Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yıl 2017 yanlış hatırlamıyorsam, tesislerin yanında birkaç kişi sohbet ediyoruz baktım bu eski efsaneler dediğimiz tayfa sabah kahvaltıdan tut öğle yemeğine akşam yemeğine aileleriyle birlikte ordu şeklinde geliyor o zaman anladım aslında bunlar için Trabzonspor'un bir banka kasası olduğunu. Sonra soruşturdum orda sürekli bu şekilde olduğunu söylemişlerdi. Ogün bugündür bir lira para vermem bu kulüp için gider garip gureba doyuyurum.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu folcarelliyi oynatmayarak amacin neydi.
Tam hazır olmasini beklemis olamazmi temposu bir 6 numara icin hala yuksek degil?
Yorum
-
aga sen de yâniİlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam hazır olmasini beklemis olamazmi temposu bir 6 numara icin hala yuksek degil?
kimin temposu yeterli, digerleri ondan beter, bunlar bahânede öteye gitmez geçelim o isleri
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
cham bizdeki en skorer donemini bunun gorevde oldugu zamanda yapti.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldiği zaman yok şu futbolcuya dokunur yok bu futbolcuya dokunur diye bol keseden atıp tutuyordu sosyal medya romantikleri. Hiç bir futbolcuya dokunduğunu göremedik.
Yorum
-
Cham'ın sezon başı sorunu fizikseldi, Şenol hocayla fizikselden mental çöküşe evrildi. Fizikseli toparlarsın da mentali toparlar mısın bilemiyorum.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecham bizdeki en skorer donemini bunun gorevde oldugu zamanda yapti.( ゚д゚)
Yorum
-
Kimsenin şüphesi olmasınİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam gibi adam şenol baba. röportajlarda felsefe yapmasını bile özledik. yaşayan en büyük tsli.
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepuahajkahjkah yasayan en büyük bjkli demek istediniz herhalde
2 kupa kazandı o kadar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum