Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fransa'daki elemanı aldık galiba. Ne vereceği pek de belli olmayan adamlar için beş milyon euroları dağıtıyoruz. Bir bildikleri vardır herhalde büyük başkan ve harika yöneticilerinin(!)

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi yok ben ciddi bir durum olduğuna inanmıyorum mourinho malı ile yıldızı barışmadı adamın.2 sene önce iso kartal zamanı 40 maça ilk 11 çıkmış adam geçen senede 20 küsur maça,böyle kronik sakatmı olur..Biraz futbol bilgime güvenen varsa süper yıldız değil ama çok iyi topçu diyorum ben.sağlamsa fenerde amrabat’ın yerine direkt yazarım..google’da ismail-sergen diye yazın bakın vidyosu çıkar,bu sergen yalçına programda bir fener kadrosu kurarmısın diyorlar ilk önce ismail yüksek’i yazarım sonra kadroyu yazarım diyor.tabi oda futboldan anlamıyor bi biz anlıyoruz!!.ayrıca İsmail’i beğenmeyenlerin büyük kısmı okay’ı çok iyi topçu falan olarak görüyordur emin ol..

Neyse bence bu uğurcan mevzuu çok uzadı,havanda su dövüyoruz gibi,ciddi bir durum oluşana kadar transferinde daha kendi adıma bişey yazmayacağım.6-10 ve sağ stoper transferine yoğunlaşalım..bu bölgeler için bence akşam pazarı falan beklenmemeli bir an önce transferler yapılmalı özellikle 6 ve stopere..
      Konu farklı yere gitti. Ben kötü oyuncu demedim. Sadece sakatlık durumunu sordum size.

Bakalım görelim... Başkan yalanlamış yine.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oulaï için 5 milyon euro büyük bir kumar.
        Profesyonel olarak toplam 1000 dk maça çıkmış. Stil olarak Abdulkadir Ömür'e benziyor umarım onun gibi olmaz.
        Abdulkadirden bile kötü

Yorum

• Agusto 5 Oulai 5 toplam 10 milyon. Şu rakama çok iyi bir orta saha alırdık. Ama beceriksiz Ertuğrul Doğan ekonomiyi düzeltecem ayağına bizi daha da uçuruma sürüklüyor.

Şu adamı Alanya, Konya felan istese 500bine alırdı.
          You Will Never Walk Alone
          Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Agusto 5 Oulai 5 toplam 10 milyon. Şu rakama çok iyi bir orta saha alırdık. Ama beceriksiz Ertuğrul Doğan ekonomiyi düzeltecem ayağına bizi daha da uçuruma sürüklüyor.

Şu adamı Alanya, Konya felan istese 500bine alırdı.
            Ne düzeltecek bütün gelirleri temlik altinda.Yeni gelecek Yönetimlere bile nefes alacak alan birakmadi.
            Yalan söyliyor bu erto. Senelerce 2,5 milyar tl borcumuz var bir gram inmiyor.Sadece Euro karsisligi düsüyor o da bizi ilgilendirmiyor cünkü gelirin cogu tl ama giderlerin cogu Euro.
            Bakin en gec 6 ay sonra gene Bir borsa hamlesi gelir ve milleti gene soyar ve borcu bitircem diye yalan söyler.

Oyuncuya gelirsek daha cok ekmek yemeli ama sen 5 milyon bonservis veriyorsan en gec 1 ay icinde performans vermeli yoksa bunu Trabzonda seyirciler yer.

Pazar dogru ama verdin para yanlis vasat adamlara 5-6 milyon verilmez.Mendy Cham en büyük örnek bunlar yarim topcu daha gelismeliler ama bizde gelisemezler.

Alacaksan Folcarelli fiyat performans adami alacaksin ondada sakatlik korkusu var bizde.
            En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Güzel bi cevher aldık. Dikine oynama iştahı var, temastan kaçınmıyor.

Şu Cham'dan çıkıp skorer bi ofansif orta saha al, kanatları yedekle gerisi hocada.

Yorum

• tam avrupa takımı olduk. saviç, vakayeme, visça, ozan, okay, cihan, serdar çöplerini de seneye yollarsak sıfırdan takım kurmuş oluyoruz. seneye nokta transferler ile şampiyon olabiliriz. çok can yakar bu kadro. ertuğrul doğan'ın belki de yaptığı en doğru iş genç oyunculara yönelmek oldu. bizim scout ekibinde kim varsa iyi çalışıyor. şuan aldığımız her yabancı oyuncuyu rahat satarız.
                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 5 verdiysek şayet
                  nasıl bir harcamadır bu ya
                  5in altına kimseyi almıyorlar
                  ocaktan beri
                  sonumuz hayrolsun
                  transferi eleştirmekten ziyade şöyle bir geri çekilip toplam harcanan paraya bakarak konuşuyorum
                  bu adamın değerli olabilmesi için yanına ihtiyacımız olan bir lider gerekli gibi
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Abdülkadir ile alakası yok. Videolara göre Onazi'nin top sürüp geriden oyun kuran, biraz daha teknik versiyonu. Hareketli, çevik cift yönlü 6-8 oyuncusu işte. Teknik var gibi. Eger oyun zekası yüksekse beklentileri yükseltir.

Ama bu transferin anlam kazanması icin ya Cham yıldizlasacak ya da 10 pozisyonuna A kalite biraz daha olgun ve skorer, çilingir ozellikli, Metalist ten gelen Sosa gibi bir şey alınacak. Mecburuz yani başka türlü Onachu, Zubkov, Olagbe yi kim besleyecek?

--------------oulai
                    ----------jabol---xxx
                    -----zubko----------olagbe
                    -------------onachu

Kamada isaretli yere uygun mu bilmiyorum. Almanya da nasil ve hangi mevkide oynadi acaba, Frankfurk ta cok skor üretmiş sonrasinda da çöküşe geçmiş. Oraya özel bir şey lazim.​
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ben beğendim oyuncuyu, yaşının üzerinde oyun görüşü var. Hatta yanına 8 koysan 6’da da oynar. Bu gelir Mendy gider. Bunu Faslı yerine aldılar büyük ihtimalle. Oyun liderimiz hala yok.

Yorum

• böyle potansiyelli bir adamı 5 milyona alıyorsan , en az 20 milyona satma hedefin olacak . çok büyük bir kumar gerçekten .
                        batagov'un bu yolu açması lazım eğer onda büyük bir satış yapabilirsek diğer yatırımlık oyuncularımız için sağlam bir referans olur .
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Fakir Kantesi Hoşgeldin.

Genç oyuncular beni her zaman heyecanlandırır.

Fransa 2.liginden alınan oyuncu boş çıkmaz örneğin adamım Folcerelli.

Çocuk zaten Fransa 2.ligi istatistiklerinde geçen sene çoğu kulvarda en önde yer almış.

H.O inşallah 😊😊
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• bir yıl önce fildişinden getirmişler adamı , 5 milyona satıyolar gerçekten büyük iş .
                            adamın çok maçı da yok nasıl bir scouting yapılmış acaba, son 3 maçında 75 dk üzeri süre almış ön libero olarak . bu maçlar izlendiyse ne ala .
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Genç uşağın geldiğini varsayarak bize şuan tam olarak kaşar 8-10 lazım. Lider olsun takımı çevip çevirsin. Son kurşunu düzgün atarsınız inş.

Yorum

• Oluai’yi aldıysak 6 sız çift 8 oynayalım folca-oluai ile colman -selçuk gibi.colman biraz daha geride konumlanıyordu ama tam 6 gibi değildi öyle bir yapı olabilir ortasahada..
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Yükleniyor...
                                X