Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu dakikadan sonra pazardaki çürük mallara kaldık, iyi futbolcu alma ihtimalleri cok az. Top görse bomba diye karakola götürecek scout ekibi de oyuncu izlememiş yönetimde zaten futbolla alakalı yönetici yok hatta TS taraftarı olmadıklarını, futbolla alakasız klasik iş insanları olduklarını her açıklamalarında belli ediyorlar.

Adını ilk kez duyduğum bir yönetici, liderden 50 puan fark yeyip kümede kalma savaşı vermis kadroyu korumayı marifetmiş gibi anlatıp 1 veya 2 transfer yaparız diyor.

Maaşı yuksek vasat yerliler yabancılar hala kadroda. Bu mentali düşük isimler lige havlu attıktan sonra başımıza buyuk bela olacak. Ben ciddi ciddi küme düşmeme mücadelesi vereceğimizi düşünüyorum.

A kalite 8 ve 10 ile sol tarafa skorer, delici, patlayıcı gücü yuksek birisi lazimdi. İsmi geçenler arasinda bizi yukarılara taşıyacak kalitede oyuncu yok.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu kadroda cham da iş yapar

Adli folcarelli
      Zupkov cham olaigbe
      Augusto

Akar bu takım
      ironi herhalde

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• olaigbede ben bir şey göremedim zaten disiplin sorunları var ben olsam gitmem bu oyunucuya , ama jonathan rowe ve neal mapuaya giderim ikiside kaliteli

Yorum

• Pellegrini nasıl olur..

Yorum

• İlk olarak charizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olaigbede ben bir şey göremedim zaten disiplin sorunları var ben olsam gitmem bu oyunucuya , ama jonathan rowe ve neal mapuaya giderim ikiside kaliteli
            Z seçeneklerine geçtik hocam gerçi bu olaigbe z bile olmaz..
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Kurmak istediğimiz hızlı ve pres oyunuysa eğer, F.Tekkenin söylemlerinden bunu anlıyorum, Cham'dan daha uygun biri kadroda yok biz saçma adamlara paralar saçıyoruz. Geçen sezon son lig maçında Pedroya tekte verdiği pasları göz önüne getirin, oynamak istediğimiz oyun bu değil mi ?
              Kadroya kağnıları doldurduk, Cham kötü diyoruz, ne yapsın adam, bir tane derine kaçan adam mı var. Yarım Pedro, yarım Zubkovdan başka adam yoktu bu tarzda. Yine de 12 asisti var adamın, 16 maç ilk 11 oynayan adamın çıkardığı istatistik, 6 gol 12 asist (Not: Adana maçını izledim)
              Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Pellegrini MC oynayabiliyor mu???
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Olaigbe, menajer önerisi değil. Trabzonspor scout ekibinin takip ettiği ve önerdiği bir isim.
                  Ekibin, oyuncu hakkındaki görüşleri de olumlu.

Ayrıca zaten Trabzonspor scout ekibi, Süper Lig ile hemen hemen benzer seviyede olan Belçika ve Fransa'yı özellikle takip ediyor.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pellegrini nasıl olur..
                    Haalandı getirebilmemiz daha ihtimal dahilinde..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• şu scout ekiplerinin hepsi whyscout ve geniuesciut programlarindan oyuncu izleyip buluyorlar. Programlarin kullanici adi ve sifrelerini bise verseler kralini buluruz hem de belese eksi sozlukte whyscoutta eger herhangi bir futbol takimiyla alakan yoksa uyeligin bir yere kadar acik oluyor. Programin bazi ozellikleri kilitli oluyor ve bu kiliti parayla acamiyorsun yaziyordu. Illa bir takimla baglantin olacak.

Onun haricinde twitterdaki Serdara bi bakiyim dedim. Adam bir dunya abuk subuk oyuncu yaziyor. En son Abd de Mls de Dallas takiminda oynayan Danimarkada dogup buyumus Filistinli forvet yazmisti. Ondan sonra adamin yazdiklarina daha bakmadim.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ironi herhalde
                        yok çok ciddiyim siz beğenmemiş olabilirsiniz ya da konu ile alakalı farklı bir görüşünüz olabilir. Bu ne benim görüşümün yanlışlığını ne sizin görüşünüzün doğruluğunu ispatlamaz.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pellegrini MC oynayabiliyor mu???
                          pelegrini mc oynarda biz onu alabilir miyiz?
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Z seçeneklerine geçtik hocam gerçi bu olaigbe z bile olmaz..
                            Olaigbe gayet iyi görünüyor hücumda.

Yorum

• Andrea Almeida teklifi reddetmiş Trabzon'a gelmeyi düşünmüyorum demiş, uçak İspanya'dan dönüş almış 😊😊
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Almeida ve olaigbe transferine taraftar tepki koymalı bence..yıllardır beklediğimiz 8 ve sol açık bunlar olmamalı..
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X