Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celalettin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Celalettin Koçak

Celalettin Koçak ile ilgili tüm yorumlar bu ba?l?kta...

ona cok güveniyorum...

yanlis transfer diyenlere ins. güzel cevap verir..!

ALLAH c.c yardimcin olsun...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

yalniz iki maç saha kapatma yedigimiz de izmitte diyarbakirla oynuyoruz maçi 2-0 kaybettik celalettin in açiklamasi bu trabzonda büyüklük filan kalmamis seklinde röportajini hatirlarim umarim buraya gelirken bunlari unutup gelmistir.
      Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

kendisini pek tanimiyorum.

ama ziya hocam ne diyorsa dogrudur. onun icin güvenim ve destegim sonsuz
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

İlk olarak AtalaY_BugrA tarafından gönderildi
          yalniz iki maç saha kapatma yedigimiz de izmitte diyarbakirla oynuyoruz maçi 2-0 kaybettik celalettin in açiklamasi bu trabzonda büyüklük filan kalmamis seklinde röportajini hatirlarim umarim buraya gelirken bunlari unutup gelmistir.

al iste dakka bir gol bir!!!!!

neyseki yüregimiz çok genis, sasirmistirda demistir kerata!!!

futboluna gelince çok tanidigim bir oyuncu degil ama ziya hoca istiyorsa bir bildigi vardir deyip geçiyorum..
          75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

celaleddin saglam oyuncudur, bu arada füzeleride iidir...eh bu sene 5-6 tane zor anlarda o çaksa, 4-5 tane volkan çaksa yterde artar bile...

celaleddin'in uzun menzilli sutlarini ii takip edin derim, ayrica .pkta güzel ortalari var...

Yorum

Saglam adam topçu tipi var zaten...

Yorum

SOL KANATTA OYUNCUMUZ YOKTU,HATTA BI FUTBOLCU DAHA ALMALIYIZ SOLA,MALUM SAKATLIK,CEZA,FORMSUZLUK OLABILIR. YORDANOVUDA ALSAK FENA OLMAZ

Yorum

bence yordanov'la yabanci kontenjanini doldurmak bize fazla lüx olur...

daha ii bir yabanci olacaksa olabilir öteki türlü bence gereksiz bir transfer olur yordi...

Yorum

yodanov yabanci için lüks.. ve bence celaleddin ve volkan bu mevki için yeterli.. Allah korusun çok büyük bir sanssizlik olmazsa her ikisi de sezonu rahatlikla çikarir.. hayirlisi olsun...
                    NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

iyi futbolcu gs'ye bi golu var gecen seneden malatya 2-0 geriden gelip 2-2 yapmisti 2.golude celaleddin atmisti sahane bir voleyle!
                      İnsan ol evlat!

Yorum

CELALETTIN

SUPER

BIR

TRANSFER
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Yanlis hatirlamiyorsam o oyuncu celaleddin degil murat dumandi.adama yanlis seyler yüklemeyelim.
                          TS

Yorum

Bence de baska birisiydi, Celalaettin degildi.
                            www.trabzonspor.ailesiyiz.biz

Fenerbahçe olmasaydi Trabzonspor\'un asilliginin ve kiymetinin farkina varamayacaktik. Iyi ki varsin Fenerbahçe

Yorum

insallah iyi transfer çikar. 1.5 trilyon para verdik (yanlis bilmiyorsam)
                              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim