Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja Anfield Roadta 40 metreden Liverpoolun kalecisini avlıyor.

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt

Yorum

• iklim olarakta trabzon ukraynaya benziyor
      süper bir transfer bence
      bu adam santrafor + ofansif her mevkide oynayabiliyor
      brezilya ümit milli oynamisligi var 3 mac 2 gol
      son 2 yilda 70 macda 36 gol
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet,2 macta da 90 dakika oynamis.
        2 de golü var
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Organize falan varmi havalimaninda?
          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iyide adamin pek beslenmesine gerek yok..kendi isini kendi görüyor
            İşte bir de beslendiğini düşün

*
            BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Süper bir transfer ama metalist bu sezon uefa da falan oynamadimi bu adam?Cezali olmasin yani oynayabilcek mi?

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ukraynadan Özel uÇakla yola Çikan baŞkanimiz sadrİ Şener ve yenİ transfer jaja bu akŞam saat 19.00 da atatÜrk havalİmaninda olucaklar.

Trabzoncell demi dostum
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• jaja - fred anlaşır nasıl olsa 2 side brezilya ' lı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ben bu transferin 7-8 milyon avro'dan daha ucuza mal edilebildiğine inanmam.

Yorum

• ertem şener:anfield road ayakta colmanın havadan gönderdigi topu teofilo jajanın önüne indirdi jaja ALLAH ne verdiyse vurdu ve goooooooooooollllllllllllllllllllllllllll.her yerinden öpüyorum jaja

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzoncell demi dostum
                        aynen dostum trabzoncellden al haberi

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzoncell demi dostum
                          Resmi sitede 17.30'da kalkacak yazıyor uçak ? Demek başkan da artık şu omzumdaki yük kalksın diyor bir an önce.
                          Sizin yüzünüzden sabahlara kadar uykusuz kaldım ey yönetim.
                          İşimi gücümü bıraktım transfer takip ediyorum adam gibi yapın işinizi ..!
                          Çocuğumu nerden Trabzonspor'lu yaptım , ona yanıyorum..

Yorum

• Transfermarkt ta Ukraina ligini taniyanin bi kisinin yorumu:

Glückwunsch zu diesem Transfer, der Mann hat scho seine Qualitäten. In den nächsten Zeilen werde ich aber auch kurz erläutern, warum wohl jeder in Kharkiv froh ist, den Typen losgeworden zu haben. Diejenige, die ihre Euphorie nicht schmälern wollen, würde ich vorschlagen diese Zeile auszulassen.

Ja-ja hat wohl die stärkste linke Klebe, die es gibt, nichtsdestotrotz, ist er mit Abstand der faulste Profi, den ich je gesehen habe, mit einem Charakter a-la Jo(oder vllt. sogar schlimmer). Es kam auch vor, dass er während eines Spiels ruhig auf dem Rasen gehockt hat, weil es eben nicht lief. Die Saisonvorbereitung verpennt er immer, egal ob im kalten Winter oder im warmen Sommer. Auf den Trainer hört er kaum, und das Wort „Team“ gehört nicht zu seinem Vokabular. Na, ja für die ersten Spiele wird er wohl Motivation genug haben, was danach angeht, mussma schauen, hoffe, ihr habt ihn mit einem stark leistungsabhängigen Vertrag ausgestattet.

Disiplin problemi felan varmis.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sezon hazirlik kamplarina katilmadi (sakatlik sorunu yoktu). Antrenör bunun üzerine satilmasini istemis.
                              Kötü haber
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Jaja Makukula süper olurdu be
                                "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

Yükleniyor...
                                X