Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bulgaristan bile 3 yedi yazık. Abi her şey mental, kafada bitiyor. Bir dağıldın dağıldın ge de toparla şimdi. Bizim için de geçerli. Fener maçının psikolojik eşiği çok yüksek olacak.

Yorum

• Omer üründül
      ugurcan 5 kurtardı
      2 tane de outa attilar diyor
      demek adamlar ciddi oynasa bir duzine gol yiyecektik

40 sene once ingiltereye 8 0 yenildiginizde herhalde futbolcular simdiki milyonluk futbolcu musveddelerinin 100 de 1 ini ancak kazaniyorlardi
      En son batugol tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Vay gs kalecisi kaç tane daha yer
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Seref golü Arda ya yakisir..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Su takimda bizden bir oyuncu yedek kulubesinde bile beklese "eeee trabzondan milli takim kurarsan boyle fark yersin iste" Derlerdi.
            suan sadece yutkunuyorlar
            61

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zielinski tam bizlik adam ama biz hala Sterling peşindeyiz. Biz yıldız transfer istemiyoruz ki kaliteli adam istiyoruz isim önemli değil
              Zielinski baba 8 olduğu için almazlar. Bunların futbol anlayışı bu kadar işte.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Sürekli söylüyorum , Süper lig asla bir ölçü değil o kadar kötü bir lig ki , Arabistan falan yanımız da Premier Lig gibi kalır. Federasyonun , Hakemlerin ve Medyanın yönettiği ve kurguladığı bir ligden ancak bu olur. Öyle Abdülkerim süper , Eren fena , Uğurcan dehşet lafları tamamen medya gazlamaları. Bakın adamlar ne oynuyor görün. Buarada şimdi bu Arda da yıldız , Lamine Yamal da dimi ? Hadi len Ordan Yamal’ın düşük bel şortu etmiyor bu çocuk birtürlü ısınamadım. Dünya futboluna göre orta halli bir isim ama asla yıldız değil olamayacakta bana kalırsa.
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bu skordan sonra bu jenerasyon bitmiştir. Futbolu bıraktıktan sonra bile kendilerine gelemezler hele 0-8 falan biterse.
                  Abdüş yok mu girsin. Onun topun altında kalmalarını özledim
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Bu sene 6s iyi patlayacak şimdiden yavaş yavaş belli oluyor, bu sene şikeciler şampiyon olur 6s ikinci, kargalar üçüncü, bizde 6-7 aradı oluruz.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Maçı izlemeyenler için,Uğurcan 6 gol yedi,5 net top çıksrdı,Yamal bir tanesi boş kale olmak üzere 3 tane karşı karşıya topu dışarı vurdu.

San Marino'nun rekoru bu gece kırılabilirdi.
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sene 6s iyi patlayacak şimdiden yavaş yavaş belli oluyor, bu sene şikeciler şampiyon olur 6s ikinci, kargalar üçüncü, bizde 6-7 aradı oluruz.
                        İsmail Kartal harici kimi alırlarsa şampiyon olcaklar
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Can Uzun oynamıyor Yunus Akgün diye Antep Rize maçlarında falan oynayan adam oynuyor. Ferdi oynamıyor Eren diye bir avel oynuyor. gs nin ısmarlama futbolcularıyla bu kadar olur

Yorum

• Ben etrafımdaki gs li arkadaşlarıma defastle söyledim Eren iyi oyuncu aslında dediklerinde, bu adam büyük takımlara karşı patlar, Erende gördüğünüz bir yanılsama, Uğurcan içinde aynısı bize göre iyi bir kaleciydi ama Avrupa standartlarında vasat altı,
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Vay arkadaş adamlar ne dalga geçiyor be.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Sterling daha 30 yaşındaymış adam sanki 30 senedir oynuyor gibi geliyor bana 😄

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X