Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hele sükür geldin Ciks. Su sag sol isini biraz daha acabilirmisin aceb?
    Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani sol kanada adam alınacak mı diyorsunuz?
      valla sola adam alınmayacagını kım dıyokı zaten...
      herhalde stoper sag bek sol bek sol acık ortsaha forvet konsudunda tum forum tum trabzon halkı ve trabzonsporlular hem fıkır..

Yorum

• son 10 yıl içinde 2. kez iyi bir kadro iskeleti yakalayabildik.

birincisi jun, eller, jefferson vakası ile son buldu.

şimdi bakalım ne olacak....

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          he's ambitious and works much but he needs some chances to score. pace and passing are average i think.

don't know him too well though - i don't watch austrian league, too crappy

avusturyalı bi elemana jelavic i sordum bana böyle bir cevap yazdı
          Umut'u tanımlamış.

Biz bir Umut daha istemiyoruz ki yahu.
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Süper olmuş Yalnız apostrofsa (Kesme işareti) ordaki, yanlış kullanılmış. Olmaması lazımdı (Bize Kadıköy de Trabzon)
            Abi bu armayı da kulüp yapmış galiba baksana alakasız bişe olmuş

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              valla sola adam alınmayacagını kım dıyokı zaten...
              herhalde stoper sag bek sol bek sol acık ortsaha forvet konsudunda tum forum tum trabzon halkı ve trabzonsporlular hem fıkır..
              Trabzon halkını bilmem de Şenol hoca basın toplantısında stoper, orta saha, sol kanat, forvet alınacağını söyledi zaten.

Yorum

he's ambitious and works much but he needs some chances to score. pace and passing are average i think.

jelavıce bız gol atacak sans yaratırız..umutu o kadar pozıyona sokuyoz onuda sokarız dert etmesın..ama atamazsa..kırarım kemıklerını..

Yorum

• yalnız son cümleeye dikkat
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

yalnız son cümleeye dikkat
                    O zaman hiç almayalım.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Trabzon halkını bilmem de Şenol hoca basın toplantısında stoper, orta saha, sol kanat, forvet alınacağını söyledi zaten.
                      bunlar kesın alıncak zaten...defansın sagı ve solu konusunda turk olacagını soyledı..
                      yanı takımın eksık yanlarında herkes hem fıkır hoca gıbı..ama oncelıgı yabancıya verdıler...

Yorum

Sayın Ciks bir kaç yer ile telefon görüşmesi yaptı. Onun daha önceden haberi vardır
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

cok calisiyor ama gol atmasi icin baya bi pozisyona (sansa) girmesi gerek

bunlari bende demisdim zaten umut bulutun daha az kosani
                          umutu ararizda demisdim
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            jelavıce bız gol atacak sans yaratırız..umutu o kadar pozıyona sokuyoz onuda sokarız dert etmesın..ama atamazsa..kırarım kemıklerını..
                            Umut kendini cok iyi pozisyona sokmaya basariyor ama son vuruslari kötü.
                            Bize Umut stilinde gol atan birisi lazim ama öylesini Barcelona alir.

Yorum

• Polonyadan 2 topçu %80 bitmiş.. Radyo sporda dıyrolardı.

Allahım ya 32 yasında adam alıyrolar,halen daha ismi cismi belli olmayan topçular daha ne zaman

akılanacaksınız,almayın daha iyi..Bu nasıl rezalet bir transfer politikasıdır. Yıldızda beklemıyoruz ama iş yapıcak

adam alın.. Yazık Günah Ülkenin ,Kulubun paralarına.

Biz yayın geliri çoğaldı iyi transferler yaparız dıyorduk bu sene dahada bozdular.. bu Kulupde neden hersey ters

işlıyor
                              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onur,Serkan,Egemen,Selçuk haric..Belki Engin,Ceyhun

Diğer oyuncular ancak ZTK kupasındaki 2. lig takımlarla çıkacağımız maçlarda ve takımın yorgun olduğu zamanlarda sahada olurlar..
                                Bu sezona başlarken sorsalar Keçeli mi derdin Ferhat mı, Hüseyin mi Ceyhun mu, İbrahim Öztürk mü Giray mı, Turgay mı Umut mu? Örnekler çoğaltılabilir.

Küçümsemeyelim ilk 11 oynayacağıyla, yedeğiyle, rotasyon elemanıyla, ciddi iyi bir yerli kadro.

Yorum

Yükleniyor...
                                X