Bonservissiz Ankaragücü'ne gitmiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Göksu Alhas
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Az önce bir Ankaragücü taraftarına sordum, Göksu süper dedi. Ayrıca instagramda atılan yorumlara baktım adama 'Başbakan Göksu', 'Parti kur oy verelim' gibi abartılı söylemlerde bulunuyorlar, ilginç.
Muhtemelen sene sonunda 150 bin tlyi ödeyip bonservisini alacaktır Ankaragücü ya da paraları olmazsa bir sene daha kiralayıp beleşe alacaklardır.En son slmn tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 16:10.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Vay arkadas ya bizden gidenlere birsey oluyor!Bizde bir orta dahi yapamayan Göksü basbakan adayligini koyuyor.Basarilarin devamini dilerim.İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
taraftar baya sevmiş goksuyu iyise 1461 de oynasın
Yorum
-
Demek ki 3. Lig topcusuymus. Kalsın orada.İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay arkadas ya bizden gidenlere birsey oluyor!Bizde bir orta dahi yapamayan Göksü basbakan adayligini koyuyor.Basarilarin devamini dilerim.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
1461 inde gittiği yol orası zatenİlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki 3. Lig topcusuymus. Kalsın orada.
Yorum
-
hayirli olsun
cok sempatik biri, malesef beklentilerin altinda ezildi
yolu acik olsun
ben eminim süperlige kadar yükseleceginden"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 22.06.2016, 12:53.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum