Okay, Ozan, Mendy ve Cham yollanıp, Bouchari, Nunez, Sangare ve Pellegrini alınsın istiyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Büyük kulüpler artik orta sahada oyunu yavaşlatan tek yönlü ve tek hamleli oyuncuları tercih etmiyor. Avrupa maçlarında dikkat edin, merkez ikililer ve üçlüler hızlı düşünen, oyun zekası ve pas kalitesi yuksek isimler.
Çoğunun ortak özelliği ceviklik, kaliteli oyun zekası ve teknik kapasite. Yana geriye falan degil direkt öne oynuyorlar. Bu tip orta sahalar ile hızlı ve tempolu oynanıyor, rakibi en ufak boşlukta cezalandiriyorlar.
Bizim orta sahada özellikle Mendy ile Okay gecen sezon cok gol yedirdiler. İkisi de mentali düşük, istikrarsiz ve hantallar. Ozan zaten ayrı bir vaka. Cham desen 10 oyuncusu ama o da acayip uyuşuk ve maçtan kopuk, istikrarsiz vasat profil.
Ozellikle Mendy'den kurtulmamız lazim. Şuna 6m euro ve uzeri teklif nasil olmaz anlamıyorum, Araplara da pazarlayamadılar elde kaldı. Satıp gelen parayla genç Sosa bulmaları gerekiyordu. Geç kaldık.
Biz bu orta sahayla Kocaeli'yi yenemeyiz. O maçtan sonra gelecek orta saha da gözlerine girsin. Lige kotu başladıktan sonra düzeldigimiz sezon hatirlamiyorum."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Takım iki senedir 8 numara diye ağlıyor, lig maçına 5 gün kalmış hala 8 yok.
Kanat için bir sürü isim yazıldı çizildi kala kala 22 yaşındaki ham çocuğu kaldılar.
Bek alternatifin yok,
Stoper de elin Savic e mahkum.
10 numaran Cham vitaminsizi.
Gel de sövme😡😡
Yorum
-
Yahu 8’i bari yıldız alın, çoluk çocukla olmaz orası..paraya kıyın biraz..10 istemiyorum tamam cham vitaminsizine razıyım orda bütün parayı önce 8’e kalırsa 6’ya basın, mendy’ide satın..En son doc holliday tarafından düzenlendi; 06.08.2025, 14:29.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Saviç geçen sene 17 maç oynamış bu sene 10 maç bile oynayamaz..sakatlanmazsa hoca keser zaten 3-4 maç sonra..bitik o adam sırf para için futbol hayatını devam ettiriyor bitmiş futbol hayatı…İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım iki senedir 8 numara diye ağlıyor, lig maçına 5 gün kalmış hala 8 yok.
Kanat için bir sürü isim yazıldı çizildi kala kala 22 yaşındaki ham çocuğu kaldılar.
Bek alternatifin yok,
Stoper de elin Savic e mahkum.
10 numaran Cham vitaminsizi.
Gel de sövme😡😡
THE NORTH REMEMBERS
- Beğen 1
Yorum
-
Valla öyle süper transferler yapildi ki, bu takimi para harcayarak izlemek isteyenden büyük enayi bulunur mu bilmem!!
En son St. Etienne´nin 5 milyona alip, gözden cikardigi oyuncuya büyük ihtimal fazlasini vererek almak büyük is...Onuach´ya verilen paralari elestireneler ne diyor acaba bu ise??“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
- Beğen 1
Yorum
-
merkeze üst düzey bir isim alınırsa ben takımdan ümitlenmeye başlayacağım
pina,augusto,olaigbe,her ne kadar kabul edilmesede mendy ciddi atlet isimler.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bu olsa zaten şampiyonluk adayı oluruz da yapacak olan kim.İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay, Ozan, Mendy ve Cham yollanıp, Bouchari, Nunez, Sangare ve Pellegrini alınsın istiyorum..
Yorum
-
------------ugurcan------------
pina-----savic----batagov---mustafa
------benjamin---mendy--pellegrini---
zupkov--------agusto------------olaigbeALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Oyun sistemi tutmaz, Kadro oturmaz ve başarılı olmazsın, Bunlar futbolda var. Morinyo şampiyon yapamadı diye onu kötü hoca yapmaz. Ben Avcı, çok iyi hocadır mı diyorum. Ama mevcut yönetimsel hatalar ve sosyal medya sayesinde adamı gönderdik. Her zaman ki gibi meselenin köküyle uğraşmadık. 1 yıldır debeleniyoruz ve hala onun aldırdığı oyunculardan medet bekliyoruz , Şenol Hoca da geldi, Tekke de geldi, değişen bir şey yok. Demek ki sorun Hoca değil di, Ayrıca Avcı varken bizi ciddiye alıyorlardı, Tekke yi ben bile iplemiyorum.İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Avcıyı beğenmem ne başakşehir ne millitakım ne beşiktaş nede bizde oynattığı fulboldan ziyade kibirli insanı sevmem benden başka bu işi yapacak kimse yok diyen insanı sevmem gelişmeyen insanı sevmem Avcı. Yanal. Terim bunlar dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan ukala takımı bunların hiç birini sevmem. Avcının tek başarısı bizdeki şampiyonluk ve o senenin getirileridir. Milli takımdan kovuldu beşiktaştan kovuldu bizden kovuldu meraktan soruyorum hadi biz adamı sevmedik kovuldu. Diyerlerinden hangi sebeple kovuldu bi teziniz varmı.
Trabzonspor'a hoca olacağım diye arabeskin dibine vurmuş bir adamın , Trabzonspor yönetimine dayatma yapması mümkün değildir. Zaten futbolu bilmeyen yöneticilerimiz var, Birde , Trabzondan kovulmamaktan başka beklentisi olmayan bir Hoca ile ne bekleriz ki??
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
Yorum