Jelavic'in facebook sayfasında Trabzonspor'a transfer olduğu yazıyor. ( Resmi)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -2-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSemih'in bonservisi yok , istediği ücret 1,3-1,5 milyon euro arasında pazarlığa tabi .
Bundan iyi transfer olur mu ? Tutmaz ise kaybedeceğin para bir milyon eurodan biraz fazla . Üstelik Trabzonspor taraftarın beklentisi içinde olduğu santrafor niteliklerinin pek çoğunu taşıyor .
Milli takım rotasyonunda ve pek çok eksiği olsada lig içindeki en iyi santraforlardan biri olduğunu kabul etmek gerekir .
Semih - Téo leblebi gibi gol atar."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJelavic'in facebook sayfasında Trabzonspor'a transfer olduğu yazıyor. ( Resmi)
Hic izlemedim Insalalh basarili olurGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJelavic'in facebook sayfasında Trabzonspor'a transfer olduğu yazıyor. ( Resmi)"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJelavic'in facebook sayfasında Trabzonspor'a transfer olduğu yazıyor. ( Resmi)
Yorum
-
kaynak istiyor herkez ama hicbir kaynak gösterilmemis.
"bunu yazan jelavic degil baska biri" diyorlar. hatta fake diyorlar...
henüz tam net degil galiba, ama büyük olasilikla transferi gerceklesir.
insallah burda yazildigi gibi kör topal biri degildir. thomas jun vakasi göz göre göre yasamayalim...
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz hangi pazardayız abi..?
Yorum
-
Yorum
-
Dün bu adam için olumsuz şeyler yazdım ama sakin kafa ile izleyince bize yararlı olabileceğini düşündüm, adam penaltı atar gibi kafa vuruşu yapıyor.Yattara ve Gabric'in kanatlarda olduğunu düşünürsek çok iyi bir sezon geçirebiliriz.
Yorum
-
bu arada jelavic aslen bosnalı olan hırvatlardan
müslüman olma ihtimali de var..
ben izlediğim videolardan ve rapid gibi köklü bir avusturya takımında çok sevilmesini göze alırsak
iyi bir transfer.
burda avusturya ligine sallayan bazı arkadaşlar var
rapid uefada çıksa kolay eleyebileceğimiz takımlardan diil
bilginize..Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...
Yorum
-
İlk bomba Fatih Tekke
Sezonu şampiyon tamamlayan Yeşil-Beyazlılar, Rusya'da umduğunu bulamayan Fatih Tekke'ye transfer teklifi yaptı. Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği golcü oyuncu da Timsah'a yeşil ışık yaktı.
Süper Lig’de mutlu sona ulaşan Bursaspor transferde atağa geçti. Yeşil-Beyazlı kulübün Rusya’nın Rubin Kazan takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke’yi transfer etmek için düğmeye bastığı öğrenildi. Bu futbolcuya Trabzonspor’dan eski takım arkadaşı olan Hüseyin Çimşir aracılığıyla teklifte bulunulduğu, Fatih Tekke’nin de Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı ve Bursaspor’a yeşil ışık yaktığı bildirildi. Önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Bursaspor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın da Tekke’yi ısrarla istediği, alınması için şimdiden yönetim kuruluna bir rapor verdiği bildirildi.
Yönetim seferber oldu
Sağlam’dan gelen talep üzerine Yeşil-Beyazlı yönetim Tekke’yi kadroya katmak için seferber oldu. Önümüzdeki günlerde masaya oturacak olan tarafların uzun süreli bir sözleşme imzalayabileceği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Rusya’nın Zenit takımında forma giyen 32 yaşındaki Tekke daha
sonra Rubin Kazan’a transfer olmuştu. 2 milyon Euro karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncunun forvet mevkiinde yeteri kadar şans bulamadığı için Türkiye’ye dönmek istediği biliniyor.
fanatik
Yorum
Yorum