arkadaşlar benim de tek korkum sol açığımızın hala olmaması soldan gelip orta açan biri değil engin sol ayağı iyi olan biri engin yani kısmen alanın yerli versiyonu hayırlısı iyi bir transfer olduğuna şüphem yok ama sol açık nasıl olur bilmiyorum sol ayağı iyi olan biri herzaman tehlikedir ayrı mesele kalecilerin en zorlandığı vuruşlar sol ayaklıların vuruşlularıdır
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
hayirli olsun engin insallahh basarili olur ve yilllarca bordo mavi formayi sirtinda terletir bu arada kac yasinda engin lutfen bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim
hayirli olsun engin insallahh basarili olur ve yilllarca bordo mavi formayi sirtinda terletir bu arada kac yasinda engin lutfen bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim
26 yasinda.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Bu yetenekte bir futbolcunun adı 26 yaşında çoktan ülke sınırlarını aşması gerekirdi .
Artık tuttuğun takımın futbolcusu , şampiyonluğa oynayan bir takımın parçasısın . Hiç bir mazeretin yok , kendine iyi bakacak , yeteneklerini esirgemeyeceksin . Başka şansın yok , bu son .
Uşaklar Engin transferine çok sevindim. Cenabı Allah'tan sıklıkla yeni bir şans isteyen biri olarak insanlara şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Lakin Engin ve Alan ı aynı kadroda nasıl yerleştirebiliriz diye düşünmüyor değilim hani
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
çok sağlam transfer bence.
engin trabzonsporda adam gibi oynayacaktır bundan eminim.
ben yine de en az 2 kırmızı kart bekliyorum enginden.can çıkar huy çıkmaz sonuçta.
böyle maçlarsa iki kişiye dalma hakkı veriyorum ona
Yorum