Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celalettin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah askina git artik yaaaaaaaaaa

sen kim TRABZONSPOR da oynamak kim?Fatih ten hiç utanmiyon mu?adam ameliyatli haliyle çikiyo elinden geleni yapmaya çalisiyo.sen ne yaptin bu takim için yaaaa?sana çok sey söylerdim de adminlerden ceza almak istemiyom.senin için degmez
    MİMOZA

Yorum

• Form düsüklügümü ne var anlayamadim gitti ama takimda bir huzursuzluk var

Yorum

• dün çok kötüydü.bütün toplari ya rakibe ya da disari atti
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Kendine güvenini iyice kaybetti..
          BORDO MAVİ

Yorum

• Bence yerine Volkanin oynamasi lazim.. Hiç degilse denensin.. Ya bu Celaleddin Malatyadayken ofansif oynardi.. Volkan da defansif oynardi.. Ziya dogan bunlari degistirdi.. Niye böle yapti anlamadim..
            ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• BENCE ÇOK IYI AMA HIÇ BAKARAK OYNAMIYOR ALDIGI TOPU DIREK ILERI ATIYOR DAHA SAKIBN OLSA OYUN KURMAYA CALISSA BAKARAK PAS ATSA ÇOK DAHA IYI OLUR VE NUMARASINI 3 OLARAK DEGISTIRSE ÇOK ÇOK DAHA IYI OLACAK[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• celalettin iyi bir futbolcu kalitesinden subhem yok sadece yerini bulmak soorun
                GÖNÜLLERIN SAMPIYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon'da bir kafede,elinde marlboro ''takimi trabzon'lular düsünsün bana ne '' diyecek kadar kaliteli bir futbolcu...

allah bildigi gibi yapsin !!!
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                    Trabzon'da bir kafede,elinde marlboro ''takimi trabzon'lular düsünsün bana ne '' diyecek kadar kaliteli bir futbolcu...

Bu kadar da haddini bilmez mi ??[img]smileys/smiley5.gif[/img]insanin icinde bi sürü sey söyleyesi geliyo ama neyse [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                    - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
                      İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                      Trabzon'da bir kafede,elinde marlboro ''takimi trabzon'lular düsünsün bana ne '' diyecek kadar kaliteli bir futbolcu...

Bu kadar da haddini bilmez mi ??[img]smileys/smiley5.gif[/img]insanin icinde bi sürü sey söyleyesi geliyo ama neyse [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Ne kadarzoruma gidiyor bu tipadamlarin Trabzonspor formasi giymesi bilemezsiniz.

Trabzonspor sayesinde adin duyuldu,cebin trilyonlar gördü karsiligi bu mudur yani?

Yaziklar olsun milyon kere.Edited by: bordox
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• daha geçen sene niye milli takima alinmiyo dedigimiz celalettine bakin ne hale geldi. digerleri gibi. Trabzonspordan giderse çok pisman olur anlar ozaman neyin ne oldugunu.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• ama sanki biraz toparlanmaya basladi insallah eski haline gelir
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Halilhodziçin dedigi sigara olayi bu muydu?

Öyleyse devre arasi gönderilecek isimlerden biridir(Halilhodziç basta olursa)
                            elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• takimin en ihtiyac duydugu zamanda yoklari oynayan böyle futbolculara hic ihtiyacimiz yok. Insallah ugur Boral´in transferi gerceklesir. bu Celalelettin´de ne kaybettigini anlar.
                              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• bu adami bulup çikaranada,TRABZONSPOR umuza getirenede çok iii bildigim küfürlerden edecem ama malum forum kurallari buna izin vermiyo.

Böyle insanlar nasil TRABZONSPOR da oynar aklim mantigim almiyor?
                                MİMOZA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim