Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğurcan fenere gitmek istiyor diyen adam yağız. Ne yapsın Uğurcan her haber yapanı sağda solda yalanlasın mı böyle bir şey olabilir mi?

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yagiz klup icinden haber alan birisi gorusme olmamis olma olasiligi yok daha once de yazdigim gibi ortaligi atip tepkiler olculdu bence camianin ileri gelenleride siz ne yapiyorsunuz falan diye kulaklarini cektilerse vazgectiler iste..
      Bizim durumumuz iyi olsa iddiali olsak, yağız salladı ortalığı karıştorıyor derdim inanmazdım, ama şu durumda niye sallayıp bizi sinir etsinler bilemedim...
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Taraftarın moralini alt üst ettikten sonra açıklama yapmanın bir anlamı yok. Bizim çok başka sorunlarımız varken alakasız konularla uğraşacak boş vaktimiz yok. 5-6 transfer yapacaktın daha yaptığın transfer 1. Sağ bek tamam diyorduk zaten orası ekstra çıktı.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Su da olmus olabilir.ugurcani tepki nedeniyle dogrudan gondermeyecekler avrupadan bir klube satip 1-2 yil sonrada istanbula poatalayabilirler.onun icin turkiyede ki onceligi trabzonapor olmali maddeside eklenmeli kesinlikle bu yoksa olasi senaryolardan birisi de bu olur..erto aciklama yapiyor ugurcan foto paylasiyor falan simdiye kadar akliniz nerdeydi mide bulandirici bir surec kim ne derse desin..
          Şaktar aktarmalı İstanbul yükleniyor

Yorum

• İstanbul basınının şişirmesiyle, yerel basının bir birini tutmayan haberleriyle Uğurcan gibi bir değeri yıpratmayın arkadaşlar. Ayrıca bu adam yıllardır 5 kuruş etmeyen tiplerden az kazanıyor. Biraz naz yapması, yönetime bozulması vs normal. Süreç çözüldüyse hiç uzatmaya gerek yok. Kendi değerlerimizi harcarsak yanlış yaparız.

Yorum

• şöyle bondarenko uğurcan takası olmaz mı kafa kafay acaba ... sonra nereye defolup gidiyorsa gitsin ... bilmiyorum belki bondarenko daha azı eder ... neyse ... uğurcanın bu saatten sonra bize veriminin çok olacağını düşünmüyorum ... en ufak hatasında fena homurdanacak tribünler ...
              En son nalagasıvar tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
              sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• ertuğrul doğanıda tebrik etmek lazım son açıklamalarından dolayı

yiğidin hakkını yiğide vermek lazım aga

çok net ve açık konuştu, şu olursa bu olursa demedi

bu bir büyüklük gösterisi idi , istanbula meydan okumak
                TEKKEBALL

Yorum

• Saçma sapan iş. "Şunun için yaptılar" diyeceğim mantıklı tek açıklama yok. Nabız yokladılar diyemem, nabız yoklanacak bir konu değil. Neyin nabzını yoklayacaksın, taraftarın ne tepki vereceği belli.

Yorum

• Sefer A.
                    Sefer A. yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Belki de beklemiyorlardı o kadar tepkiyi, istedikleri gibi gelişmedi yoksa satan da satmak istiyordu, satışı söz konuus olan da

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğurcan fenere gitmek istiyor diyen adam yağız. Ne yapsın Uğurcan her haber yapanı sağda solda yalanlasın mı böyle bir şey olabilir mi?
                  Kimlere röportaj verdiğine dikkat etsin, belki de 1 2 3 ay önce yapılan söyleşi aaa ne tesâdüf tam da dedikoduların tam ortasında paylaşılıyor... burada kafası dank etmeyen kaptanımsının derhal kaptanımsılığı elden alınmalı, gerekirse yurt dışına derhal satılmalı

Yorum

• Uğurcan'ın Avrupa işi olmazsa, önümüzdeki sezon muhtemel olacaklar..

Yediği hatalı goller sonrası..

bizim tribünler "aklı fb de kaldı ne olacak"

fbliler : "iyi ki almamışız"
                    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• çakır bu saatten sonra 2. abdülkadir ömür vakası olma yolunda ilerler. avrupa'ya satışı olmazsa saçma sapan bir gol yerse zaten o moral bozukluğu ile un gibi dağılır. fenerbahçe medyasının özellikle yağız'ın durduk yere bu tarz haberleri gündeme getirmesinin tesadüf olduğunu düşünmüyorum. elinde kanıtı olan paylaşsa da gerçekleri öğrensek. bizimkiler çok net bir şekilde gerçeği anlatmayıp yalan söylüyor. ateş olmayan yerden duman çıkmaz sözü tam bu olayın ta kendisidir.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Onca küfür kıyamet ne içindi?
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• ertuğrul doğan'ın açıklamaları da saçma sapan tipik bir şark kurnazlığı. sen mafya mısın kulüp başkanı mısın. orantısız güç kullanacakmış. geçen sene çok bariz hakem hataları yapıldı bu hatalar karşısında ne yapabildin. 3 5 puan daha alsak avrupa'ya gidecektik. tamamen kuru sıkı bomboş açıklamalar ben yemem taraftar olarak. şimdiye kadar nerdesiniz madem çıkıp aspor'a açıklama yapiyon. saha içinde böyle ezik olursan sözleşmeli futbolcularına bile çökerler. kulüpte çok net yönetim zafiyeti var. ertuğrul doğan dışındakiler sanki süs olarak oraya getirilmiş ne iş yaptıkları belli olmayan isimler gibi duruyor. her olayda ertuğrul doğan açıklama yapıyor. bu kulübün basın sözcüsü kimdir? 3 sene olacak bilen yok. bide çakır'ı satmayacağım demiyorum fenerbahçe'ye satmam diyor buraya dikkat edin. galatasaray'dan beşiktaş'tan sakaryaspor'dan teklif gelirse ne olacak peki. ertuğrul doğan'ın açıklamasından sonra çakır'In apar topar gönderi paylaşması falan hiç samimi gelmedi. sanki birileri araya girmiş yada bu paylaşımı yaptırmış gibi. çünkü gitmek istemeyen bir kaleci bunu şimdi değil de dedikodu ilk çıktığı zaman paylaşırdı. bence bu süreç daha bitmedi çok su kaldırır.
                          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yağıza neden bu kadar güveniyorsun aga, yağız kim ? menejerlerden gelen mesajları ücret mükabili x te yayınlıyor, yaptığı iş bu
                            Bos yapma adam şikebahce haberlerinde oterite menejer falan bilmem ben bu kadar net konusamaz bilgisi olmasa ugurcana söz verdim falan adama hayirdir derler, karistirilmis iste bir haltlar belli ugurcan babanin oglumuda bu kadar savunuyorsun baskan aciklamalarindan sonra foto paylasmak falan sen yiyebilirsin biz yemiyoruz ortalik yangin yerine döndü 1 haftadir neredeydiler uatelik sadece yagizda soylemedi bunu trabzonlu kaynaklarda isin icindeydi yenmis iste bir halt ama oyle ama boyle
                            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim durumumuz iyi olsa iddiali olsak, yağız salladı ortalığı karıştorıyor derdim inanmazdım, ama şu durumda niye sallayıp bizi sinir etsinler bilemedim...
                              Aga ne sallamasi adam acik acik ugurcana soz verdim diyor sence kariyerini tehlikeye atarmi boyle iddaali bir konuda olmayan aralarinda gecmeyen bir konusmayi olmus gibi gosterebilirmi ,yenmis iste bir halt ustelik soyleyen sadece yagiz degildi ama en net konusan oydu.ben hala ilk gunki tezimin arkasindayim camianin tepkisi olculdu r yapildi direkt verme olmayacak olursa avrupa uzerinden olur bu saatden sonra istanbul isi
                              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Çalışıyor...
                              X