Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Alsan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yusufa attigin pastaki pas ayarin yerinde..yuru be kocum

Yorum

3 sene icinde sadece 15 mesaj atilmis.aslinda top ayagina cok yakisiyor.umarim bir dahaki mactan sonra 15 olumlu mesaj bir günde yazilir.

Yorum

İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 sene icinde sadece 15 mesaj atilmis.aslinda top ayagina cok yakisiyor.umarim bir dahaki mactan sonra 15 olumlu mesaj bir günde yazilir.
        Az olması daha iyi. Bunun yanında buraya yazmasakta transfer başlığında ve 1461 maçlarında adını bolca yazmaktayız.

Yorum

tam tarihini hatırlamıyorum ama en az 2 sezon önce bir maçını izleyip Gökhan için kendini geliştirmeye devam ederse Selçuk tan daha iyi bir orta saha oyuncusu olabilir demiştim. Böyle giderse seneye Ts ye yükselecek ve ben demiştim diyecegim inşallah

Yorum

İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1461in tffdeki takim listesine baktim. 3 futbolcu ile profesyonel sözlesme imzaladilar. Ücüne baslik actim, görüntülenme sayilari 300ü devirdi.

Kimsede sormadi aga bunlar kimdir ne is yapar diye.

Anca yerel veya ulusal medya haber yaparsa konusulacaklar. Tipki isimleri su siralar ön plana cikan digerleri gibi.

Biz bu kafayla daha cok bekleriz alt yapidan genc cocuklarin cikmasini...
            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 15.09.2012, 00:45.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tam tarihini hatırlamıyorum ama en az 2 sezon önce bir maçını izleyip Gökhan için kendini geliştirmeye devam ederse Selçuk tan daha iyi bir orta saha oyuncusu olabilir demiştim. Böyle giderse seneye Ts ye yükselecek ve ben demiştim diyecegim inşallah
              İnşallah dersin.
              Gökhan'nın en büyük artısı yetenekleri ölçüsünde ayakları yere sağlam basan, mental olarak iyi seviyede bir arkadaşımız.

Dripling yeteneğide var hasbelkader. Bu onu çok kıymetli yapıyor.
              Ancak bu sezon henüz randıman vermeye başlamadı. Bakalım, beklemedeyiz, umutluyuz.

Yorum

O şut neydi ya öyle? Yerimden fırladım resmen...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Yabancı olsa buralar mesaj dolu olurdu..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Hala kendi yeteneklerinin ve potansiyelinin altında seyrediyor.

Geçen seneki Gökhan ortaya çıkmış değil.

Biz geçen senenin üzerine koymasını bekliyoruz.

Colman'dan daha iyi olabileceğini söylerken gayet ciddi ve iddialıydım.
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Şuana kadar izlediğim oyunla 1461 den A takıma gelecek ilk oyuncu.. Kırmızı kart görmesi şanssızlıktı.
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

çok iyi bir orta saha oyuncusu. biraz emre belözoğlu'nu andırıyor. zeki'den sonra yerli olarak Trabzonspor'a muhtemelen gelecek olanların başında bence.

Yorum

İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şuana kadar izlediğim oyunla 1461 den A takıma gelecek ilk oyuncu.. Kırmızı kart görmesi şanssızlıktı.
                          tv den pek net görülmedi tam hakemin gözünün önünde o faulü bile bile yaptiysa hic de güzel olmadi.

Yorum

hakem manisa lehine elinden geleni yapti. ama 1461 yine de 1 puan kapmayi basardi. gökhana verilen kirmizi kart ise komedi idi. sari kart yeterdi.
                            „Choose a lazy person to do a hard job.
                            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                            BILL GATES

Yorum

Çok ümitliyim Gökhan'dan.
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Çok yetenekli...
                                İnşallah daha da iyi olacaktır.
                                "Trabzonspor bir çember gibi,
                                her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                                - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum