sen de yağmalanan oyunculardan biri oldun... bu sezon işler kötü giderse çok kişinin kellesi gidecek çok... !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Gülselam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ğs bizden bedavaya çatır çatır götürüyor.
Geçmiş olsun.Güle güle ceyhun.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Galatasaray'da oynayacağı garanti mi bu genç yeteneğin?İlk olarak Cihat K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene genç yeteneği ya geldiğinden beri bi adım ileri gidemedi takımdaki herkes gelişme gösterdi bi o yerinde saydı gidişine çok sevindim yalandan işgal ediyor klubeyi
niye oynayamıyor
biri çıkıp cesaret edemiyor oynatmaya
ya çok kötü ya da yönetim ve teknik ekibin engeline takılıyor
galatasarayda altında çalışacağı teknik adam onu almanya 3.liginde iken milli takıma alan adam fatih terim
milli takıdma 3 lü defansta sağda oynatan fatih terim
öyle ki genç oyuncuyu oynatmazsan erir gider
ben bizim takımda forma adaleti olmadığın sezon başından beri söylüyorum
şenol hocaya saygım sonsuz ama benim için eleştirilemez bir adam değil
burada eleştiri yaptığın zaman şenol güneş ilah gibi olduğundan hemen karşına ''madem iyi biliyorsun çıkart takımı sen oyna''
bu takım bir çok oyuncuyu aldı ve eritip gitti
eğer adamı oynatmazsan yada oynayacağından ümidini keserse başka işlere bulaşır
futbolcuyu oynatmıyorsan kazanamazsın
trabzonspor un olayını söyleyeyim mi ben sana
bu takımda hiç bir hoca -şenol güneş bile- genç oynatmaya yanaşamaz
ibb maçında 4-0 öndeyiz hala barış memeiş oyuna girmiyor
neden korkuyor
şöyle bir mantık olabilir mi?
biz genç oyuncuyu ezilmesin diye oynatmıyoruz
bırakın bu işleri
futbolcu gelişme gösteremedi deniyor ama kaç kere farklı mevkiide denendi,ya da kaç maçı ilk 11 oynadı
kadro oturtacağız diye kimse bir şeye cesaret edemiyor
çünkü o akdar kısa bir süre veriliyor ki teknik adama adam önce takımı oturtayım diyor
eğer 2.-3. olursa kovulacak
o yüzden bu takımdan ne genç oyuncu yetişir ne bir şey
siz gider alırsınız 3-28-30 yaş arası hedefi olmayan oyuncuları
nodan sonra şampiyonları sadece izlersiniz
tıpkı 28 senedir yapıldığı gibi
kısacası bu mentaliteyle bi ... olmaz bu takımdanşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Yolun açık olsun Ceyhun. Belki de ilk defa bizden istanbul takımına giden bir oyuncuya kızmıyorum. Ama kusura bakma gs'de başarı dileyemem sana.İstanbul takımları dışındaki kariyerinde başarılar dilerim. İnşallah pişman olmayız.
33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Furkan KAPLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış transferinden sonra gs durumu eşitledi. Şimdi onların bir asını da biz aldık mı ödeşmiş olucazama yönetim durumu eşitlemek için gider mustafa sarpı transfer eder oyrı konu
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
Yorum