Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TD: Samet AYBABA

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

biz diyoruz van gaal onlar diyor samet aybaba bu kadar uçurumda olmazki
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Babamı aradım haberi vermek için.. Samet Aybaba dediğim an suratıma kapadı..

Yorum

Sen bu başlığa yakışmıyorsun !!!!
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

6 ay sonra yollamak için td transfer etmek... gerçekten taktik bilgisine sahip "yabancı" bir teknik direktör olmadan 7'yi zor görürüz.
          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Bavulunu alıp gideceğin günü büyük bir arzu ile bekliyorum !!
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

kümeye gitmemek için oynayan takımın getirebileceği bir hoca ancak ersun yanal bundan dolayı gitmişse hakkını helal etsin bize ersun hoca!!!
              Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması :)...

Yorum

ne zaman transfer yapmaya kalksak son dakika pürüz çıkardı Allah'ım ne olur bu aybaba işinde de çıksın

Yorum

şansa 3-4 hafta rakip düşük takımlar çıkar kazanırız oo samet hoca şampiyon yap bizi falan..hemen şampiyonluk şarkıları söylenir..ama büyük maçlarda görürüm aybabayı..

Yorum

tmm aralıkta görürüz ziya doğan trabzonsporda diye.yıl sonu gene gideriz şenol hocanın ayağına olmaz gene bu kez yılmaz vural oh bide boztepede nargile daha ne isticen dünyadan
                    Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması :)...

Yorum

ben ersun yanalla son hafta düşüş yaşamaya razıydım yaa.. bu ne 1 nisanı geçeli çok oldu..
                      Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

büyük takımız diyoruz ama büyük düşünen bir t.d. getirmiyoruz takımımızın başına
                        Bordo Mavi...

Yorum

Samet Aybaba benim icin sahsen buyuk bir sok oldu, yani buyuk bir sok, baska birsey degil!!!!Birkac soru isareti var kafamda?

1- Baska alternatif yokmuydu?
                          2- Acaba Aybabayi 6 ay sonra gonderip Senol Gunesimi getirecekler?cunki 1 yillik anlasma imzalanacak Aybaba ile, ve Senol Gunesinde 6 aylik kontrati var galiba....
                          3- Trabzonspor yonetimi bukadar basarili isler yapmisken, niye boyle bir tercihte bulundu??Taraftarin %90 bu hocaya karsi yahu

Valla moralim cok bozuk arkadaslar, insallah yonetimin bir bildigi vardir. Bugune kadar hep destekledigim yonetim, hosuma giden tavirlari sanki birden masadan silip atti
                          Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

biraz uzgun bile olsam, yinede hayirli olsun diyorum. cokda uzuldum, baska biri gelebilirdi, nerden cikti bu adam! naptin sadri sener?? SANA yakismadi bu... Seneye ilk 5se girsek iyidir
                            FATIH TEKKE

Yorum

Samet Aybaba'nın gelmesine sevindim diyebilirim gençlerle çalışmayı seviyor yabancıları adam ediyor ama benim gönlüm halilhodzici istiyordu

Yorum

lig tv son dakika samet aybabadan vazgeçildi
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim