inşallah bu maçta oynar belki turu kaybedicez ama göksuyu kazanalım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Göksu Alhas
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
göksu iyi oyuncu inşallah oynarda oyununu birde golle süsleyerek birilerine göz kırpar..En son Volkan Taş tarafından düzenlendi; 25.08.2009, 19:20.Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefm'de de fena değil hani
aynen fm d milyon dolarlara sattım
ama gerçek hayatta hiç görmedim nasıl bir oyuncudur diye tek bildiğim bizim köydenmiş
Yorum
-
ünal mı teknik direktör hugo broos mu ? bunlar amatör takımmı yönetiyorlar bu ne saçma iştir anlamadım gitti, hugo broos neden küçük emrah modunda, ''burda benim teknik direktör, göksuyu fransaya götüreceğim maçtada oynatacağım, işime karışmayın!'' niye diyemiyorİlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaberlere göre broos çok istiyormuş ama ünal karaman istemiyormuş.."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ey futrbolu cok iyi bilen trabzonspor taraftari, medyatrabzonun altina imza atmaya bile cesaret edemedigi bir habere itbar ediyosunuzİlk olarak ugrpnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBroos, Göksu’ya kafayı taktı
25 Ağustos 2009 / 17:34
Belçikalı hoca, genç oyuncuyu Toulouse maçı kadrosuna aldı
Trabzonspor’da yönetim isteği doğrultusunda Karadenizspor’a gönderilen genç oyunculardan Göksu’nun gidişine Teknik Patron Hugo Broos’un şiddetle karşı olduğu su yüzüne çıktı. Sportif Direktör Ünal Karaman ile bu yönde fikir ayrılığına düşen Broos, Göksu’yu Toulouse maçı kadrosuna alarak bir anlamda genç oyuncunun takımda kalmasını istemesiyle ilgili olarak gerekli mesajını gönderdi. Göksu’yu Toulouse maçında oynatmayı düşünen Broos’un bu kararı sonrasında neler yaşanacağı şimdiden merak konusu.
kaynak: medyatrabzon.com
bu sezon trabzonspordan karadenizspora verilen göksu birdaha resmi bir macta trabzonspor macina cikma imkani yok!
ayriyetten buyrun size resmi uefa listesini vereyim:
Goalkeepers
No. Name
1 Tony Sylva
29 Tolga Zengin
35 Onur Recep Kivrak
Defenders
No. Name
4 Rigobert Song
6 Ceyhun Gülselam
11 Memiş Barış
16 Egemen Korkmaz
18 Tayfun Cora
23 Remzi Giray Kaçar
Midfielders
No. Name
3 Hrvoje Čale
5 Engin Baytar
7 Zafer Yelen
8 Selçuk İnan
15 Öztorun Ferhat
20 Gustavo Alejandro Colman
25 Alan carlos Gomez Da Costa
28 Razundara Tjikuzu
30 Serkan Balci
Forwards
No. Name
9 Ünal Gökhan
10 Umut Bulut
61 Ibrahima Yattara
92 Hasan Ahmet Sari *
Kardeslerim size tek tavsiyem, su medyatrabzon u MEDYA yerine koyup okumayin bileTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
Arkadasim yukarda size Gösunun uefada bu devre oynamayacagini acikliyorum, siz hala neyi tartisiyosunuz....İlk olarak real_rock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedyatrabzon olduğu için inanmak istemiyorum ama eğer doğruysa demekki yönetim Ünal'ın arkasında durmuş demektir.Yoksa böyle bir karar alamaz.
medyatrabzon ortaligi karistirmak icin birseyler salliyor, taraftarimizda ne yazikki oltaya gelip, buna itibar ediyor,
böyle insanlarin ekmegine yag sürüyoruz....Trabzonspor
Yorum
-
Göksu neden Fransa'ya gidemedi!
26 Ağustos 2009 / 18:38
Trabzonspor’un genç futbolcularından Göksu’nun Fransa Toulouse maçı kadrosundan son anda çıkmasının sebebi belli oldu.
Trabzonspor’un genç futbolcularından Göksu’nun Fransa Toulouse maçı kadrosundan son anda çıkmasının sebebi belli oldu.
Daha önce Ünal Karaman ile Broos arasındaki bir fikir ayrılığı nedeni ile kadrodan çıktığı sanılan Göksu’nun aslında pasaportundaki bir eksiklik nedeni ile son anda Fransa’ya gidemedi. Vize işlemlerinde gecikme olunca Göksu kadrodan çıkartıldı.
Böylelikle Göksu’nun Fransa’daki rövanş maçında belki de ilk onbirde oynama şansı ortadan kalktı.
Bilindiği gibi Göksu konusunda, Ünal Karaman ile Broos arasında (A) takımda mı Karadeniz Sporda mı oynaması gerektiği konusunda görüş arılığı da var. Göksu’nun Fransa kafilesi kadrosundan son anda çıkması da bu fikir ayrığına bağlanarak yorumlanmıştı....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
oohooo millet transfer lerle uğraşıyor biz nelerle uğraşıyoruz
yok göksu karadenizspordamı trabzonspordamı
yok bross istemiş ünal istememiş
yok pasaport eksikmiş
yok uefa listesinde var mı yokmu
gitti gider bu senede
eyvah ki eyvahBANA HER YER TRABZON
ALPER DALKIRAN
Yorum
-
ismi uefa listesinde olmayan, hatta su an icin bizim futbolcumuz bile degil "resmi anlamda"....İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoohooo millet transfer lerle uğraşıyor biz nelerle uğraşıyoruz
yok göksu karadenizspordamı trabzonspordamı
yok bross istemiş ünal istememiş
yok pasaport eksikmiş
yok uefa listesinde var mı yokmu
gitti gider bu senede
eyvah ki eyvah
ve millet altina imza koyulmamis bir yaziya itibar ediyor, yazik ki ne yazikTrabzonspor
Yorum
-
hah bende onu diyorum renktaşİlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleismi uefa listesinde olmayan, hatta su an icin bizim futbolcumuz bile degil "resmi anlamda"....
ve millet altina imza koyulmamis bir yaziya itibar ediyor, yazik ki ne yazikBANA HER YER TRABZON
ALPER DALKIRAN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum