Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Emre Aygün

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Emrenin maçlarini izledim valla Emre olmayinca takim dökülüyo[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Karadeniz çocugu old. gösterdi bi maçta kirmiziyi yedi hakemi dövecekti nerdeyse...

Bu sene de kiralik gibi duruyo....HAyirlisi

Yorum

Kendine güveni artarsa süper olur valla

Yorum

orduspora gidecekmis galiba

Yorum

bir gün oda bir KRAL olacakdir....
          TRABZONSPORLU OLUNMAZ! TRABZONSPORLU DOGULUR!

Yorum

Emre en son Akçaabatla olan sözlesmesi fesedildi.Simdi nerede ne yapiyor bir bilen varmi.Yazik olacak bu çocuga.
            # BMN #

Yorum

Emre Akçaabattan sonra tekrar y.Yozgata kiralnamis ve ilk maçinda gol atmis.Bu çocuktan çok ümitliydim.Insallah basarili olur.
              <CENTER>

EMREAYGÜN</CENTER>

<TABLE style="BORDER-RIGHT: #2d5569 1px solid; PADDING-RIGHT: 0px; BORDER-TOP: #2d5569 1px solid; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; BORDER-LEFT: #2d5569 1px solid; PADDING-TOP: 0px; BORDER-BOTTOM: #2d5569 1px solid" cellPadding=0 width=750 align=center>
              <T>
              <TR style="FONT-SIZE: 11px; COLOR: #ffffff; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, Geneva; TEXT-DECORATI&#079;N: n&#111;ne" bgColor=#0a3061>
              <TD>HAFTA</TD>
              <TD>MAÇ TARIHI</TD>
              <TD>OYNADIGI TAKIM</TD>
              <TD>GOL ATTIGI TAKIM</TD>
              <TD>FORMA</TD>
              <TD>DAKIKA</TD>
              <TD>GOL TIPI</TD></TR>
              <TR style="FONT-SIZE: 11px; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, Geneva; TEXT-DECORATI&#079;N: n&#111;ne" bgColor=#c6d8e2>
              <TD width="10%">
              18</TD>
              <TD width="10%">
              22/01/2006</TD>
              <TD width="25%">
              YOZGATSPOR A.S. </TD>
              <TD width="30%">
              ISTANBULSPOR A.S. </TD>
              <TD width="10%">
              07</TD>
              <TD width="5%">
              41</TD>
              <TD width="5%">
              F</TD></TR></T></TABLE>
              # BMN #

Yorum

Geçen sene yozgatta 3-4 maçini seyrettim çok iyi seyler yapiyordu sora sene sonu sebat a verildi dierleriyle birlikte ama ordan yollanmis sanirim..Çok iyi bir yetenek Altyapidayken Gs istemisti bizden bunu terim'in yardakçisi Müfit tesislere gelmisti gözlerimle görmüstüm..Ancak Özkan Sümer birakmamisti...Umarim müthis bir patlama yaparsinda Fatih gibi Trabzonspor formasi sana da yakisir...hami Fatih'e birakti Fatih abinde sana birakir insallah..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X
                WhatsApp Resmi İletişim