Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SON DAKİKA | Fatih Tekke, Melih Kabasakal'ın transfer edilmesini istedi. (61 Saat)

Şakadır inşallah.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Romulo denemesi" çok yazıldı. Ben de FM24 Romulo profili atayım.

Romula'dan pek bir farkı görünmüyor bu çocuğun fm verilerine göre ilginç.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Romula'dan pek bir farkı görünmüyor bu çocuğun fm verilerine göre ilginç.
        Fiziksel ve teknik açıdan Romulo'nun profil baya önde. Romulo falan deyip beklentiyi yükseltmemek gerek.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Enes Başkaya60
          Enes Başkaya60 yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Ramulo'nun profili çok da önde değil bence, bekleyelim görelim bakalım.
          En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

• 1-Barisic (Fesih olur)
        2-Savic
        3-Pina
        4-Batagov
        5-Mendy (Duruma göre gidebilir)
        6-Visca
        7-Lundstram (Fesih olur)
        8-Cham (Durumu net değil)
        9-Zubkov
        10-Folcerelli
        11-Teklic (Fesih olur)
        12-Nwakaeme
        13-Draguş (Kiralık ayrılabilir)
        14-Sikan
        15-Onuachu
        16-Augusto

Şu an elin kolun bağlı Barisic,Teklic fesih yapsan bile yabancı sınırın dolu,

Haydi Lundstram'ı da elden çıkardın oyuncu göndermezsen tek yabancı hakkın kalıyor.

Böyle bir planlama olabilir mi ya??

Augusto iyi çıkar kötü çıkar bilemem ama piyangodan çıktı çocuk ekstradan 1 yabancı hakkımızı götürdü ve elinde şu an 6 tane forvet var.

3 senedir 8 almayan yönetim yine almazsa zaten bunun kurtuluşu yok ağlaya ağlaya gidecek yeter artık.

8 numarası olmayan Fatih hocam da maalesef 5. haftayı görmez, ondan sonra ne olur Avcı loading.

Orta sahada eksikler varken devre arasında Sikan’a 6m Euro verip, Onuachu’yu transfer ettikten sonra forvete tekrardan yüksek bonservisli santrafor transferi yapmak transferdeki tutarsızlığı kanıtlıyor.
        Plan yok program yok iyice aklımızla alay ediyorlar. Ya düşman olsa bu takıma ya çok ayıp ediyoruz bu kadarı da olmaz diyip yapmazdı böyle vallahi.

En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende onu yazacaktım da unutmuşum aynen dediğin gibi fiziksel ve teknik açıdan çok daha iyi bizim çocuk, tabiki beklenti yükseltmemek lazım.
          Biz Romulo'yu mu aldık Enes
          ( ゚д゚)

Yorum

• Enes Başkaya60
            Enes Başkaya60 yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Almadık da kardeşim Romulo'ya benzer bir profil aldığımızı düşünüyorum hatta diyorum ki bizimkisi daha iyi çıkacak 😊 şaka maka ama yine gereksiz abi sikan onuachu vs var 8 almak varken forvet almak cidden kafayı yemiş bunlar.

• Edit...........
          En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce. Sebep: Yanlış yere yazma.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fiziksel ve teknik açıdan Romulo'nun profil baya önde. Romulo falan deyip beklentiyi yükseltmemek gerek.
            Romulo'nun %50'sini anca alırız.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

alıntı aracı çalışıyor aslında
              Mesela şu an alıntı yapabildim ama bana cevap veren birisine alıntı yapamıyorum yeni mesaj atmam gerekiyor o da alintisiz şekilde düz mesaj. Hatta bana alıntı yaptın normalde bildirim gelmeliydi bildirim de gelmedi, sayfada dolanırken rastgele gördüm mesajını. Gerçi bildirim gelse de tıklayınca mesaja götürmüyor aniden kayboluyor o da ayrı konu
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bi' santrafor daha çeker mi şimdi asrın başkanımız bize 🙂
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Yine küme düsen takimdan futbolcu mu aldik??
                  Firtina gibi geliyoruz bizden korksunlar
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• 4.luk de zor bu sene akbilde iyi kadro kurdu simdi de alman liginden hamburgun forvetini cekmisler 31 macda 22 golu var
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• [QUOTE=Enes Başkaya60;n11365636] Almadık da kardeşim Romulo'ya benzer...[/QUOTE ] forumda cevap verilen mesajda alinti yapilmiyor. Ancak mesaji kopyalayip mesaj duzenleme kismindaki alinti kismina basip sonra bosluklari duzenlemek veya baskasinin mesajini alintilayip orada kisinin meaajini silip cevap yazilan mesaji yapistirdiktan sonra isim kismini da degistiricen mesaj numarasina da mesaj linkinin sonundaki numarayi yazican mesela Enesin mesajinda # 1806 yazisinin uzerine tiklayip linki kopyalayacan ve linkin sonundaki numara mesaj numarasi oluyor. Alinti da kasitli olarak ikinci QUOTE yazisinin sonundaki koseli parantezi ] ayri yaptim. Liseli parantezi bitisik yapsam alinti tam olacak. En iyisi bunlar yerine kendi mesajina cevap yazip konusacagimiz kisinin nickini basina @ koyarak yazdiktan sonra konusmayi mesajimizi yazmak daha mantikli duruyor.
                      https://forum.bordomavi.net/forum/bmn-trabzonspor/trabzonspor-transferleri/11362835-transfer-dosyasi-17?p=11365636#post11365636
                      İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Almadık da kardeşim Romulo'ya benzer...
                      En son jpositve tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• Takimda Dragus, Visca, Nwakaeme, Savic gereksiz oyuncular. Mendy iyi oyuncu ama takima zerre aidiyeti yok. Devre arasi Rennnes 11 + 2 teklif yapti oyuncu da gitmek istedi bizimkiler birakmayinca oyuncu saldi kendini. Gitmek isteyeni tutmucan. Ugurcan hangi macti bosunq bunun uzerine yurumemisti. Cham i begenmiyorum ama ona gelene kadar gitmesi gereken cok oyuncu var. Cham ktu oldugu sezonda bile iyi istatistik yapti. Skorer oyuncu.

Yorum

• Hani Görkem Sağlam aliyorduk noldu o is. Gokhan Sazdagi da Wagner Pina icin iyi yedek olabilir.

Yorum

• sanırım bu sezon çok iyi olacak takım

bunu nerden çıkardın dersen , cevap basit , forumdan

daha önceki yıllarda transfer dönemlerinde forum uçup kaçıyordu, yapılan bolca transferden sonra, sezon ise kötü geçiyordu

şimdi ise forum karalara bağlamış durumda, demekki sezon iyi geçecek
                            TEKKEBALL

Yorum

Çalışıyor...
                            X