<TABLE height=78 cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>Yönetim Özgür?den zarar etti </TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD>Trabzonspor'a geldigi günden bu yana bekleneni veremeyen Özgür için Erciyes ve Ankaraspor?la yapilan görüsmelerde de bir sonuç alinamadi </TD></TR></T></TABLE>
Özgür için 250 bin dolar bonservis bedeli öneren Ankaraspor?a, ?Devre arasinda görüselim. Bu rakamlarla transfer gerçeklesmez? karsiligi verildi. Yedek kalan Özgür?ün transferinin gerçeklesmemesi camiada, ?Özgür?e bir sezon için 850 milyar lira verilecek. Halbuki ondan bonservis bedeli olarak 250 bin dolar da alinacakti. Yani satisi halinde kulübün 1 milyon 150 bin YTL kari olacakti. Yazik oldu? yorumlarina neden oldu.
[b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
ben çok istyiyorum bizde degisez bi isim olmasini niye bilmiyorum ama kanim isindi özgür'e..
insallah iyi olur..
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
onu boyle gonderilecek biriymis gibi tanitmak cok yanlis,hem formunu yukseltecek motivasyonu sifir olur,hem de piyasasi
alinmaya calisildigi gunlerde denizli onu bize lutfen satti diyebilirim.simdi ankara veya erciyes gibi ucuza dustuculere kapiyi acik tutmak dogru degil ki
bende ona güvenenlerdenim umarim bu güvenin meyvelerini çok yakinda toplariz fakat aklima takilan ben onu defansin hep saginda gördüm senol hoca göbekte oynatiyor acaba yanlis buradmi
Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Defol git Özgür. Senden kat kat iyi futbolcular var bzm alt yapimizda . Seni savundugum günler gözümün önüne geldi de . Diyorum ki ben harbi kör müsüm. Her yapilan transferi Szymek gibi çikacak zannettigim için....
ya bu adam mi yerlere göklere sigdirilamiyodu bumuydu bizim o kadar almak için ugrastigimiz. yok ya senden de bisi olmaz anca takimi yakmaya devam edersin
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
mükemmeldi diyarbakir maçinda özellikle 2.golde rakibe verdi top olaganüstüydü 3.goldede rakibe gol attirma çabasi görülmeye degerdi yolun açik olsun sana güle güle..
elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
denizli spordaki özgürle bizdeki özgürün alakasi yok. çok ümitliydim ondan ilk geldiginde. ama kadroya neden giremedigini son diyarbakir maçinda daha ii anladim.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum