Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tercümanımız Halil Yazıcıoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aslında görüntüyü HD çektim çok kaliteli orjinali ama googlevideodan yükleyince baya bi kötüleşti
    Olsun bundan iyisi can sağlığı
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Görüntü için çok teşekkürler.
      Keşke yorumcunun sesini silme imkânı olsaydı.
      valla serdar abimizin sesini sadece bu videodan deil komple lig tvden silmeyi isterdim aslında ama olmuyo mecbur gerçekten o da ayrı bi konu onu biz eski futbolcumuz olarak çok seviyoruz ama yorumcu olarak pek de sevmiyoruM
      Alper PEKEN
      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Allah razı olsun bu konuyu gündeme getiren arkadaşlarımızdan.
        Ben de uzun süredir yazmayı düşünüyordum.
        Gerçekten de tek kelimeyle 10 numara bir tercümanımız var.
        Gol sevinçleri onu gözümüzde daha sempatik kılar tabii ama önemli olan işini çok ama çok iyi yapması.
        Yabancı futbolcularımızın performanslarında kayda değer bir katkısı olduğunu düşünüyorum.
        Varsın Trabzonspor'u tutmayıversin, birçoklarından yeğdir böylesi.
        Umarım seneye de kendisini kadromuzda tutmayı becerebiliriz.
        Kendisini tekrar tebrik eder, onu kulübümüze kazandıranlara da teşekkür ederiz.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah razı olsun bu konuyu gündeme getiren arkadaşlarımızdan.
          Ben de uzun süredir yazmayı düşünüyordum.
          Gerçekten de tek kelimeyle 10 numara bir tercümanımız var.
          Gol sevinçleri onu gözümüzde daha sempatik kılar tabii ama önemli olan işini çok ama çok iyi yapması.
          Yabancı futbolcularımızın performanslarında kayda değer bir katkısı olduğunu düşünüyorum.
          Varsın Trabzonspor'u tutmayıversin, birçoklarından yeğdir böylesi.
          Umarım seneye de kendisini kadromuzda tutmayı becerebiliriz.
          Kendisini tekrar tebrik eder, onu kulübümüze kazandıranlara da teşekkür ederiz.

Halil YAZICIOĞLUTercüman

Halil YAZICIOĞLU
          100% TRABZONLU
          100% TRABZONSPOR'LU
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Videoyu yeni izledim gerçekten çok duygulandım. Bize böyle kişiler lazım işte...

Yorum

• Bu serdar bali nasıl yorumcu olmuş ben hayret ediyorum ya

Yorum

• Yattara'nın sevinci de gözümüzden kaçmasın
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  görüntü iyi ya
                  Facebooka yükle arkadaşım.orası daha kaliteli..bu arada teşekkürler.harikaa yaaaaaaa..

Yorum

• ruh budur işte .. sahadakinden kenardekine kadar herkes inanmış ..

Yorum

• Ben kendisini tanıyorum iyi bir trabzonspor taraftarı kendisi istanbulda oturuyo görev verilince hemen kabul etti iyide yapmış

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Facebooka yükle arkadaşım.orası daha kaliteli..bu arada teşekkürler.harikaa yaaaaaaa..
                        Yanlışlık olmasın tunganyan arkadaş yükledi görüntüyü

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          merak eden arkdaşlar için tvden çektim koydum görüntü biraz kötü ama idare edin belli oluyor yine de herşey

tesekkürler görüntü icin.

ayrica istanbul medyasina yattaranin sevincide izletilmeli bu videoda

Yorum

• genç birisi ve her dili de biliyor neredeyse

Yorum

• Helal olsun be...Ne güzel sevinmis

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yattara'nın sevinci de gözümüzden kaçmasın
                                walla benimde hemen gözüme çarptı, hele birde barış, ceyhun ve girayın birbirlerine sarılışları üstüne birde tercüman arkadaşımın o muhteşem görüntüsü; insanın kanını donduruyor resmen. gözlerim yaşardı bir anda
                                bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

Yükleniyor...
                                X