Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tercümanımız Halil Yazıcıoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TercÜman halİln yukardakİ resİm dÜÜnÜnden dİd

Yorum

• Halil Yazıcıoğlu Breziyadaki Trabzonspor takımı kaptanı LeO reixach ile bir röportaj yapmıştı ve bu röportaj kasım 2009 trabzonspor dergisinde yayınlanmıştı.. ortada ise verilen bir forma sözü var ve 4 ay olmasına rağmen Brezilyadaki arkadaşımıza ulaşan bir forma yok henüz... kendisi ile irtibat halindeyim ve benden halil yazıcıoğlu ile temas kurmamı istedi.. ! yardımcı olabilecek arkadaş varmı ???

Yorum

• Alkan61'e özel mesaj atarsan yardımcı olabilir.
        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• brezilyadaki arkadasın forması noldu?formalar siparis edildi hala cıkmadı mı?brezilyadaki renkdasımız forma bekliyor hala kimseden ses yok...biraz ciddiyet lütfen.....
          ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            brezilyadaki arkadasın forması noldu?formalar siparis edildi hala cıkmadı mı?brezilyadaki renkdasımız forma bekliyor hala kimseden ses yok...biraz ciddiyet lütfen.....
            kardeş sen kraldan çok kralcı çıktın hayrola...

Yorum

• çok seviyoruz tercümanımızı.........................
              .....................................

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halil Yazıcıoğlu Breziyadaki Trabzonspor takımı kaptanı LeO reixach ile bir röportaj yapmıştı ve bu röportaj kasım 2009 trabzonspor dergisinde yayınlanmıştı.. ortada ise verilen bir forma sözü var ve 4 ay olmasına rağmen Brezilyadaki arkadaşımıza ulaşan bir forma yok henüz... kendisi ile irtibat halindeyim ve benden halil yazıcıoğlu ile temas kurmamı istedi.. ! yardımcı olabilecek arkadaş varmı ???
                evet forma noldu?bizede bilgi verilirse bizde degerlendirememizi ona göre yaparız....
                ıslak imza....

Yorum

evet forma noldu?bizede bilgi verilirse bizde degerlendirememizi ona göre yaparız....

gelişmeler oluyo... en azından ses getirdi yani ! bekleyelim ve görelim neler olur.

Yorum

• süper bir insan inşallah jubilesini bizde yapar
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Forma konusunda Halil'i sıkıştırmayın, biz hallederiz.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Halil adamlığını bir kez daha ispatlamıştır.

O bizi biz onu çok seviyoruz.

Eyvallah kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forma konusunda Halil'i sıkıştırmayın, biz hallederiz.
                          mesele halili sıkıştırmak değil.. Leo HAlilden söz aldığı için dolayısıyla bana sorarken Halilden haber varmı diye soruyo o yüzden ben Halile vurgu yaptım..! Resimler geldi bana.. kitap için kullanılabilecek olanlar var.

Yorum

• Bugün forumda gördüm Halil Abi'yi...
                            Çok sıcak kanlı...
                            Sanki yıllardır arkadaş olduğum biri ile konuştum...
                            Kısa süreli de olsa çok güzel muhabbet ettik...
                            Saol Halil Abi...
                            Hamiş

Yorum

bilgi istiyoruz....
                              ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün forumda gördüm Halil Abi'yi...
                                Çok sıcak kanlı...
                                Sanki yıllardır arkadaş olduğum biri ile konuştum...
                                Kısa süreli de olsa çok güzel muhabbet ettik...
                                Saol Halil Abi...
                                Nicki ney ?
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

Yükleniyor...
                                X