Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tercümanımız Halil Yazıcıoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İsmail abi bu konularda kendimi tek zannediyordum.İyiki varsın bir ara dertleşelim
    Nası yani ? tsihrt katlamadım diye laf işiteceğim ? peh !
    Bana katla dediği anda köye gitmesini fırsat bilip yapmam o işi. Gözünün önünde ne kadar tshirt varsa atarım yere. toplasın işi ne.

Böyle yazılarla genç arkadaşlara kötü örnek olmayın. Bir tavır gösterilecekse karşılaşmaktan çekinmeyin. Sen zaten yüzkarasısında İsmail abiye şaşırdım şimdi.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Yengeler yok ya forumda bakıyorumda abilerim rahat rahat yazıyor

Yorum

• metin abi süleyman abim ne yaşadığını anlatıyo asıp kesenler daha beter oluyolar diye biliyorum ben

yaparım ederim diyen kişi daha tehlikeli oluyo bu konularda
        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Allah mutlu mesut etsin
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Halil Yazıcıoğlu'nun mutlu günü

Tercümanımız Halil Yazıcıoğlu İstanbul'da düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde yapılan nikahta Halil Yazıcıoğlu ve Merve Özyılmaz çifti hayatlarını birleştirdiler.

Bizler de Merve - Halil çiftini kutluyor, birlikte sağlıklı, mutlu, nice uzun yıllar diliyoruz.

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• tebrik ediyoruz çifti,Allah mesut etsin.
              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Geride bıraktığımız sezonda kazandığımız değerlerden birisi.

Umarım sağlıklı, mutlu ve bordomavi çatının altında bol başarılı bir ömür geçirir.

Her yabancının dilinden anlayabilir ama yengenin dilinden anlaması biraz zor olacak. Allah sabır versin.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Mutluluklar.

Yorum

• Bu genç kardeşimizi çok sevdik,sempatik ve içten tavırları ile bize kendisini sevdirirken aynı zamanda başkalarına da sevdirmiş olmalı ki uşağı kaçırmak isyemeyen hanım arkadaş nikahı bastırtmış tapusunu da eline almış.Biz Allah'tan uzun ömürlü beraberlik dileriz genç çifte.Bu arada Halil kardeşin TS'daki görevininde devamını beklediğimizi unutmamalı Hanım kızımız.
                    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Tebrik ederim. Mutluluklar.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• ay çok şeker bi çift olmuşlar Allah mutlu mesut etsin bi yastıkta kocasınlar
                        ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nası yani ? tsihrt katlamadım diye laf işiteceğim ? peh !
                          Bana katla dediği anda köye gitmesini fırsat bilip yapmam o işi. Gözünün önünde ne kadar tshirt varsa atarım yere. toplasın işi ne.

Böyle yazılarla genç arkadaşlara kötü örnek olmayın. Bir tavır gösterilecekse karşılaşmaktan çekinmeyin. Sen zaten yüzkarasısında İsmail abiye şaşırdım şimdi.
                          Valla Metin ben cesaret edemiyorum anca arkadanAma yazdıklarımı gıpta ile okuduğuna eminim.Bir yere yollasanda rahat etsan dimi

Yorum

• Giden herkesin ayaklarına sağlık. Cidden nasıl bir düğün olacağını çok merak ediyorum. Bmn Radyoda 200 kişilerden bahsedildi ama final dönemi v.s olmasından dolayı böyle bir rakamın yakalanması mümkün değil gibiydi zaten. Çok güzel bir düğün olmuş, Halil'i zaten sevmeyen ölsün, Allah bir yastıkta kocatsın. Dövizler falan çok hoş olmuş

Yorum

• Gerçekten hoş bir gündü Bordo mavi ağırlıklı bi düğün günü olması ayrıca hoştu bizim için
                              Habu Sevdaluk 7 Beni
                              HarekeTSirası bizimdur !
                              ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Lig Tv Bordo Mavi programında düğünü gösterdi demin.
                                Pankartlarımızı ve giden arkadaşlarımızı da gösterdi

Tsira gelinimizin kanına çok iyi girememişsiniz heralde,
                                muhabir hangi takımı tutuyorsunuz diye sordu baya bi düşündükten sonra Trabzon dedi
                                Yeterki ONUR'suz
                                olmasın
                                aŞk
                                !

Yorum

Yükleniyor...
                                X