Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jefferson Savarino...

22 Ağustos Cuma günü oynadığı maçın ardından Trabzon'a gelmek üzere yola çıkacaktı. Bonservisi ve kaç taksitte ödeneceği bile belliyken Trabzonspor tarafının transferi iptal ettiği öğrenildi... ❌

alla alla bu kadar gücü varmıymış Taraftarın 😊😊
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Dünyada FIFA’ya göre 128.700 profesyonel futbolcu varmış, Trabzonspor hala bir tane hakiki 8 bir tane de hakiki 10 numara alamamış. Artık bunun adı beceriksizlik, iş bilmemezlik, akılsızlık başka bir açıklaması yok.

😊😊😊
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jefferson Savarino...

22 Ağustos Cuma günü oynadığı maçın ardından Trabzon'a gelmek üzere yola çıkacaktı. Bonservisi ve kaç taksitte ödeneceği bile belliyken Trabzonspor tarafının transferi iptal ettiği öğrenildi... ❌

alla alla bu kadar gücü varmıymış Taraftarın 😊😊
        Taraftar demiyorki orda Trabzon tarafının diyor transfersizlikten göz yanılması yaşıyoruz artık 😀😀

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Taraftar demiyorki orda Trabzon tarafının diyor transfersizlikten göz yanılması yaşıyoruz artık 😀😀
          bu savarinodan bu sefer gerçekten biz vazgeçtik herhalde çünkü bazı takip ettiğim ciddi yabancı ajanslarda girmişti haberi,sunduğumuz şartlarda çok iyiydi.sonra birden kesildi hat.daha iyisini alacaklar diye yoruyorum bu durumu.zaten ihtiyacımız olan tipte bir adam değildi…

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben yanlış anlamışım o zaman taraf'ı taraftar olarak vallaha kafayı yedirecek bunlar bize 😊😊
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Aynı yabancı haber kaynakları, Savarino’nun yanı sıra Evander ile de görüştüğümüzü yazıyordu. Üstelik Evander bambaşka bir oyuncu profiline sahip. Acaba o iş ne oldu? Gerçi ben hâlâ Puertas’tan yanayım.

Yorum

• fatih hocam gerçekten futboldan çok iyi anlıyor.

kariyerinin bu kadar başarılarla dolu olmasının tesadüf olmadığı görülüyor.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Oluai ile 14 yabancı kontenjanı doldu diye biliyorum.visca ve barisiç in fesih maliyetleri çok masraflı,mendy ve cham’a bir iki tırı vırı teklifin dışında bişey yokmuş,mendy’e sadece ilgi varmış teklif hiç yokmuş zaten.wakayemenin dondurulması gündemde bile yokmuş zaten waka’da kabul etmez deniyor.

ben en azından barisiç in 1-2 gün içinde fesih haberinin gelmesini bekliyorum ondan sonra en az 1 transfer için hareket bekleyebiliriz,daha öncesinde bi gelişme olmaz gibi..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oluai ile 14 yabancı kontenjanı doldu diye biliyorum.visca ve barisiç in fesih maliyetleri çok masraflı,mendy ve cham’a bir iki tırı vırı teklifin dışında bişey yokmuş,mendy’e sadece ilgi varmış teklif hiç yokmuş zaten.wakayemenin dondurulması gündemde bile yokmuş zaten waka’da kabul etmez deniyor.

ben en azından barisiç in 1-2 gün içinde fesih haberinin gelmesini bekliyorum ondan sonra en az 1 transfer için hareket bekleyebiliriz,daha öncesinde bi gelişme olmaz gibi..
                      adelinoyu espanyol satın alma opsiyonlu kiralamak istiyormuş

(UEFA)

Yorum

• Gidin emre mor gorkem falan alin bari baska adam alacaklari yok .koyunun olmadigi yerde keciye abdurrahman celebi demeyi ogrendik son 3 yilda sayelerinde nasilsa..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ts haberlerini en net ve doğru düzgün veren safa can’a göre puertasla ilgili ciddi girişim varmış yine.bencede şu ana kadar adımızın anıldığı en iyi oyuncu,keşke olsa bu sefer
                          Becerip alamadıkları hariç eğer bir strateji olarak son dk'a kadar bekleyip alabilecek isek sabır gösterilebilir, değer yani.

Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adelinoyu espanyol satın alma opsiyonlu kiralamak istiyormuş
                            Mendy den yüksek kar etmemiz çok zor artık bence ,aldığımız paranın üstüne 1-2 koyup çıkarsak iyi iş olur .nasıl bu kadar geri gitti bu adam hayret ediyorum..

mendy’e yapılan kiralık teklifide;

kiralama bedeli yok

maaş %50-50 paylaşım

zorunlu satın alma yok

bunu dünyada hiçbir takım kabul etmez..

En son doc holliday tarafından düzenlendi; 5 gün önce.
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gidin emre mor gorkem falan alin bari baska adam alacaklari yok .koyunun olmadigi yerde keciye abdurrahman celebi demeyi ogrendik son 3 yilda sayelerinde nasilsa..
                              Hocam emre mor un kafada sıkıntıları var, az buçuk kolej havası yakalayan takımı bozabilecek tipte bi eleman,uzak durulmalı bence..
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Barış Alper mevzuunda kesinlikle oyuncudan yana olduğumu belirtiyim..
                                adam kısıtlı yeteneği ile çalışmış uğraşmış 10milyon euro gibi muazzam bir maaş tahaddünü haketmiş..hemde söz verilmiş iken adam lincin kralını yiyor..hemde öyle böyle değil..
                                gs medyası ve velet sosyal medyasının korkusuna tarafsız görünen yorumcularda linç ediyor..

hoppp bu oyuncu Uğurcan olsa veya herhangi TS oyuncusu olsa..kimse kulüpten bahsetmeyecekti ama ikiyüzlü medya şimdi öncelik kulübün diyor başka birşey demiyor..
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

Yükleniyor...
                                X