Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    'Türkiye'de Trabzonspor teklif ediyormuş'

Derin anlamlar içeren bir mesaj.

çççççç
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Altidore haberi super olmus.Kesin olmayacak bir transfer tartismaya bile gerek yok.Dusunmek icin sure degil taraftari bugunde oyalamak icindir sure.Sadri Sener'in sure verdigi guya %80 anlastik dedigi Erikson'u biliyoruz.Pantelic'i almak daha kolay.onu bile alamadilar.

Yorum

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Uşaklar 1461 Trabzon'un face sayfası bekleriz

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gervinho'yu alalım en iyisi
          TRABZONSPOR'DA GERVİNHO SESLERİ

Oyuncu ve takımıyla anlaşıldı tek sorun gervinho'nun forma numarası.

Gervinho TS'de 100 numaralı formayı giymek istedi,görüşmeler tıkandı.

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkese günaydın,iyi sabahlar.

Anlaşılan bugün Altidore ile zaman geçireceğiz

Mesaiye geç kaldın kesecem yevmiyenden
            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mesaiye geç kaldın kesecem yevmiyenden
              bugün de mi abi

mesai kaçtaydı unuttum

Yorum

• Akşam bıraktığımız gibi sayfa.Transfer hala yok Anlaşılan bu gece de yine transfer edilebilecek isimleri ile geçireceğiz günü.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlhan, bence aynı anda beş altı isimle görüşüyorlar....Ve ben hala 2 ( iki) transfer bekliyorum
                  Aynı beklentiler içindeyiz Erdal Abi.

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mevkilerin biri forvet arkası, biri forvet. Ne kadar doğru bilemem

Cavenaghi'nin gündemde olması sevindirici. Olur ya da olmaz, gündemde ya o bile yetiyor şimdilik.
                  Doğru İlhan abi , doğru. Yanlız Cave konusunda ümitsizim.

İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Şu Sol Tarafta Ne Var Anlayamadım , Kimi Alsak Hala Adam Arıyoruz
                  Alan'ı aldık olmadı , Gabric'i aldık adam sağ kanatta oynamak istiyor. O Bölge için bir tek Lee sorun çıkarmamıştı galiba ..
                  İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gabriç in solda oynayabileceğine önce kendisi inanmalı....
                  Noktayı koydun abi ..
                  İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gabric milli takıma , Hajduk'a gelince kanat seçmiyor da bize gelince neden sağ kanat diye ağlıyor ...
                  Abi bu adam Hajduk'da genel'de sağ kanat oynadı. Sol kanatta oynadığı maçlarda hücumda değilde gerisinde oynadı bekde yani..

Sol açık oynadığı maçların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Yorum

• ya herkes burdayken soracaktım da bu super kupa bıletlerı ne zaman satısa cıkcak haberı olan var mı
                    mac zamanı geldı neredeyse bılet yok
                    bu arada bursadan istanbula inanılmaz bır ızdıham olacak en az 1000 kısı gıder dıye dusunuyorum
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TRABZONSPOR'DA GERVİNHO SESLERİ

Oyuncu ve takımıyla anlaşıldı tek sorun gervinho'nun forma numarası.

Gervinho TS'de 100 numaralı formayı giymek istedi,görüşmeler tıkandı.

Bu şok gelişme üzerine Futbol Federasyonu ile iletişime geçen Trabzonspor, üç haneli forma numaraları Türk futbolunun geleceğidir diyerek yardım istedi.

Yorum

• Birtan toptan mesaj uygulamasına mı geçtin kardeşim

Gabric sol açıkta başladı diye iddia etmiyorum ben aslında , değişken oynuyordu Hajdukta, kanat değiştirerek oynuyordu yani , bizde oynadığından daha serbest bir pozisyondaydı ...

Yattara ile bu şekilde oynarsa çok can yakabileceğini iddia ediyorum ...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Fantazi yapalım biraz

-----------Altidore ----------
                          -----------Lazovic-----------
                          Engin--Colman--Selçuk-Yattara
                          En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 11:11.

Yorum

• Herkese günaydın ..
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fantezi yapalım biraz

-----------Altidore ----------
                              -----------Lazovic-----------
                              Engin--Colman--Selçuk-Yattara
                              dogru bi kadro mesela engin yerine gabricde olabilir fakat bu sefer glowacki oynayamaz

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende onu diyorum abi . Eline kalemi alan aklına gelen forveti yazıyor .
                                yazdıkları isimlerde akla mantığa sığmıyor hani...

Yorum

Yükleniyor...
                                X