Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arası Viscayı postalayıp oraya Nanasi gibi yetenekli bir kanat+10 no alınmalı, hem genç he çok yetenekli ve Fransa görmüş bir Viking, fazla transfere karşıyım, yerli oyuncu sıkıntımız canımı çok sıkıyor, Ozanı gönderip onun yerine bir yerli ile doldurmalıyız, fazla transferden ziyade 1-2 tam A klas asam almalıyız artık takıma kalite katacak adam lazım.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pazarlama stratejisinin olmadığı konusunda haklısın ama o söylediği şeyin olmuş olma olasılığı mümkün değil. Arabistana 3 e gönderemediğimiz oyuncuya Rusyadan 10 15lik teklif gelmesi sadece komik gelir okura
      Tabii ki... Küllenmiş olayları harlamak istemem ama "Yirmi de verseler satmayacağım" ifadesini "Kalmak istemeyeni tutamazdım"a çeviren kişinin dürüstlüğünü ben tartışmayayım. Yine bu ifadeleri "Of bak adam Seth Godin gibi satış gurusu" diye sunanlara da bol Mor İnekli günler dileyelim...

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ligde ve Avrupada başarı için 3 iyi forvetin olması şart, 3. Bölgedeki alternatif her zaman için değerlidir, ben Sikanın kiralanmasına kesinlikle karşıyım, Sakatlık-Ceza-Formsuzluk durumlarında Sikan hazır bir şekilde kadroda bulundurmalı, bu sene geçen seneye göre daha diri görünüyor gözüme, keşke imkanı olsada bir 90 dakika izleyebilsek.
        Trabzonsporun an itibariyle kiralık oyuncularla birlikte 19 tane yabancı oyuncuyla sözleşmesi var.Yabancı sınırı ise 14 oyuncudan oluşuyor.

Sezon sonu kaleci,sol bek,10 numara ve sol kanat almamız gerekecek.Alternatif bir stoperde lazım.Planlamayı ona göre yapmak lazım.

Sikanın oyun içi aksiyonlarını yeterince etkili bulmasam da bende kalmasını isterim ama oyuncunun gelişimi açısından forma şansı bulmasının şart olduğunu da ifade etmekte fayda var.Avrupa kupalarına seneye katılacaz böyle gidersek.Dolayısıyla Sikan 1 sene boyunca yedek kulübesinde oturacak.6 milyon euro yatırım yapıldı.

Yorum

• Ligin en iyi yerli stoperi zaten bizde. Arda Öztürk. Onun dışında ligde para verilip alınacak tek adam var, antalyadaki hasan yakup ilçin. Yerli rotasyona bunlar yeter. Saçma salak adamlara para saçmaya gerek yok

Yorum

• ugurun parası gelmemıs

nıye gelmedı abı?

gsın coplerını mı toplıcaz? yanı oyuncu takası mı yapacaksınız?

parayı tamamen almadan nıye oyuncu verıyosunuz ...

gs ın arka bahcesı mıyız bız?

napıyorsunuz hocam?

onananın bonservısını almak gıbı bır aptallık yapmayın

En son erenslash tarafından düzenlendi; 08.10.2025, 02:08.

Yorum

• Biz aldığımız oyuncunun parasını hemen hesaba dusmedigimiz gibi sattığımız oyuncuda da aynı iş yapiliyordur o kast edilmiştir diye düşünüyorum.

30 milyon euroluk takas oyuncu kim olacak gsden bize verilebilecek?
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz aldığımız oyuncunun parasını hemen hesaba dusmedigimiz gibi sattığımız oyuncuda da aynı iş yapiliyordur o kast edilmiştir diye düşünüyorum.

30 milyon euroluk takas oyuncu kim olacak gsden bize verilebilecek?
                30 milyonu gs nin peşin vermesini hiç birimiz beklemiyoruz zaten taksitli şekilde olduğu için paranın tamamından bahsediyordur ed

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ugurun parası gelmemıs

nıye gelmedı abı?

napıyorsunuz hocam?

Taksit diye birşey var biliyorsunuzdur umarım

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Taksit diye birşey var biliyorsunuzdur umarım

habere oyle baslık atmıslar sankı odenmesı gereken odenmemıs gıbı

eksıt yattı muhabbetı var o yuzden

Yorum

• Devre arası szymanskiyi alacakmışiz.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ugurun parası gelmemıs

nıye gelmedı abı?

napıyorsunuz hocam?

9 taksit, taksitler 2 ayda bir. 3 milyonluk bonus onumuzdeki sezon basinda. Anlasma boyle galiba. Var mi bir sorun

Yorum

• Bouchauri Fransada Oynadığı son iki maçta 12 şer km koşmuş, ligimizde öyle bir oyuncu var mı ?
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Bouchauri Fransada Oynadığı son iki maçta 12 şer km koşmuş, ligimizde öyle bir oyuncu var mı ?
                            Hamşik de her maç böyle koşardı, hey gidi günler...
                            "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Bouchauri Fransada Oynadığı son iki maçta 12 şer km koşmuş, ligimizde öyle bir oyuncu var mı ?
                              Koşusunu bilmiyorum. Öne mi koştu, geriye koşup rakip mi kovaladı... Fakat bu çocuk dikine pasör. Şimdi Oulai iki maç iyi oynadı diye, Benjamin'den beklenti yükseldi. İnşallah o da iyi oynar.

Hâlbuki sakat geldiği için sövülüyordu, çocuğun kabahati ne? "Lyon niçin almadı" diye kızılıyordu. Transfermarkt'taki asist sayısı beğenilmiyordu. Temelsiz kızıp, iki günde aşık olabiliyoruz. Çok doğal...

Temmuz ayında sakatlığını bilmeden şunu yazmıştım:

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bouchouari'nin boyuna ve memleketine takılan olacaktır ama gelsin isterim. St. Etienne'nin o savunmayla düşeceği belliydi. Zaten hepi topu üç topçusu vardı. Bir Gürcü çocuk, bir Belçikalı forvet, bir de Benjamin. İlla Fransa'daki düşen çıkanlardan oyuncu bakıyorlarsa, Lorient'daki Julien Ponceau fizik ve oyun aklı olarak bundan iyi. Benjamin, bizdeki Ozan ve Mendy'den iki gömlek iyi bence. En azından dengeli.

.
                              Bu arada Ponceau, Vallodolid'e gitti.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Koşusunu bilmiyorum. Öne mi koştu, geriye koşup rakip mi kovaladı... Fakat bu çocuk dikine pasör. Şimdi Oulai iki maç iyi oynadı diye, Benjamin'den beklenti yükseldi. İnşallah o da iyi oynar.

Hâlbuki sakat geldiği için sövülüyordu, çocuğun kabahati ne? "Lyon niçin almadı" diye kızılıyordu. Transfermarkt'taki asist sayısı beğenilmiyordu. Temelsiz kızıp, iki günde aşık olabiliyoruz. Çok doğal...

Temmuz ayında sakatlığını bilmeden şunu yazmıştım:

Bu arada Ponceau, Vallodolid'e gitti.

Yaz transfer döneminde insanların isimsiz 2. lig futbolcularını beğenmemeleri çok normal, kendi adıma boyunu beğenmedim boyunu beğendiğimin maliyetini beğenmedim bu tamamen mevcut yönetimle geçirdiğimiz başarısız transfer sezonları ve kötü saha sonuçlarından kaynaklanıyor.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X