Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yallah fenerbahçeye... yallah
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yerliler icerisinde en guvendigim hocaydi her anlamda.

Yasattigi basarisizliklari gectim, son hezimetten sonra istifa etmek yerine orta noktaya bile yanasmadan bir de alacaklarinin tumunu talep etmis.

Profesyonellik ile karaktersizlik arasinda ince bir cizgi vardir.

Bu kadarini beklemezdim.
      #Dik oyna

Yorum

• Hakaretlere gerek yok. Bizimle bir daha yolu kesişmesin hiçbir şekilde, bu yeterli.

Yorum

• neyi yorumlayacak acaba alanya dan şöyle 4 yedik akhisardan böyle 6 yedik .. tövbe ya rabbim sinirlerimizi bozdu..
          İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Önümüzdeki yıl yorumculuğa geri döner diye tahmin ediyorum...

Yorum

• Yürüüü anca gidersin!
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Adam geldi, gırgırını geçti, parasını aldı gidiyor. Bu düzenin değişmesi lazım. Hiç sorumluluğu yok bu işin
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kendi adima konusmak gerekirse sana cok güvenenlerdendim. Teknik Direktörleri bir bir ögüten Türk Futbol'unda sabrin en dogru yol oldugunu savundum hep.

Takimin basinda iken iki büyük hezimet yasadiktan sonra düzelir diye ümit etmistim. Gecen sezon 10 maclik serüven hepimizi ayri bir havaya sokmustu.

Burada sana hain yaftalari yapistiranlar, ana baci küfür edenler ve daha nice kötü niyetli insanlar bile sevinmisti.

Nasil ki yenilgilerde sadece suclu oyuncular olmuyorsa, galibiyetlerde de tebrik etmemiz gereken sadece futbolcular olmamali.

Adam gibi yollari ayirmak da önemli bir erdemdir. Ben TS sevdalisi olarak üzerime düsen nezaketi gösterip kendi adima takima kattigin dogrular icin tesekkür ederim.

Tüm yanlislar ve hatalar icinde seni vicdaninla basbasa birakiyorum.

Güle güle! Umarim yolun bir daha hem bizim hem de kendi hayrimiza buralara düsmez.
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bu kadro bu ligde iş yapacak bir kadro, buna rağmen böyle dengesiz abzürt sonuçlar aldı takım ve ersun yanal bu malubiyetlerin çoğunda adından söz ettirdi. Feshediesi yararımıza oldu. Keşke bu durumlara düşmeseydik.
                  Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                  Бургундия синий
                  61

Yorum

• Yerli hoca ile devam edilmesi gerekiyorsa o isim sen idin
                    Trabzonspor tarihinin belki de en güçlü ofansif en farklı oyunculu kadrosu verildi eline
                    Sen ne yaptın
                    Koca bir hiç
                    Umarım tekrar görüşmeyiz.
                    Bein sport da bol bol sunuculuk yaparsın artık
                    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                    Beşirli/TRABZON

Yorum

• Insallah bir daha Trabzonsporun onunden gecme gecmez yolun.Ebediyen kilitlenmeli bu baslik

Yorum

• İnsan değilsin , başka birşey demiyorum..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hocam sana İstanbulda düzenli bir hayat lazım gel sen yorumculuğa başla spor programlarında. Anadoluda yapamazsın sen. Be güzel geçen sene üst üste maçlar kazanmışken ne oldu da bozdun oyununu anlamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• dostlar iyi güzel kovuldu da ben hala rahatlamadim hala içimde bir sıkıntı bu yönetim sorumlu değil.mi hiç bu durumdan

Ersun yanal istifa
                              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Şahsen çok inanıyordum sana ama olmadı malesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X