerin içinden geçmişti rangersta.

Yorum

• 6M Euro'ya Sikan aldın. Olmadı mı, olacağına inanmıyor musun, sat. Gerekirse 3e sat. Zararın 3 olacak.

Ama beklersen ve 1 yıl sonra 3e satarsan zararın aynı gibi görünüyor ama fırsat maliyetin var. Yani Sikan'ın tuttuğun için belki bir Pina'yı, Batagov'u, Pedro'yu kaçırıyorsun.

Sikan'ı 3e sat, üstüne 4 koy, 7 ye daha iyi bir forvet al 23 yaşında, büyüt. Hem sezon içinde Sikan'dan daha fazla katkı al, hem oyuncun değer kazansın.

Sikan, Cham, Mendy gibi oyuncularda fazla vakit kaybetmeyip zararı hemen realize edeceksin. Eğer gerçekten oyuncuya inancını yitirdiysen tabi.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih tekkenin su melih kabasakal aski ney adam 30 yasina gelmis gelisme Potenzial var deyip aldiracak ya onun gibi çöplere bakacağı yere gitsin u19 oyunculara takima monte etsin. Ne melihi ne ozani ne visca vs takomda görmek istemiyorum
          Komşunun tavuğu , komşuya kaz görünür .

Elinde Melih ' ten daha yetenekli, daha genç ve gelişime açık Salih var ama olur mu İlla transfer ile doldurulacak o bölge .

Aman diyeyim içimizden genç oyuncu falan koyarız oraya , neme lazım .

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vaclav Cerny yi alamazmıydık kanata kiralayamaz mıydık ? Geçen sene fenerin içinden geçmişti rangersta.
            Fatih Tekke çiftli forvet sisteminde ısrar edecekse, Augusto ve Sikan ile çok zorlanırız. Bu sistemi desteklemesem de yine de bu sisteme en uygun oyuncu Cerny olur bence.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkes farkında. Eksik merkezde.

Büyük bir pasöre ihtiyaç var. Olaigbe, Zubkov, Augusto defalarca kez koşu gösterdi savunma arkasına.
              Batagov dışında pas atabilen yok. Pas atmayı hayal edebilen bile yok. Görmüyorlar bile koşuları.

O pasların şıkır şıkır atılması bir anda takımın çehresini değiştirir. Siyahla beyaz kadar fark olur. Hamsik'li ve Hamsik'siz takım arasındaki farkı çok iyi hatırlıyorum. Bitik hali dahil.

Andre Almeida dahi çözerdi bu sorunu. Merkezde topu alıp hızlı şekilde BARİZ PASLARI atacak. Şapkadan tavşan çıkarmasına gerek yok. Çok yüksek başarı oranı da gerekmiyor. Ama o kadar kısır ki merkez şu an.

Oulai-Folcarelli-Transfer-Transfer 4lüsünün 3lü kombinasyonları oynamalı.

Olaigbe'yi aşırı derecede beğeniyorum. Ayaklarına çok hakim, kafası yukarıda oynuyor, kolay top kaybı yapmıyor, çabuk uzuyor, pasları iyi, şutlarının bariz iyi olduğunu eski takımlarından biliyoruz. Adapte olacak. Biraz çekingen şu an ikili mücadelelerde. Andre Almeida gibi bir profil kendisine yaklaşarak oynasa merkezden, inceleri salsa önüne ligin içinden geçer.
              Bir de skor yapmayı daha çok istemeli. Takıntı yapmalı. Hocamın dediğini yapıyorum yetmez.

Augusto. Fizik, güç, hız/hızlanma, stamina, istek, oyun içi kararlılık vs çok iyi. Klas düşük. Ama gelişecek.
              Bu yıl 8 gol 3 asist, seneye 13 gol 5 asist yapsın 15M euro teklif getirir. Yaşı ve pasaportunu da düşününce.

Pina mükemmel. Çok sayıda maça damga vuracak. Çok atlet. Akıllı. İstekli. Hocanın dediğine göre çabuk öğreniyor.
              Bizde maksimum 2 yıl kalır.

Oulai de videolarda izlediğimiz potansiyelde mi gerçekten, çok merak ediyorum.

2 orta saha dışında santfora dönüşebilen hücum kanadı isterdim.
              Eren Mert'i çağırıp "yok mu aslanım portföyünde şöyle gencinden bir Cedric Bakambu" diye sorardım.
              Olaigbe-Zubkov-Genç Bakambu rotasyonu yapardım.

Sikan-Cham-Mendy bizde olmayacak belli.
              Tony-Visca bitik, kendileri de biliyor, belli.
              Bunlardan kurtulmak lazım. Ama zarar etmeyelim dedikçe zararın büyür.

Sonuç olarak, Andre Almeida (pasör/top taşıyan) + Daichi Kamada (skorer/pasör/taşıyan) + Genç Bakambu ile bu takım uçar.
              Yazdığınız yazının hemen hemen çoğu kısmına katılırım ama yazının bozulma yeri "Andre almeida inceleri salsa kısmı " . 200 küsür profesyonel maça çıkıp 13 - 14 asist yapmış adamdan tam olarak nasıl bir ince bekliyorsunuz ?

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yedekten girebilecek bekler için de aynı şeyi söyleyebiliyor musun ?

Çünkü bu kadar ileri geri çalışan beklerde muhakkak kas sakatlıkları olur.
                Problem yok . önermem geçerli.
                1996 , 2011 , 2023 , sağ ve sol beklerin "yedekleri" için ne diyorsun ?

türkiyede senelerdir bir dünya para hacanan ve yedek kadrosunun dahi rahat şampiyonluğa oynaması gereken ama keriz gibi sürekli 2. ve 3. olan tek takım fenerbahçedir.
                61

Yorum

Savic ismini değerlendirmek için erken . Henüz ileri ucu kuvvetli bir takımla karşılaşmadık.

Daha hızlı ve yıpratıcı santraforlar karşısında izlemek lazım .
                  Savic birebirde rakibe sert markaj yapıyor,vücuduyla bozuyor,ayağını sokuyor.Hava toplarına da iyi çıkıyor.İyi pozisyon alıyor.Yaşı ilerlediği için atletizminde bir miktar düşme yaşanabilir.Sakatlık yaşamadığı müddetçe yeri garanti.

Süper ligin bana göre en iyi 4 stoperi Batagov,Davinson,Savic ve Skriniar.

Savunma hattını önde kurduğumuz maçlarda hız problemi yaşama ihtimalimiz var ancak şuan için buna yapacak birşey yok.Davinson gibi hem hızlı hem de iyi savunma yapan bir adam almadıktan sonra Savic yedek kalmaz.Atletizm tek başına yeterli olsa Baniya oynardı ; doğru pozisyon alma,markaj,top çalabilme gibi önemli özelliklere ihtiyaç var.

Kaliteli takımlar karşısında yapacağın şey kompakt oynamak olur.Takım halinde katı savunma,blokları kapatmak,beklerin hızlı olması ve stoperlerin kademesine girmesi,ortasaha oyuncularının alan daraltması,sert oynaması ve yoğun pres yapması,kanat oyuncularının beklere yardım etmesi ve santraforunda ortasahaya gelerek takım savunmasına katkıda bulunması gerekiyor.

Yorum

• 10 numaramı alayım artık

Yorum

Yazdığınız yazının hemen hemen çoğu kısmına katılırım ama yazının bozulma yeri "Andre almeida inceleri salsa kısmı " . 200 küsür profesyonel maça çıkıp 13 - 14 asist yapmış adamdan tam olarak nasıl bir ince bekliyorsunuz ?
                      25 yaşında 200 küsür maça çıkmış olması. Yarısı La Liga'da. Valencia gibi kötü bi takımda, kaleye uzak oynamış.
                      Önce ben de çok kısır bi oyuncu gibi gördüm.

Ama görüntüleri ve analizleri izleyince Selçuk İnan gördüm.

Selçuk İnan bize gelmeden önce Manisa'daki iki sezonunda ligde 5300 dakikada 8 gol 6 asist yapmış.
                      Almeida Valencia'da ligde 5400 dakikada 4 gol 9 asist yapmış.

