Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbalski böyle diyorsa iyi transfer oldugunda hemfikir olabiliriz.
    Evet abi bende baktım şimdi.

Futbalski abimiz iyi dedi, birde farabi abi olsaydı tadından yenmezdi...

Yorum

• Bir yerlerde bir dandiklik olmalı...

Transfermarkt'ın(mutlak rakamları vermese de ) 7.5 dediği adamı bizimkiler 4 civarı paraya alacak ve 600 bin kendisine verecek

Yorum

• Ben Jaja transferinde Şenol Hoca'nın ısrarı olduğunu düşünüyorum.. Yanlışmıyım ?
        Sizin yüzünüzden sabahlara kadar uykusuz kaldım ey yönetim.
        İşimi gücümü bıraktım transfer takip ediyorum adam gibi yapın işinizi ..!
        Çocuğumu nerden Trabzonspor'lu yaptım , ona yanıyorum..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bana Jaja şampiyonluk için yeter.

Ama bir kaç tane daha transfer yapılsa hiç fena olmaz

Ömer hemen havaya girdin ha

Birde Fred olsun işte tamamdır........
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Hala yattara ve alan ' ı aynı kadroya koyuyorsunuz ..bakın yattara alan jaja hadi bide umut diyelim bu 4 ü orta sahaya bile gelmeyen adamlar fazla gelmiyorlar buna colmanı bile dahil edebilirz .. Ee tüm yük defansa binicek olmaz
            He maç 2-0 3-0 gibi bir skor olur farkı daha da acmak için belki düşünülebilir

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• jajanın en iyi 10 golü

Yorum

• sadriiii baba oley sadri bab aöley bu adamın pazarlıhına bayılıyorum ztn enayi fener gibi 10 20 milyon eurolar vermiyoruz

bnce liverpool la eşleşmemizin bi etkisi olmustur cunku eskiden nası ortalıhı al aşaşha ediyorduk hepsi bahsediliyor sanal alemde bunuda bi etkisi olmus olabilir

sene şampiyon olalaım varya eyvah eyvah tuta bilene ask olsn bizi ordan gelcek paralar flan pffff

yürü trabzonum

Yorum

• Ben burdan çıktım oyun oynuyodum.

Televizyonda ntvspor açık ama bakmıyorum öyle dinliyodum.

Burcu Esmersoy bi anda '' Son dakika gelişmesi yanına HH yi bağlıyoruz dedi.''

Sonra Tv 'ye bir bakarım alt yazıda JAJA ile 4 yıllık anlaşıldı.

O an aklımdan çıkmaz uzun bir süre daha

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet bu konuda bende sastim. transfer böyle olur gizliden...
                    Yönetim sag gösterip sol vurdu ve iyi de vurdu.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• SŞ : Jaja bize önceden kar gördüğünü hatta kara dokunduğunu söyledi. Bizde transferi bitirdik.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jajayı alacağımıza javayı alalım. Dünya bizi tanısın
                        Javadan vazgeçtim.

Jajaya razıyım

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir yerlerde bir dandiklik olmalı...

Transfermarkt'ın(mutlak rakamları vermese de ) 7.5 dediği adamı bizimkiler 4 civarı paraya alacak ve 600 bin kendisine verecek
                          Transfermarktta var bi dandiklik. Onların bonservis için belirledikleri rakamlara çok takılmamak lazım.

Yorum

• arkadaslar

forvet arkasi bitti

forvet icinde fred gelir

dün gece o haber bosuna cikmadi

Yorum

• Yalnız , taraftarımız bir bomba geldi mi iyice hevesleniyor arkasını da istiyor.. Doyumsuzuz arkadaş , Jaja'nın yanına Fred'i istiyoruz halâ.
                              Sizin yüzünüzden sabahlara kadar uykusuz kaldım ey yönetim.
                              İşimi gücümü bıraktım transfer takip ediyorum adam gibi yapın işinizi ..!
                              Çocuğumu nerden Trabzonspor'lu yaptım , ona yanıyorum..

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taksim'in çatılarında eve gelmesi için salak sağır kedimle pazarlık yapmaktan VIP biletimle maça gidemiyorum. Jaja transferini kutlarken mutfağın penceresinden kaçmış manyak.

Şu sinir harbi içinde okuduğum en şeker mesaj... Santrfor peşinde koşmaktan insanlığımızı unutmuştuk... Evden kaçan bir kedi nefes aldırdı adeta...

Yorum

Yükleniyor...
                                X