Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi
    uyuyamiyorsa ezan sesinden ozaman hocalara söylesinler ya ayiptir broosa saygisizlik yapmasinlar ezan okutmasinlar ya...
    böyle sey mi olur ya...
    uyuyamiyorsada toplar bavulunu ceker gider...
    bukadar basit...
    gözükende o zaten...
    ve umarimda öyle olur ve gider...
    okadar yabanci hoca geldi gitti trabzonspordan hangisi ezan sesinden uyuyamadigini söyledi acikladi??
    tabiii...broos büyük adam.... o söyler kimsede karisamaz...

Ben de ilk geldiğimde günde 5 kez ezan okunmasına alışmakta zorluk çektim.
    Halen sabah 5'te okunan ezanın sesine uyanıyorum"

Burdan bunu çıkarmışsınız ya bu kabiliyetin üzerine laf demek düşmez bana görende adam ezan okunmasın demiş sanar ... Şaşırmış yahu şaşırmış ne var bunu uzatacak ?

Millet neyi tartışır biz neyi tartışırız ?

Millet oyuncu alırken kalitesine disiplinine bakar biz de dini inancına ...

Yok molla olur yok dinsiz ...

Birini karalamak için bu kadar uğraşmaya gerek yok ki ?

Ben size vereyim biraz da onlarla da oyalanın ....

Saçı çok beyaz mesela , Takım elbise giymiyor , Yan hakemle falan kavga etmiyor ...

Olur mu yahu hoca dediğin böyle mi olur ...
    Twitter Adresim

Yorum

• İslamiyeti benimsememiş birinin bu sözleri söylemesi çok doğal.
      Kimseninde kızmaya hakkı yok!
      Ne zannediyor herkes kendini, Allah'ın kılıcı'mısınız?
      Lütfen şu saçma sapan muhabbetlere bir son verelim.
      Haddini aşan mesajlar silinecektir.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İslamiyeti benimsememiş birinin bu sözleri söylemesi çok doğal.
        Kimseninde kızmaya hakkı yok!
        Ne zannediyor herkes kendini, Allah'ın kılıcı'mısınız?
        Lütfen şu saçma sapan muhabbetlere bir son verelim.
        Haddini aşan mesajlar silinecektir.

.............
        Twitter Adresim

Yorum

• fanatik te yazan habere göre hoca yolcu gibi.

Egemen hakkında söyledikleride çok ilginç 25 tane silahı var demiş ama Egemen yalanlamış.Bunlar ne derece doğru bilemiyorum ama artık hocanın yollanması gerektiğini düşünüyorum
          Dallas Mavericks
          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Hoca Açık SözLü Bilmem Neymiş..
            Ortam Bozuk ken daha çok bozmanın anlamı ne .. hoca nie egemenin silahlarından bahsediyor..
            her lafın bi yeri vardır ya .. her doğru heryerde söylenmez... geldi geleli garip garip açıklamalar
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Şimdi şu kadro 12.hafta sonunda Ligde 9.sırada, Liderin 13 puan gerisindeyken hoca dahil kimse kadro yetersizliği falan saçmalıkları içine girmesin. Hadi fb,gs ve bjk'yi geçtim sen 12.hafta sonunda ilk 4 içinde değilsen ve kendi sahanda 5 gün beraber çalışmış toplama oyuncuların olduğu d.bakır'a yenilip, bursa'ya puan veriyorsun, antep'i yine kendi sahanda yenemiyorsun ,ofsayt kralı denilen ve kiralanan Isaac'lı , Ferhat'lı Manisa'ya yeniliyorsun, Gencler deplasmanında 2-0 öne geçip maçı zar zor 2-2 bitiriyorsun vs vs .. Kim inanır şu sonucların kadro yetersizliğinden dolayı kaynaklandığına ?

Ligde 4.sırada ve 23 puanı olan Bursa'nın kadrosu çok mu yeterli ? İlk 11'i geçtim yedek kulubesinde bile oyuna girince maçı çevirebilecek oyuncu yok. Bizde ise yabancıların bazıları 18'e alınmıyor, bazıları ise yok sistemime uymuyor denilip kadroya giremiyor.. ama her nedense yenik duruma düşünce aynı sistem değişmeden oyuna alınabiliyor.

Kimse kimseyi kandırmasın.. Şu kadroyla anadolu takımlarına diş geçiremiyorsan yetersiz olan kadro değil teknikadamdır. Aynı şekilde lige başlayana kadar tüm hazırlık maçlarında takımı tek forvet düzeniyle oynatıp, 3.hafta 2'li forvete dönen ve yedek kulubesınde 3.bir santraforu bulundurmayan bir teknik adamdan bahsediyoruz sonuçta.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fanatik te yazan habere göre hoca yolcu gibi.

