Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iki gün önce ismail maça çıktı. Cengiz dediğin adam kalitesinde kanat varmı sende. emre hala adamların oyuncusu boşa düştüğünü kim söylüyor?

9 puanla başlayan takım da folcarelli çıktıktan sonra çorumspor kıvamına geliyoruz.Olaigbe ya da zupkov sakatlansa oynayacak adam profesyonel maç sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek cihan çanak. Emre mor almayalım yerine yedekten ozan tufan girsin oyuna muhteşem delici diriplinglerle rakibe zor anlar yaşatır gerçekten.

Benim yorumlarımı beğenmeyen adamın takımın kadrosuna ve oynadığı futbola hakimiyeti gerçekten muazzam. ugurcan yerine kim oynayacak desen haklı bir eleştiri derim. Bu arada yorumum yanlışta olabilir. Ama billur geçmeye çalışmakta nedir?
    Billur geçmedim ama 9 puanla baslayan takimın A kalite kalecisini verip karşı taraftan 3 tane yedek ve istikrarsiz oyuncu alalim düşüncesi elbette tepki çeker. Yorumunu fb taraftari da görse şaşırır yani.

Kadronun eksiklerinin ben de farkındayım, defalarca yazdım ama Ugurcan i verip İsmail'i Emre'yi, bitik Cengiz'i almayalım, o kadar da degil yani. Emre bedavaya gelecekse gelsin, hayir demem. İsmail yerine Salih var onu oynatsın ya da Folcarelli gibi birini daha bulsunlar oraya.

Atan ve tutan belli artik şu dakikadan sonra bırakmayız. Bizim merkez Folcarelli ve Oulai olur, bana kalsa Hatay dan Görkem'i alir bu ikisini yedekler, butun parayi da skorer forvet arkasi 10 a basarım.

Yıldız 8 alsak bu kez Oulai veya Folcarelli ile orası karışacak, yıldızı 10 a alsinlar 8 e de formda olduğunu düşündüğüm Görkem'i alalim belki Mustafa gibi patlama yapar.

Edit: Ayrica hazir zordayken şu Ozan'i Visca'yi Kocaeli'ne iteleyelim. Bir kere de bizim isimize yarasinlar. Bunlarin yerine Görkem ve Emre Mor u isterim.
    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoca cidden çift forvet mi düşünüyor acaba 10 numara ismi yok sürekli merkez orta saha ismi düşüyor

Şu düzende devam edilirse Onuachu duran top hariç ceza sahasında topla buluşmadan maç bitirmeye devam eder, Olaigbe de 60 gibi oyundan düşmeye.

Takımda onuachu hazır olana kadar oynayacak oyuncu hull cityde santrafor oynayan ozan olur şut olarak
      iyi kafa vuruşlarda kötü değil

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emre Mor ihtiyacımız olan bir isim ve yönetim ile Fatih hoca da istiyor. Hayırlı olsun şimdiden.
        Emre mora ihtiyaç varsa büyük ihtimal kazeem ve agusto elde patlamış olmalı?

Yorum

• Eustaquio mükemmel hamle olur.

Yorum

• Emre Mor'u düşlemek, Okay, ozan, serdar, wake ve belki de onuachu fantezilerinden halen ders çıkarılmadığı anlamına gelir.

Ünlü bir söz var ; birinci defa kandırmak senin aptallığın, ikinci defa kanmak benim aptallığımdır.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Takımda onuachu hazır olana kadar oynayacak oyuncu hull cityde santrafor oynayan ozan olur şut olarak
              iyi kafa vuruşlarda kötü değil
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Kanat ve stoper transferi için fırsat transferi kovalayabilirsin de orta saha öyle değil. Takımın beyni, kalbi ne dersen de orta sahadır. Bir an evvel ideal orta sahanı sahaya süreceksin ki bu adamlar takımın geri kalanına alışacak.

Yorum

• Yabancı kontenjanında yer yoksa, altyapıdaki çocukları sağa sola gönserdiysen, Cihan'ın gelişimine sabretmiyorsan, Göktan'ı denemeden kesiyorsan Emre Mor ve onun gibilerden başka alternatifin kalmıyor.

Emre Mor, A planın olmaz. Ama kenardan oyuna atacağın rotasyon oyuncusu arıyorsan, o işi görebilir. Bonservissiz çekebiliyorsan, al. Ozan'la bir tutmak yanlış. Gittin Ozan'a ihtiyaç yokken bonservis ödedin sırf Acun'a kazandırmak için. Emre'den başka yerli kanat varsa, onu al.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• yahu ne 4 transferi insanlarla kafa mı buluyorsunuz.

koskoca yaz ayında 4 tane transferi zor yaptık burada kalmış 2 hafta ne ara alacaksın bu oyuncuları.

futbolun doğasına aykırı bir söylem.

1 tane bile oyuncu alamayacaklar bana göre.

ertuğrul doğan çıkıp transferi kapattık desen daha iyi olur.

insanları boşuna beklentiye sokuyorsunuz.

En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şu morinhonun kadrodan dolayı ağlamalarını görünce fatih hocama sarılıp ağlamak istiyorum

Yorum

• Rüyamda Puertası almışız sakin olun, biz bitti demeden bitmez
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Emre mora ihtiyaç varsa büyük ihtimal kazeem ve agusto elde patlamış olmalı?
                          Solda olagbe sagda zubkov maca basladin.
                          dk 70 de kanatlardan biri yoruldu ve oyuncu degistireceksin diyelim.
                          kimi sokacaksin?
                          Ndden hemen olagbe elimizde patladi o yuzden kanat aliyorlar diye yorumluyorsun?
                          61

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yahu ne 4 transferi insanlarla kafa mı buluyorsunuz.

koskoca yaz ayında 4 tane transferi zor yaptık burada kalmış 2 hafta ne ara alacaksın bu oyuncuları.

futbolun doğasına aykırı bir söylem.

1 tane bile oyuncu alamayacaklar bana göre.

ertuğrul doğan çıkıp transferi kapattık desen daha iyi olur.

insanları boşuna beklentiye sokuyorsunuz.
                            Zaten alacaklar dememiş ki hoca istiyor demiş. İstediği mevkiler de mantıklı mevkiler gerçi Oulai varken iki orta saha gerekli değil bence o kadar ama olsa fena olmaz.

Ama yönetimin alıp alabileceği bir orta sahadır ki onu da alabilecekleri şüpheli bence. Bu işin sonu sen eldekilerle bir şeyler yapmaya devam et demeye gidecek gibi görünüyor.

Zaten eldeki oyuncuların hiç birinden daha çıkamadık bu gidişle de zor görünüyor.

Bari becerip Oulai’nin cezasını kaldırsalar.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu morinhonun kadrodan dolayı ağlamalarını görünce fatih hocama sarılıp ağlamak istiyorum
                              Herif Turkiye de nasil tazminat koparamadim diye uzuluyor. Taraftari oyle bir hale sokacak ki o parayi odeyip yollamaktan baska bir caresi kalmicak Koc Ali beyin

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Herif Turkiye de nasil tazminat koparamadim diye uzuluyor. Taraftari oyle bir hale sokacak ki o parayi odeyip yollamaktan baska bir caresi kalmicak Koc Ali beyin
                                adam içinden diyordirki ne inatçı çıktı bunlar nasıl kovup tazminatımı vermezler hala.adamın son 15 senedir olayı bu..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X