Yakın oyuncular bence. Almeida biraz daha öne kırık, daha çabuk, topla akabilen. Selçuk biraz daha şut atabilen.

Genç yaşta bu kadar sorumluluk almış oyuncu, hele de belli yetenek ve karakterde ise iyidir.

MÜthiş bi oyuncu değil, ama istikrarlı şekilde merkezi işletir, takımı yükseltir. Genç yaşta ciddi tecrübe kazanmış, en verimli yıllarına giriyor. Portekizli, akıllı. Sana her yıl 5 gol 7-8 asist yapar minimum. Patlama yapma ihtimalinde 10-10u aşabilir.

Merkezde sezon genelinde güvenebileceğin belli kalitede ve istikrarda başka aday göremedim ben.

Brownhill mesela, skorer ama işletemez merkezi, incesi zayıf, Trabzon'a üstten bakar falan.

Bizim için ideal merkez oyuncusuydu Almeida ama olmadı.
                      En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 5 gün önce.

Yorum

• Sağ kanatta Zubkov dribblingci bir oyuncu değil.Birebirde rakibinin üzerine gidip,adam eksiltme gibi bir özelliği yok.Direkt olarak şuta odaklı,skor katkısı yüksek bir oyuncu.Kafası çalıştığı için arada asistlerde yapabiliyor.

Sol kanatta Oleigbede rakibin üzerine sürekli giden tarzda bir oyuncu değil.Daha çok oyun kurucu kanat rolünde gibi oynuyor.Oyun zekası fena değil.

Dolayısıyla kanat oyuncularının topa basarak oynadığı,dikine rakibinin üzerine çok gitmediği bir oyun formatında pozisyona girebilmen için ortasahada çok iyi pas organizasyonu yapman lazım.

İyi bir 8 ve 10 numara takımın oyun kalitesini ciddi anlamda yükseltir.​

Yorum

• Şimdi kadroya şöyle bir baktığında diyorsun ki geri tarafı oturttuk sağlam duruyor. E önde golcümüz iyi kanatta hareketli adamlar var. Bi kaldı ortası. Oraya da seviye yükseltecek adamlar alınırsa takım bir şeye benzeyecek. Hazır puan da kaybetmemişken eksikler giderilsin, daha sağlam bir takım izleyelim bu sezon en azından. Sonunda nereye gidersek artık, olduğu kadar. Çok zor değil şu uçuşan 5-6m lardan 1-2 tane daha lazım.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Evet, transferde son düzlüğe girilmesiyle birlikte menajer oyunları başladı. İlk kurban BJK olmuş anlaşılan. Aldıkları forvet, Sanchez'in farklı bir versiyonu. Büyük risk barındırıyor. Keza aldıkları stoper de sürekli farklı takımlara kiralanmış. Sırf, Avrupa kadrosuna yazabilmek için acele ettiler. Sıra bizde büyük ihtimalle. Avrupa'da olmadığımız için bizde 1 Eylül'den sonra başlar harekat.
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet, transferde son düzlüğe girilmesiyle birlikte menajer oyunları başladı. İlk kurban BJK olmuş anlaşılan. Aldıkları forvet, Sanchez'in farklı bir versiyonu. Büyük risk barındırıyor. Keza aldıkları stoper de sürekli farklı takımlara kiralanmış. Sırf, Avrupa kadrosuna yazabilmek için acele ettiler. Sıra bizde büyük ihtimalle. Avrupa'da olmadığımız için bizde 1 Eylül'den sonra başlar harekat.
                              Das ist die Verletzungs Hitorie von El Bilal Touré vom Verein Besiktas Istanbul. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.

El Bilal Toure sakatlıklardan ötürü 2024/2025 de 28 maç,2023/2024 de 32 maç,2022/2023 de 13 maç,2021/2022 de 11 maç kaçırmış.

Tiago Djalonun geçmişte çapraz bağ sakatlığı var ama kronik bir sakatlık tablosu yok.Kalitesi hakkında ise bilgim yok.

Yorum

• Visca-barisic-mendy-sikan hemen gönderrrr.bunlar umutsuz vaka olmuş..cham dursun yedekten iş yapabilir..
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X