Egemen hakkında söyledikleride çok ilginç 25 tane silahı var demiş ama Egemen yalanlamış.Bunlar ne derece doğru bilemiyorum ama artık hocanın yollanması gerektiğini düşünüyorum
                sen fanatik'e bakma
                onlar hergün birini getirip birini yolluyor...
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şimdi siz avrupa ülkesinde yaşasanız ve ilk kez ezan okunan biryere gelseniz şaşırmazmısınız bunun bukadar büyütülmesinin tek açıklaması bu adamın bu kulüpten istifa ettirilceğidir
                  gerçekten bende ezan olayını neden büyütülüyor anlayamadım, alışamayabilir, bunu söylemeside anormal değildir,

birgün bir gazete de okumuştu perihan mağden denen şahıs demişti, sabahları yatağımda uykunun en güzel anında ses bombası gibi düşen sabah ezanının anlamını anlayamıyorum, adeta ses bombası

bunu Türkiye'de yaşayan bir şahıs söylüyorsa yurt dışından gelen bir teknik adamın alışamadım demesi yadırganmamalı
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 21 Yildir Almanyada yasiyorum. Saat 12 de calan Cana hala alisamadim, benimseyemedim. Hatta Uyurken uykumu bile kaciriyor bazen.

Insallah beni yurtdisi etmezler....
                    Trabzonspor
                    FC Barcelona MSV Duisburg
                    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• sana ama milyonlar vermiyolar bizim gibi. Bana Broosun parasini versinler ne sesler cekerim her sabah

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        21 Yildir Almanyada yasiyorum. Saat 12 de calan Cana hala alisamadim, benimseyemedim. Hatta Uyurken uykumu bile kaciriyor bazen.

Insallah beni yurtdisi etmezler....
                        sana ama milyonlar vermiyolar bizim gibi. Bana Broosun parasini versinler ne sesler cekerim her sabah

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gerçekten bende ezan olayını neden büyütülüyor anlayamadım, alışamayabilir, bunu söylemeside anormal değildir,

birgün bir gazete de okumuştu perihan mağden denen şahıs demişti, sabahları yatağımda uykunun en güzel anında ses bombası gibi düşen sabah ezanının anlamını anlayamıyorum, adeta ses bombası

bunu Türkiye'de yaşayan bir şahıs söylüyorsa yurt dışından gelen bir teknik adamın alışamadım demesi yadırganmamalı
                          Senin gibi saf düşünenler yüzünden bu millete az daha sevr anlaşmasını imzalatuyorlardı.gözlerini aç pembespor taraftarı.
                          FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• belkide bizi yüceltmek istiyor,dinimizi nasıl da yaşadığımızı,maneviyetımızı söylemek istiyor,
                            öküz altında buzağı aramaya gerek yok
                            biz gavurun memleketinde çan a alışamıyorsak o da ezanı Muhammediye ye alışamamış olabilir
                            siz bırakın bros u,savunduğumuz ezana iştirak ediyormuyuz onu söyleyelim evetse dikkata alınırız hayırsa bross tan farkımız ne ?

Çok üst düzey hoca alamayacağımıza göre vasat bir avrupalıya sahip çıkmaktan başka elden bişi gelmez,
                            3-4 klas takviye olursa bizim taraftar da biraz az bilip işin içine pozitif enerji katabilirse şampiyonluk olabilir yoksa mevcut zihniyetle cık.

ersun kibirli-bross hoca değil-şenol güneş hiç olmaz-eriksson a para yetmez-tolunay yetersiz-santini ikna olmaz-van gaal hayal
                            eeeeeeeeeee
                            e si eldekine sahip çıkmak(zor)
                            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Saçmalamanın alemi yok. Komplo teorilerinin de gereği yok. Herkes bitti Hugo Broos üzerinden vatanı bölmeye, ezanı susturmaya başladılar öyle mi? Komik olmayalım. Ben Broos'un açıklamalarına katılıyorum. Dobra dobra konuşmuş. Helal olsun. Gerçi sözlerinin ne kadarı çarpıtıldı bunu da bilmek gerekir ki zaten kendisi bugün basın açıklaması yapacak.

Yukarıda örneği var, Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız da çan sesine alışamamışlar. Ne olacak şimdi? Vay efendim kovun bu adamı, vay efendim ezana dil uzattı. Mesela trafiğe de alışamamış adam. Herkes kırmızıda geçiyormuş. Bu konu nedense kimsenin garibine gitmemiş. Ha tabi, bu reyting yapmaz.
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin gibi saf düşünenler yüzünden bu millete az daha sevr anlaşmasını imzalatuyorlardı.gözlerini aç pembespor taraftarı.
                                Breh breh...
                                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Yükleniyor...
                                X