Beğenirsin beğenmezsin ama Sadri Şener ve Muarrem Usta fenere satmayın kadro dışı bırakın camiayı rezil etmeyin diye rest çekmiş Ertuğrul doğana .Muarrem Usta yönetiminden biriyle konuştum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerke'yi alarak bir hainlik daha yapmayın Onuralp ve Ahmet var ayıptır.
Şu geldi, şu oynadı Berke de oynar denilebilir ama yok abi yaa, yeter valla yeter.
Hem Ts düşmanı bi alçak, hem Ts kalecisi olacak yeteneği yok, hem Onurap ve Ahmet e yazık.
Az çok resmi siteden ürün alıp destekliyorum, ara ara maçlara gidiyorum,
Uğurcan şikebahçe, Berke Ts yaparsa ben yokum abi.En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 27.06.2025, 23:18.
Yorum
-
Bence Uğurcan ayrılsa bile sezon başı kampında kalecilerin Onurlap Cevikkan ve Ahmet Doğan Yıldırımın durumuna göre kaleci transferine karar verilir. Diğer Muhammet Taha Tepe yi kaleciden saymıyorum. Fatih Tekke ile Metin Aktaş durumu değerlendirir. U19 un diğer kalecileri Erolcan Çolak ve Muhammetcan Aktas yediğin de yedegiler.
Yorum
-
uğurcan'ın bu kadar tepki görmesinin nedeni trabzon doğumlu olmasıdır. samsunlu, izmirli, ıspartalı falan olsaydı şuan bu kadar gündem olmadan fenerbahçe'ye gitmişti. ama bu süreç böyle uzadıkça ses seda çıkmadıkça uğurcan takımda kalsa bile artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz. sosyal medyada söylenmeyen şey kalmadı. kafasını nasıl verecek takıma. diğer yandan ertuğrul doğan adım adım kendi sonunu hazırlıyor. bu sene aralık ayında seçim var mı bilmiyorum. seçim olayı doğruysa karşısına aday çıkarsa seçimi kaybeder trabzonspor defteri kapanır. bizim dağılmamız ligde 2-3 hafta puan kaybı yapmamıza bakar. öyle bir hava var şuan.
Yorum
-
Trabzonlu değil Antalyalı. İstanbul'da büyümüş sanırım. 2009 da altyapıdan 1461 e transfer oldu. 16 yıldır Trabzon'da yasiyor. Diğer ispartali Yusuf Erdoğan'ı da Trabzonlu sanıyorlardı bı ara.
-
jpositve ya ne Antalyali'si yaa, Annesi orali olabilir ama Baba tarafi Trabzonlu, küçükken Trabzonspor formali resimleri var, orda dogdu diye orali mi oluyor Istanbul ya da ben gibi yurt disinda olanlar Trabzonlu olmuyor mu ? saçmaladin aga, ayni Ugurcan saglam gsli diyen mal gs muhabirleri gibi oldu bu yazdiklarin kjkhkk
-
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Berkeyi Trabzonspor kalesine koyan biri olursa bu hain oğlu haindir. Git Erdoğdu lisesinden birini koy zoruma gitmez. Berkenin kaleci olduğu bir Trabzonsporu ben kabul etmiyorum.
İtibar ayaklar altında. Kaptan bile yaparlar Berkeyi.
Taraftar, camia desen zaten kabullenmişliğin zirvesinde. Emre B. filan yakında teknik direktör yaparlar.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Vallahi doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor. Bu adam bugüne kadar Avrupa lafını dilinden düşürmüyordu ne oldu da şimdi Avrupaya gitmem beni düşman sayılan takıma satın illa diyecek hale geldi.
Bir şeyler dönüyor ama ne dönüyor hiç belli değil. Ortaya çıkacak mı meselenin ne olduğu o da meçhul.
Yorum
-
İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor. Bu adam bugüne kadar Avrupa lafını dilinden düşürmüyordu ne oldu da şimdi Avrupaya gitmem beni düşman sayılan takıma satın illa diyecek hale geldi.
Bir şeyler dönüyor ama ne dönüyor hiç belli değil. Ortaya çıkacak mı meselenin ne olduğu o da meçhul.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeğenirsin beğenmezsin ama Sadri Şener ve Muarrem Usta fenere satmayın kadro dışı bırakın camiayı rezil etmeyin diye rest çekmiş Ertuğrul doğana .Muarrem Usta yönetiminden biriyle konuştum.son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
adamları bu kadar arsızlaştıran bizim başkan ve ergen taraftarımızdır..
sen milli takımın sol bekini yarış devam ederken rakibine verirsen ve üstelik şampiyonluk bonusu ilave edersen adamlar bizi böyle şamar oğlanına çevirir..
kulüp o transferle 2 seviye küçülmüştü zaten.. bakın şimdi gençlerbirliği muamelesi yapıyorlar bize.. maalesef çok haksız sayılmazlar..
bu döngüyü kırmak için oyuncuya m. ekici muamelesi yapacaksın.. başka yolu yok..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
alâkasi bile yok... tek yanlis sampiyonluk bonusuydu ama nedense fb o konuda bile üzerimize gelmedi çok ilginç bir sekilde.. durumumuz biraz iyi olsa rahat birakmazlardi ama berbat durumda oldugumuzda bizi takmiyorlar sampiyonluk rakiplerinin lehine bir sey yapmis olsak bile (normalde skandal o sampiyonluk bonusu)
-
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerke çöp…
Yorum
Yorum