Bulgaristan bile 3 yedi yazık. Abi her şey mental, kafada bitiyor. Bir dağıldın dağıldın ge de toparla şimdi. Bizim için de geçerli. Fener maçının psikolojik eşiği çok yüksek olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Omer üründül
ugurcan 5 kurtardı
2 tane de outa attilar diyor
demek adamlar ciddi oynasa bir duzine gol yiyecektik
40 sene once ingiltereye 8 0 yenildiginizde herhalde futbolcular simdiki milyonluk futbolcu musveddelerinin 100 de 1 ini ancak kazaniyorlardiEn son batugol tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZielinski tam bizlik adam ama biz hala Sterling peşindeyiz. Biz yıldız transfer istemiyoruz ki kaliteli adam istiyoruz isim önemli değilS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Sürekli söylüyorum , Süper lig asla bir ölçü değil o kadar kötü bir lig ki , Arabistan falan yanımız da Premier Lig gibi kalır. Federasyonun , Hakemlerin ve Medyanın yönettiği ve kurguladığı bir ligden ancak bu olur. Öyle Abdülkerim süper , Eren fena , Uğurcan dehşet lafları tamamen medya gazlamaları. Bakın adamlar ne oynuyor görün. Buarada şimdi bu Arda da yıldız , Lamine Yamal da dimi ? Hadi len Ordan Yamal’ın düşük bel şortu etmiyor bu çocuk birtürlü ısınamadım. Dünya futboluna göre orta halli bir isim ama asla yıldız değil olamayacakta bana kalırsa.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene 6s iyi patlayacak şimdiden yavaş yavaş belli oluyor, bu sene şikeciler şampiyon olur 6s ikinci, kargalar üçüncü, bizde 6-7 aradı oluruz.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Ben etrafımdaki gs li arkadaşlarıma defastle söyledim Eren iyi oyuncu aslında dediklerinde, bu adam büyük takımlara karşı patlar, Erende gördüğünüz bir yanılsama, Uğurcan içinde aynısı bize göre iyi bir kaleciydi ama Avrupa standartlarında vasat altı,No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 2
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- bahadır2561
- memozcan
- objek
- bilginsem
Yorum