yusufa attigin pastaki pas ayarin yerinde..yuru be kocum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Alsan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Az olması daha iyi. Bunun yanında buraya yazmasakta transfer başlığında ve 1461 maçlarında adını bolca yazmaktayız.İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 sene icinde sadece 15 mesaj atilmis.aslinda top ayagina cok yakisiyor.umarim bir dahaki mactan sonra 15 olumlu mesaj bir günde yazilir.
Yorum
-
1461in tffdeki takim listesine baktim. 3 futbolcu ile profesyonel sözlesme imzaladilar. Ücüne baslik actim, görüntülenme sayilari 300ü devirdi.İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 sene icinde sadece 15 mesaj atilmis.aslinda top ayagina cok yakisiyor.umarim bir dahaki mactan sonra 15 olumlu mesaj bir günde yazilir.
Kimsede sormadi aga bunlar kimdir ne is yapar diye.
Anca yerel veya ulusal medya haber yaparsa konusulacaklar. Tipki isimleri su siralar ön plana cikan digerleri gibi.
Biz bu kafayla daha cok bekleriz alt yapidan genc cocuklarin cikmasini...En son ibrahim tarafından düzenlendi; 15.09.2012, 00:45.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İnşallah dersin.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam tarihini hatırlamıyorum ama en az 2 sezon önce bir maçını izleyip Gökhan için kendini geliştirmeye devam ederse Selçuk tan daha iyi bir orta saha oyuncusu olabilir demiştim. Böyle giderse seneye Ts ye yükselecek ve ben demiştim diyecegim inşallah
Gökhan'nın en büyük artısı yetenekleri ölçüsünde ayakları yere sağlam basan, mental olarak iyi seviyede bir arkadaşımız.
Dripling yeteneğide var hasbelkader. Bu onu çok kıymetli yapıyor.
Ancak bu sezon henüz randıman vermeye başlamadı. Bakalım, beklemedeyiz, umutluyuz.
Yorum
-
O şut neydi ya öyle? Yerimden fırladım resmen...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Hala kendi yeteneklerinin ve potansiyelinin altında seyrediyor.
Geçen seneki Gökhan ortaya çıkmış değil.
Biz geçen senenin üzerine koymasını bekliyoruz.
Colman'dan daha iyi olabileceğini söylerken gayet ciddi ve iddialıydım.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
tv den pek net görülmedi tam hakemin gözünün önünde o faulü bile bile yaptiysa hic de güzel olmadi.İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuana kadar izlediğim oyunla 1461 den A takıma gelecek ilk oyuncu.. Kırmızı kart görmesi şanssızlıktı.
Yorum
-
Çok ümitliyim Gökhan'dan.
Yorum
-
Çok yetenekli...
İnşallah daha da iyi olacaktır."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum