Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yönetime eksik mevkileri ilettim , çalışmaları sürüyor da diyebilirsin.

Ama diğer türlü açıklama yaparsan , resmen taraftarla yönetim arasındaki bariyer olursun.

O zaman da , eleştirilmeye başlarsın .
    Yapılmasa da olur demiyor yalnız şu şu mevkilere oyuncu istiyorum diyor daha ne demesini bekliyorsun.

İstediğimiz oyuncular normalde 1 isterken bize gelince daha fazla istiyor demiş bu cümle yönetime de arka çıkmak da demektir evet ama transfer çalışmaları durduruldu,durdurulabilir mi demiş.Adam mevki mevki isim saymış.

Siz istiyorsunuz ki bana bunları bunları getirin getirmezseniz çeker giderim diye açıklama yapsın.Sen olsan hayalindeki takımın başına getirildiğin kişiler için böyle açıklama yapabilir misin.Böyle açıklama yapsa zaten yarın kapının önüne konulur bunun o da farkında.Adam da oyuncu istediğini söylerken tamamen yönetimi de taraftarın önüne atmamış oluyor.Yani kendinde akıllıca davranıyor.

Yorum

• Arkadaslar dün aksamki cimin kalitesini gördünüzmü? Tam patates ekmelik tarla. Ilk mactan ne halde

Yorum

• İsviçre milli takım futbolcuları ile orta saha merkezdeki sorunları tamamen çözebiliriz.Shaqiri ile Granit Xhaka'yı transfer edersek sorun yüksek oranda çözülür.Shaqiri tecrübesi ile Xhaka'da kalitesi ile orta sahadaki sorun çözülür.Shaqiri, Hamsik etkisi yapabilir...

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yapılmasa da olur demiyor yalnız şu şu mevkilere oyuncu istiyorum diyor daha ne demesini bekliyorsun.

İstediğimiz oyuncular normalde 1 isterken bize gelince daha fazla istiyor demiş bu cümle yönetime de arka çıkmak da demektir evet ama transfer çalışmaları durduruldu,durdurulabilir mi demiş.Adam mevki mevki isim saymış.

Siz istiyorsunuz ki bana bunları bunları getirin getirmezseniz çeker giderim diye açıklama yapsın.Sen olsan hayalindeki takımın başına getirildiğin kişiler için böyle açıklama yapabilir misin.Böyle açıklama yapsa zaten yarın kapının önüne konulur bunun o da farkında.Adam da oyuncu istediğini söylerken tamamen yönetimi de taraftarın önüne atmamış oluyor.Yani kendinde akıllıca davranıyor.
          Kamp döneminde de aynı durum oldu , dün ki maç sonu röportajında da aynıları yaşandı.

Röportajı tam olarak dinlediniz mi bilmiyorum .

Fatih Hoca ' nın bu tip konulardaki geldiğinden beri yaptığı röportajların hemen hemen tamamında alelade şekilde yönetimi koruduğunu görebilirsiniz .

Fatih Hoca istenen oyuncular alınmadığında bıraksın gitsin demiyorum. Ama en azından şunu diyebilmeli " ben eksik listesini yönetime ilettim , onlar da çalışmalarını yapıyor " de geç git .

Oyuncu ücretlerine girme, ekonomi kısımlarına girme. Bildiğin yönetim ağzıyla konuşuyor. Anlamamak için ya çok saf ya da art niyetli olmak lazım .

Ayrıca , oyuncu alınmayıp da dün ki oyun devam ederse zaten kendisi bu şekilde 10 maç göremez . Yani bazen doğru zamanda gitmek ya da ültimatom vermek önemlidir .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kamp döneminde de aynı durum oldu , dün ki maç sonu röportajında da aynıları yaşandı.

Röportajı tam olarak dinlediniz mi bilmiyorum .

Fatih Hoca ' nın bu tip konulardaki geldiğinden beri yaptığı röportajların hemen hemen tamamında alelade şekilde yönetimi koruduğunu görebilirsiniz .

Fatih Hoca istenen oyuncular alınmadığında bıraksın gitsin demiyorum. Ama en azından şunu diyebilmeli " ben eksik listesini yönetime ilettim , onlar da çalışmalarını yapıyor " de geç git .

Oyuncu ücretlerine girme, ekonomi kısımlarına girme. Bildiğin yönetim ağzıyla konuşuyor. Anlamamak için ya çok saf ya da art niyetli olmak lazım .

Ayrıca , oyuncu alınmayıp da dün ki oyun devam ederse zaten kendisi bu şekilde 10 maç göremez . Yani bazen doğru zamanda gitmek ya da ültimatom vermek önemlidir .
            Doğru zaman veyahut ultimatom vermek şu an tekkenin yapabileceği şey değil ki.Lobisi yok bişeyi yok gelip gelebileceği en büyük takımın başında da zaten.

Şimdi çekip gitse gidebileceği en büyük takımlar sıradan anadolu takımları olacak.Neden şu anki konumunu elinin tersiyle itip kendi kuyusunu kendi kazsın ki.O da transfer istediğini söylüyor ama bunu yaparken yönetimi de tamamen taraftarın önüne atmadan yapıyor bu istemini.Çünkü haliyle bulunduğu konumu korumak istiyor belli ki.

Yorum

• Nunez oğlum adam ol o kadar uğraşıyor başkan he de la he deee😊😊
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• TS Black Card ile Trabzonspor’un Geleceğine İmza Atmak İçin #EliniCebineAt

Trabzonspor olarak, kulübümüze gönülden bağlı taraftarlarımızı ve dostlarımızı çok özel bir projeye davet ediyoruz.

TS Black Card, hem Trabzonspor’a doğrudan destek olma hem de benzersiz ayrıcalıklara sahip olma fırsatı sunuyor.

Bizzat Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’ın davetiyle sahip olunabilecek bu kart ile Trabzonspor'un tarihinde silinemeyecek bir yer edineceksiniz.

5.000 Euro bedelle sahip olunabilecek TS Black Card, yalnızca maddi bir katkı değil, bordo-mavi sevdanın en güçlü ifadesi olarak tasarlandı.

Bu karta sahip olan isimler, Trabzonspor’un resmi web sitesinde açılacak özel bir sayfada yer alacak.

TS Black Card Sahiplerine Özel Ayrıcalıklar

* Gurur Köşesi: İsminiz, resminiz, aldığınız kart sayısı ve toplam katkınız resmi sitemizde ölümsüzleşecek.

* Özel Erişim Hakları: Lisanslı ürünlerde ve sınırlı koleksiyonlarda herkesten önce sahip olma imkanı.

* Kombine ve Loca Ayrıcalıkları: Yalnızca TS Black Card sahiplerine özel fırsat ve indirimler.

* TS Club ve Lisanslı Ürünlerde İndirim: Bordo-mavi renklere sahip olmanın en anlamlı yolu.

#EliniCebineAt | #TSBlackCard

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam Göztepedeki Anthony işimizi görür mü ? Birde dün ki Jo yu nasıl buldun ?
                  Jo için tek maçla yorum yapamam. Dennis'i de bize yedirmezler hocam. Gerçi E. Doğan gibi bonkör müşteri varken, yolabilirler de...
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oyuncu transferi ile para kazanacaksan Ingiltereye verecegin topcunu.Batagov 20+ arti Bonus ve sonradan satis 15%-20% direkt satistan paya satarim.Bunu erto yapabilirse biraz kendini afettirir.

Ama teklif felan yok su an ama her an gelebilir dieye bir his var bende.

Arap piyasasini salliyin.Dünyada tek kazik yiyen takimiz araplardan.Djannini , Flavio trezegue en son örnekler.Baska takimlarda olsaydilar hepsi misli misli satilirdi Arabistana.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nunez oğlum adam ol o kadar uğraşıyor başkan he de la he deee😊😊
                      H.o diyelim mi? 😀😀

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

H.o diyelim mi? 😀😀
                        Yok kral diyemiyoruz vallaha 😊😊
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Batagova ingiltereden 20 milyonlulk teklif varmış,kabul edinde bu sefer gerçekten düşelim..
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS Black Card ile Trabzonspor’un Geleceğine İmza Atmak İçin #EliniCebineAt

Trabzonspor olarak, kulübümüze gönülden bağlı taraftarlarımızı ve dostlarımızı çok özel bir projeye davet ediyoruz.

TS Black Card, hem Trabzonspor’a doğrudan destek olma hem de benzersiz ayrıcalıklara sahip olma fırsatı sunuyor.

Bizzat Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’ın davetiyle sahip olunabilecek bu kart ile Trabzonspor'un tarihinde silinemeyecek bir yer edineceksiniz.

5.000 Euro bedelle sahip olunabilecek TS Black Card, yalnızca maddi bir katkı değil, bordo-mavi sevdanın en güçlü ifadesi olarak tasarlandı.

Bu karta sahip olan isimler, Trabzonspor’un resmi web sitesinde açılacak özel bir sayfada yer alacak.

TS Black Card Sahiplerine Özel Ayrıcalıklar

* Gurur Köşesi: İsminiz, resminiz, aldığınız kart sayısı ve toplam katkınız resmi sitemizde ölümsüzleşecek.

* Özel Erişim Hakları: Lisanslı ürünlerde ve sınırlı koleksiyonlarda herkesten önce sahip olma imkanı.

* Kombine ve Loca Ayrıcalıkları: Yalnızca TS Black Card sahiplerine özel fırsat ve indirimler.

* TS Club ve Lisanslı Ürünlerde İndirim: Bordo-mavi renklere sahip olmanın en anlamlı yolu.

#EliniCebineAt | #TSBlackCard

gelir elde etmek için ok anlıyorum ama #elinicebineat ne alaka? niye black?
                            ( ゚д゚)

Yorum

• fener turu geçsin 8 şampiyonlar ligi maçı daha yıpratıcı olur diye açtık salaklar durduk yere çok komik bi duran top verip gol yedi.

Derken 1-1

müthiş gol attılar çift forvetin tadı da başka
                              En son castillo61 tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fener turu geçsin 8 şampiyonlar ligi maçı daha yıpratıcı olur diye açtık salaklar durduk yere çok komik bi duran top verip gol yedi.

Derken 1-1

müthiş gol attılar çift forvetin tadı da başka
                                Biz senelerce böyle tepki veremiyoruz takım olarak.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X