Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Augustine Ahinful

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Magnolia tarafından gönderildi
    Bizde sesi çikmayan Agustine , korkarim Ankaragücü takimindapatlar.Birde üzerine bizimle oynanacak maçta gol atar...
    aynen...adam kç maçta sadece 1 gol atabildi ligde.Ona verdikleri sansi bana verselerdi ben bile daha çok gol atardim,inanmayan oyunum hakkimda hali saha ekibinden referans alabilir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Baya bi gol atar Ankaragücünde.Bütün takim bana çalissa ben de atarim.[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• ohhhhhhhh beee gitti sonunda, bir zamanlar Kempell'a çamasir makinasi diyen baskanaithaf olunur, asil çamasir makinasi gitti artik.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        61>34 MATEMATIK YALAN SÖYLEMEZ

Yorum

• Gitti kurtulduk bu kadar

Yorum

• o augustine degildi cemal aydin bizi kandirdi.

o augustine'in ikizi gana'li marangoz gritab bubanji ahinful'du aslinda [img]smileys/smiley36.gif[/img]
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Samet ve Ziya hocanin harcadigi futbolcu..Romaschenko ve Thiji nasil harcandiysa oda gitti iste...
              Asla Yanliz Yürümeyeceksin..
              Istanbul Emperyalizmine Son...
              ATAM IZINDEYIZ

Yorum

• bu adamin yazi bölümünü silelimya saten adam sinir olyuorum
                FIRTINA61

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

o augustine degildi cemal aydin bizi kandirdi.

o augustine'in ikizi gana'li marangoz gritab bubanji ahinful'du aslinda [img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorgan gitti ,kavga bitti.Basligi kapatiyorum.
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X
                  WhatsApp Resmi İletişim