Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ve tek 1 organize atağımız yok,
    Rakip kaleci kamp sandalyesi koyup çay içse zorda kalmazdı.
    Ve bu takım 1.lig takımı.

Agusto dan bi Henrike bile çıkmaz,
    İnşallah yanılırım ama durum onu gösteriyor.

Yönetim, hoca, oyuncuların %80 i ve zihniyet komple değişmeli,
    Gelecek 2-3 oyuncu ile bu ölü toprağı ve yılgınlık mümkün değil bitmez.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hepsine katılıyorum.Takımın özellikle orta sahaya iki net transfer ihtiyacı açık.Kocaeli maçı da zor geçti.Ama bugün 13 Ağustos,şimdiye kadar transferi bitiremediysen artık bekle.Mesela Almeida için 8 M.Euro istemişler diye haber var.Avrupa'da transfer kapanınca ve Valencia bu oyuncudan çıkacaksa bu fiyat en az yarıya düşecek.Ve aylarca değil sadece 15 -20 gün bekleyeceksin.Almeida bence aradığımız adam değil sadece örnek olarak verdim.Bunlardan çok olacak.

Kaldı ki bugün aldığın çok hazır olmayan adamı zaten ancak milli aradan sonra oynatırsın.Şu anda halen fiyatlar gereksiz yüksek.Önünde transfer kapanana kadar Kasımpaşa deplasmanı ile iç sahada Antalya ve Samsun maçları varken bu alınabilir bir risk.Bu maçlarda puan kaybı gelebilir o ayrı bir konu ama bu üç maçı 7-9 puanla geçme ihtimali daha yüksek, sonra da ara var.Transfer buralara kaldıysa niye hem kulüpler hem de futbolculara karşı artık senin güçlü olacağın döneme kadar beklemeyesin.Buraya çok uzun bir süre de kalmadı.
      Yazınızın bir kısmına katılıyorum ama bazı durumlara da sitem etmek gerekiyor .

Mesela , oyuncunun kalitesinden bağımsız olarak yaklaşık 3 senedir eksik olan orta sahana transfer yapmamışken 5 Milyon euro gibi elini rahatlatacak bir parayı Felipe Agusto ' ya verme . Bekleyeceksen bu tip transferler için transfer sezonunun son anlarını bekle .

Sonuçta oyuncu bir yere kaçmıyordu . Bu oyuncuyu transfer etmesen eksikliğini hisseder miydin ? Sanmıyorum..

Eee o zaman ? Transferdeki bu saçma sapan plansızlık nedir ?

Ki , ben Kasımpaşa , Antalya ve Samsun maçları için sizin kadar ümitli de değilim . Geçtiğimiz hafta kendi evimizde oynadığımız Kocaelispor maçında rakibin kalesini bulan şut sayımız 1 .

Üstelik sezonun açılış maçı

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Diyelim ki Trabzonspor, ismi geçen oyuncuların en iyilerini aldı. Siz yine de bu takımın yarışın içinde kalabileceğini, göze hoş gelen bir oyun oynayabileceğini düşünüyor musunuz? Kısacası şöyle sorayım; Fatih Tekke'ye güveniyor musunuz?

Sorumda hiçbir ironi, yönlendirme ya da sinyal yok. Sizlerin yorumlarını merak ettiğim için soruyorum gerçekten. Bana, transferi halletsek bile Fatih Tekke'nin sezonu sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmesi çok zor geliyor. Bunda saha dışı etkenler de etkili olur elbet ama yine de asla tatmin olmayacakmışız gibi hissediyorum.
        Teknik direktörün oyuncu değişiklikleri ve oyuncu tercihleri hiç güven vermiyor.

Fatih Tekke gelsin diye sayfalarca yazı yazmış biri olarak , iyi oyun oynarız diyemiyorum.

Mücadele eder miyiz diye soracak olursan , mücadele ederiz .

Yorum

• Sangare ile ilgili avrupa basınında hiç haber yok gibi.

Bizmi bu çocuğu çok abarttık yoksa ?

Madem kimse ilgilenmiyor neden almıyoruz ???
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şaka maka Avrupa da transfer sezonu bitsin diye bekleyecekler, gidişat onu gösteriyor. İşin kötü yanı bekledikleri adam Sosa, Hamsik profili birisi de degil, vasat vasat isimler.

Tekke 3 orta saha istiyorum dedi ama Folcarelli yedek kalacak oyuncuya benzemiyor bence 6 ya direkt monte edelim. 1 65 lik Bouchara falan alıp şu adami kulubeye atmak ağır ahmaklık olur.

Bize lider maestro 8 lazım, hiç mi yok hiç mi oyuncu izlemediniz? Bari bonservisi elinde birini bul getir. Yolla Ozan i Rusya ya, maaşına ekle Sosa gibi birine bas parayi getir. Önüne de Brezilyalı veya Arjantinli skorer ve efektif potansiyelli 10 transferi.

Hiç mi oyuncu ağınız yok, 2 transfer ya 2 transfer alt tarafı 2 transfer yapacaksın.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bouchuari galiba Yunanistan'a gidiyor.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Kusura bakmayın ama Bouchuari ve Almeida da bize fayda sağlamaz gibi geliyor. Bardhinin başka versiyonları gibiler. Puertas olursa çok daha iyi olur. Yaşı da tekrar satmaya uygun.Ounahi de olabilir. Üstüne Brownhill herkesi mutlu eder.
                En son Lantis tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• Ounahi ve Puertas bize daha uygun oyuncular diye düşünüyorum. Bu yönetim varken herşey çok zor
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• 2 hafta onceki habere gore Verona bizden 10 milyon isteyince transferden vazgecmisiz. Simdi de twitterda Serdar ile haber61 oyuncuyu yine yazdi. Serdarin dedigine gore oyumcuyla Roma, Bologna ve Torino da ilgileniyormus.

Yorum

• Yakin zamanda bize yazilan Alman Arne amier ile Feyenord Clavin stengs'i almaya calissak. Calvin dizinden ciddi sakatlik gecirdi yoksa 40 - 45 e gidiyormus takimdan. Su anki haliyle bile almamiz zor diyen var ki oyuncuyla Celticin ilgilendigi yaziyor.
                      Arne Maier, 26, Almanya ➤ FC Augsburg, 2022'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 8 Oca 1999, Ludwigsfelde, Almanya

Yorum

• Eğer boşta kalan oyuncular arasından 8 ve 10 numara pozisyonundan alacaksak son 3 sezonunda güzel bir istatistik yapmış olmalı ve ciddi bir sakatlık geçmişi olmamalı.
                        Yaş mühim değil.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kusura bakmayın ama Bouchuari ve Almeida da bize fayda sağlamaz gibi geliyor. Bardhinin başka versiyonları gibiler..
                          Bardhi ile alakaları yok. Merak eden izleyebilir
                          Profesyonel scout, Almeida'yı Sara, Bouchouari'yi de Torreira'ya benzetiyor.

Yorum

• Nunez gelecek dertler bitecek rahat olun...

😊😊
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• avrupada kalbur üstü bir takıma kapak atınca "tamam ben oldum" diyen futbolculara talip olduk hep.
                              Maaş sebebiyle arabistandan bir tık farkımız vardı . şimdi arabistanın verdiği maaşlarıda vermeye başladık . yani tam arabistan olduk .
                              adam avrupadan arabistana yani Türkiyeye mümkün olduğunca voleyi vurarak gelmek istiyor . O yuzden zırt pırt türkiyeyi düşünmüyorum demeleri normal . Aslında bir nevi arabistan yada çin i düşünmüyorum diyorlar . Bu da gayet doğal bir durum.
                              Transfer politikamızda yöneleceğimiz ülkeleri değiştirmek gerekıyor
                              En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                              61

Yorum

• Bari Hamsik'in önerdiği Tomas Rigo'yu alalım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X