Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tayfun olur kaptan sonra yakışanı yapar A.Aker'in ortasında kaptanlık bandını Fatih'in koluna geçirir(gelirse tabi)
    T.D ise Şenol hoca olur

Yorum

• onu bunu bilmem 61 numara gibi olmasın bu kaptanlık işi sonra....
      İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
      Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dostlarım,

İsim zikretmeniz güzel ama lütfen içini doldurun. Kaptanlık vasıfları nedir diye bir soru yöneltiyorum. Tamam X olsun ama neden o olsun?
        Neden Fatih Tekke?

O gittiginden beri forvet hattinda sikinti cektigimiz icin. O gittiginden beri kaptansiz ciktiyoruz maca. O gittiginden beri lider ruhlu oyuncumuzun olmadigi icin. Yeterli mi .
        1

Yorum

• bence colman liderlik oyun kuruculuğu ve takımı morali düşükken takımı motive ediyo bu yüzden kaptan olmalı
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ben Selçuk'un isabet olacağını düşünüyordum gelişimi için de bu görev onun için çok iyi olacaktı saha içinde gayet soğuk kanlı, düzgün bir oyuncumuz ama karar verilmiş iki kaptanın da Trabzonlu olması her şeyi çok iyi açıklıyor düzeltiyim derken yanlış üstüne yanlış yapmaya devam ediyoruz.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tayfun olur kaptan sonra yakışanı yapar A.Aker'in ortasında kaptanlık bandını Fatih'in koluna geçirir(gelirse tabi)
              T.D ise Şenol hoca olur
              Olabilir Aslında.

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şenol hoca hocamız olsun colman da kaptan başka bir şey istemem ilk yarı sonunda 7 oyuncu da yenilenmeli ilk 11'de sadece colman selçuk alanzinho onur kalmalı öbür hepsi yenilensi
                katılıyorum hocamız senol güneş kaptan colman olmalı ayrıca kaleye onur geçmeli dıye düşünüyorum arkadaslar
                Gurbetçi gençler ulannnnnn

Yorum

• Senol Guneşle Önümüzdeki 10 seneyi doldurmak ve İSTİKRAR sağlamak dileği ile ;
                  Kaptanlık İçin ise Fatih tekke ( Gelirse ) , Gelmezse Tayfun Cora , Bize bizim evlatlarımızdan başkasından Hayırmı geldi ?
                  Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !

Yorum

• Nasıl olsa 6 ayda kovacağımız için kim olursa olsun diyebilirim hoca için

Kaptanda Selçuk olmalı.

Yorum

• Kim gelirse gelsin. Sonuç değişmeyecek.

Yemin ederim bıktım yahu!

Yorum

• 3 hafta sonra bu adam futboldan anlamıyor diyeceğimiz için çok önemli değil kimin geldiği...

Yorum

• kaptanlık tayfun veya tolgaymıs :F koptum ya

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden Fatih Tekke?

O gittiginden beri forvet hattinda sikinti cektigimiz icin. O gittiginden beri kaptansiz ciktiyoruz maca. O gittiginden beri lider ruhlu oyuncumuzun olmadigi icin. Yeterli mi .
                            - Mehmet'cim,

Yeterli değil. Neden? İyi de güzelim şu an Fatih kadroda değil ki. Fatih olsa zaten kaptanın kim olacağını değil, 2. kaptanın kim olacağını konuşurduk.

İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Selçuk'un isabet olacağını düşünüyordum gelişimi için de bu görev onun için çok iyi olacaktı saha içinde gayet soğuk kanlı, düzgün bir oyuncumuz ama karar verilmiş iki kaptanın da Trabzonlu olması her şeyi çok iyi açıklıyor düzeltiyim derken yanlış üstüne yanlış yapmaya devam ediyoruz.

Tamamen aynı görüşteyim. İşte bu yüzden kaptanlık vasıflarını sorgulamak istiyorum. Nedir kaptanlık? Padişahlık sistemi gibi bir olay mı? Trabzonlu'dan Trabzonlu'ya geçen.. Tabii ki Trabzonlu bir futbolcu kaptan olsun isteriz. Ama kaptanlık vasıflarını barındırmalı kendisinde.. Mesela Fatih Tekke'nin liderlik vasıfları vardı ve kaptanlığı yapıyordu. Hüseyin (her ne kadar beğenmesemde futbolunu) sahada abilik yapabiliyordu takıma. Hataları, yanlışları mutlaka olmuştur. Ama saha içerisinde kaptan gibi durabiliyordu.

Şimdi takıma bakınca Selçuk'u görüyorum. Kötü oynadığı, vasat olduğu dönemler oluyor. Ama kaptanlık vasıfları arasında ayakta kalma, mücadele, takımı ileriye taşıma vb. saha içerisinde ön plana çıkan, liderlik vasıfları aranıyorsa en doğru ismin Selçuk olduğunu düşünüyorum.

Tolga ve Tayfun iyi güzel, bizim evlatlarımız. Ama kaptanlık dediğin şeyi kaldırabilecek hangi vasıfları var?

(futbalski, sorular salt olarak sana değil, direkt olarak genele sorulmuştur. Ama senin mesajının üzerine geldi. )
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ne yaparsak yapalım boş.Her şey aynı olacak yine.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Fatih Tekke Geldiğinde O Olsun..Şuan için İse Tayfrun Cora Dışında Yok Sanırım Hoca Olarak Gelebilcek İsimler bu Üç İsimden Biri gelirse iyi Olur ŞenoL Güneş - Samet Aybaba - Bülent Uygun Gerisi gelmesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim