Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celalettin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
    Celaleddin türkiyenin en iyi yerli sol kanat adami.. Kesinlikle anlasilmali
    aldigi para da helel olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Para da gözümüz yok da bir de ileriye çiktiginda bi zahmet bir orta yapsin!

Bize geldiginden beri adam sadece bir orta yapmis(!)
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• eh artik oda gitmeyecek en azindan sol kanati düsünmeyelim ne olacak diye
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• celo türkiyedeki en iyi sol kanat oyuncusu,insaallah milli takima alinir
          BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• adami alacaklarda adam gitmiyo bildigim kadari ile oynayacagim garanti ise giderim demis diye duydum yoksa milli takimda alinmamasi için bi neden yok
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Senol Günes'insol kanattan hücuma yönelik oyuncu sikintisini Celaleddin'i bir çok hazirlik maçinda forvete yakin oynatarak giderme çalismalari dikkatimi çekti bu sezon. Diyarbakirspor'da bu stilde oynuyordu, sol açik ve forvetin solu arasi bir mevkide.. Bu sezon içersinde zaman zaman bu tarz taktiksel degisiklikler izleyebiliriz..
              BORDO MAVİ

Yorum

• ya volkanla celaleddinin yer degistirmesi lazim

niye yapmiyo bunu senol hoca

Yorum

• ben artik bir üyeyim ve yazabiliyorum oh be

Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• hayirli olsun sol kanatida garantiledik
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

• arkadaslar uzun zamandir forumda yazilarinizi okuyorum inanin hiç bu kadar heyecanlanmamistim. neden mi çünkü üye olamiyordum üyelik islemleri dondurulmustu . bu forumda sunu gördüm seviyeli ve düzeyli bir forum buda trabzonspor taraftarina yakisir helal size ankarada ki bmn üyeleriyle de görüsmeyi ve tanismayi sabirsizlikla bekliyorum

Yorum

• forumda canli sohbet yapilabiliyormu

Yorum

• simdi konuya dönme zamani celo sen sol kanadin tek ve degismezisin inanin bu yil çok hirsli ve çeliskan umarim bu gidisati takima yarar kendine olan öz güveni çok iyi senol hoca biraz daha alicilarini açsa ne olacak

Yorum

• <DIV align=right>12.09.2005 14:44:00</DIV>
                            <DIV align=right>trabzonspor.org.tr</DIV>
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• celalaettindede su aralar form düsüklügü var .anlamiyom ya ne oldu bunlara .ama celaletine ben cok güveniyom insallah kendini düzelticek en kisa zamanda
                              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Benim Celalettin'e olan Güvenim, Galatasaray'la Oynadigimiz Türkiye Kupasi Yari Finalinde Bitti. Cellalettin Trabzonspor'da Oynayabilecek Bir oyuncu degil.Sivasspor MaçindaResmen Döküldü. Sivasspor'un 22 Yasindaki Forveti Anderson'dan Yemedigi Çalim Kalmadi. Bu Adam Anderson'u Tutamiyorsa Kimi Tutacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim