Onuachuya verilen rakamlar gercekse bonservisi gectim maasi falanda ayri felaket bu yonetimdeki herkesin 7 den 77 ye allah bin cezasini versin.takima dusman olsan bu kadarini istesende yapamazsin klubun tapusunu adamin ustune yapsaydiniz yaziklar olsun bu kafa borcu bitirecek klubu duzluge cikarak ha.boyle zihniyetin ben taaaa... her yerinden cakallik hainlik akiyor dusman basina bunlar .allah belamizi vermis yemin ederim su rezillikleri yasayacagimizi bilsem resmi sampiyonluk falanda istemezdim lazim degildi kalsaydi cok daha mutluydum.. bizi biz yapan herseyden uzaklastiriliyoruz ornek gosterilen klupken ne hallere dustuk ,bile isteye kotu yonetilerek gunden gune siradanlastiriliyoruz ve camia icinden kimse korkudan ses cikaramiyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Maaşı ne kadar olacak ?İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachuya verilen rakamlar gercekse bonservisi gectim maasi falanda ayri felaket bu yonetimdeki herkesin 7 den 77 ye allah bin cezasini versin.takima dusman olsan bu kadarini istesende yapamazsin klubun tapusunu adamin ustune yapsaydiniz yaziklar olsun bu kafa borcu bitirecek klubu duzluge cikarak ha.boyle zihniyetin ben taaaa... her yerinden cakallik hainlik akiyor dusman basina bunlar .allah belamizi vermis yemin ederim su rezillikleri yasayacagimizi bilsem resmi sampiyonluk falanda istemezdim lazim degildi kalsaydi cok daha mutluydum.. bizi biz yapan herseyden uzaklastiriliyoruz ornek gosterilen klupken ne hallere dustuk ,bile isteye kotu yonetilerek gunden gune siradanlastiriliyoruz ve camia icinden kimse korkudan ses cikaramiyor..
Yorum
-
Topu içeri sokar Onuachu, topu oraya nasıl getirdiğin önemli olan. Onuachu alıyorsan oyunu rakip sahada oynayacaksın. Topu at tutsun taktiği geri dönmüyordur umarım. Sıkışırsan topu atarsın tutar da 90 dakika sadece tek taktik o olamaz. En önemli yer orta saha, ses soluk yok. Şu an ne başkan ne yönetim ne hoca hiçbirine güvenim yok. Bir şey yapmak istiyorsak böyle nokta transfer yapmak zorundayız. İşi başkasına bırakmamak için. İyi kadro maç kazanır. Kadro iyi değilse hoca becerisine kalırsın, o da pek ışık vermiyor.
Yorum
-
Yagiz isine baksin belcikada hangi takim ustelik su yastaki adama o paralari verecek varmi bir ornegi tarihde varsa da ben hatirlamiyorum..bizim dingillerin tepkiden korktuklari icin yaydigi yalan haberdir inanan da saftir boyle birseyeİlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/Buchi_Laba/status/1938309012878930361
Bu twitter sayfasına göre Onuachu için Belçikada bir kulüp daha fazla rakam teklif etmiş ve Southampton bunu kabul etmiş ancak Onuachu Trabzonsporda oynamak istediği için süreç uzamış.Transferin 7 milyon euroya bittiğine dair Yağızın bir haberi var ancak bunun ne kadarının bonus olduğuna dair bir bilgi yok.5-6 net bonservis+bonus şeklinde olabilir.
Onuachu bizde oynadığı dönemde 21 lig maçında 15 gol attı.Bu sezon sağlı sollu iyi beslenirse ligi 20-25 golle falan tamamlar.Bizi avrupaya götürür.Verilen bonservisi çıkarır bence.Başakşehir 2 milyona aldığı Piateki 10 milyona Katara sattı.Onuachu da 20 golü geçerse araplardan teklif alacaktır.Gerekirse onu da sezon sonu iyi bir rakama elden çıkarabiliriz.
Geleceğe yönelik bir santrafor daha alabiliriz.Rafiu Durosinmi diz ameliyatı oldu ancak iyi bir dönüş yaptı.Sözleşmesi de 1 sene sonra bitiyor.192 cm boyunda,güçlü,hava toplarında çok başarılı,iyi kafa vuruşu yapan,son vuruşlarda başarılı bir oyuncu.İleride iyi rakamlara satabiliriz.
Forvet hattı Onuachu-Duronsinmi-Sikan-Enis dörtlüsünden oluşabilir.Sikan düşünülmüyorsa kiralanabilir.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
-
2,5 net bonuslarla 3,2 yazmislar 61saat de 3 yillik anlasmaİlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Maaşı ne kadar olacak ?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Gündemde olanlar ;
Berke Özer : Uğurcan giderse listede ismi var şeklinde haberler var.
Christopher Wooh : Kulübü ve kendisi ile anlaşıldı haberi vardı ancak beklemede.
Jan Bednarek : Transfer girişimi olduğuna dair haberler var.
Mamadou Sangare : Kulübü ile anlaşıldı,kendisi bizi bekletiyor haberi vardı.
Christos Zafeiris : Kulübü ile anlaşıldı,kendisi bizi bekletiyor haberi vardı.
Corentin Tolisso : Lyon küme düştü.Bonservisi yok.4 milyon istiyor haberi vardı.
Jeremie Boga : Zorunlu opsiyonla kiralama teklif edildi haberi var.Tekke çok istiyormuş.
Artem Bondarenko : Shakhtar ile 6-7 civarına anlaşma yakın haberleri var.
Serginho : Viborg kulübü ile sorun yok,talibi ise çok fazla.
Rafiu Durosinmi : Gündeme alındığına dair haberler var.Potansiyelli bir santrafor.
Yorum
-
Yönetim ile konuştum. Onuachu şu an beklemede. H.o. mesajı gelir gelmez uçak kalkacak.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnes Başkaya'dan Onuachu hayırlı olsun mesajı geldi mi? gelmediyse inanmıyorum bu transferin bittiğine.
- Beğen 1
Yorum
-
2023-2024 sezonunda 1.7 milyon euro verdiğimiz adama 1 sene sonra nasıl 3.2 veriyoruzİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2,5 net bonuslarla 3,2 yazmislar 61saat de 3 yillik anlasma
2.5 milyon euro bile fazla,üstüne birde bonus eklemişler.Şaka gibi.
Yorum
-
Hahaha Hayırlı olsun değil Kral H.O olacak. 😊İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnes Başkaya'dan Onuachu hayırlı olsun mesajı geldi mi? gelmediyse inanmıyorum bu transferin bittiğine.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 3
Yorum
-
Ugurcanda konusulan gelecek rakamlari 31 yasindaki taliplisi olmayan sozlesmesi 1 sene sonra biteck kume dusmus takimin santraforuna bagladik iste 3 yilligina geri donusu yok bu paranin mukemmel tam yakisacak planlama takiminin en iyi adamini kaptanini rakibe gonder sonrasinda da boyle transferler yap parayi carcur et kaba etleriyle guluyor bize istanbul usagi yavsaklar, ulan hainlik yapinda bu kadar kor goze parmak sokar gibi yapmayin bari insanin sinirleriyle oynmayin allah tekrardan cezalarini versin..agustos ayinda yana yakila maasi karsiligi maksimum 1-1,5 arasi bonservisle kiralayacak takim arayacakti adamlar bizim enayiler sagolsun..daha orsicden kalan borc varmis adamlara bok biter bu klubun borcu bu kafayla bir de ne kadara oynayacakti diyenler yokmu allahim gelde deli olma hak edildigimiz gibi yonetiliyoruz boyle basa boyle tarak kurunun yaninda bizde yaniyoruz..İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2023-2024 sezonunda 1.7 milyon euro verdiğimiz adama 1 sene sonra nasıl 3.2 veriyoruz
2.5 milyon euro bile fazla,üstüne birde bonus eklemişler.Şaka gibi.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
sen de her nâneyi normallestirme arkadas... 2 sene önce o parayi vermedik, simdi hem daha ihtiyarladi hem de gittiginden beri degerini arttiracak bir sey yapmadi, 2,5 normal he ? size ertolar müstehak aynen devamİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe verecektik onuachuya yıllık 500 binmi , milletin beklentisi neydi acabaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Beğen 2
Yorum
-
Su rezil yönetim bu takimin icine etmeden gitmeyecek.. yarin formaya trabsfer haberi gelecekmis.. ulan o formalar o fiyata alan mi var haberi okuyacaklar.. 3 yildir onuachu onuachu ve yine okuachu.. yabancilara bastiniz paralari.. elindeki degerleri görmezden geldin.. türkiyede spor haberleri mesgul eden kokular basketbolda fb-bjk finali ondan sonra Ugurcan nereye gidecek ve bizim isini bilmez yönetim cikipta kokua adam gibi noktayi koymuyor... Ama yinede onuachu mu onuachu anasini satim gelsinde imamda kurtulsun cemaatte1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum