Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabırcı olan beni bile biktirdin defol git.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• adamın kimi nerede neden oynattığı belli değil ve 8 hafta olmuş. istifa etmemesi tazminat peşinde olduğunu gösterir.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Defol!

Yorum

• Şampiyonluktan dem vurup martaval anlatan birini halen orada tutan yönetim istikrardan da başarıdan da bahsetmesin.

Yorum

• Toz ol

Yorum

• Spikerin biri de çıkıp şu pişkine siz yeni kurulan bir takımsanız da gs nedir diye sormaz mı...

Yorum

• Tajminat mi iştoyon şen...

Yorum

• Hocam sizi destekliyordum ama bu maçın gerçekten hiçbir mazereti yok. Şu maçtan sonra istifa etmiyorsanız da kulübün sizi yollamasını bekleyip tazminat peşindeyseniz gerçekten ben sizi yanlış tanımışım. İstifa ederseniz saygı duyarım ama istifa etmeden yollanırsanız milyonlarca insanın saygısını kaybedersiniz. Bu da umrunuzda mı bilmiyorum ama olacak olan bu.

Yorum

• Tazminat maddesi yokmuş sözleşmesinde gelecekteki alacaklarında da sorun çıkaracağını düşünmüyorum dedi YES.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Mehmet Kıroğlu tarafından gönderildi
                      2011 Şampiyonluk kupası alınınca Ananın amına girsin orospu çocuğu siktir git
                      nasıl bir uslup??yazıyı düzeltin lütfen....iyice kahve ortamı yaptınız burayı....
                      ıslak imza....

Yorum

• Şu atın oğluna gösterilen tavizin çeyreği Vahid hocaya gösterilmedi amk

Yorum

• Her röportajında 35 yıl vurgusu yapmak zorundayım ihtiyacı mı duyuyorsun?

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Spikerin biri de çıkıp şu pişkine siz yeni kurulan bir takımsanız da gs nedir diye sormaz mı...
                            Daha önce bahsini geçirmişti. GS bu transfer döneminde 40 milyon euro bonservis ödedi. Şampiyonluğa oynamak için ciddi paralar harcamak gerekiyor diyor. Ha kendisinin de 4 transfer döneminde 35 milyon euro bonservis ödettirdiğini unutmamak lazım. Akhisar ve Göztepe örnekleri şu aşamada sürdürülebilir olmadığından, ciddi başarılar için önemli harcamalar yapmak gerekebilir ama taraftar sürdürülebilir başarıyı bıraktı artık anlık sonuçlarla gülmeyi bile unuttu...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Gitmedi mi daha? Lütfen sabahı başka bir şehirde görsün.

Yorum

• Başakşehir maçından sonra neşter vurulmalıydı, geç kalındı.

Bu platform'da da çok kez izah ettik.

Yönetimin içimizdeki köstebeğin fırıldaklarını öngörememiş olması. Kendilerine verilmiş kredinin de yitirilmesine yol açtı.

Ne yazık ki yapılan ihmal 8 puanlık kayıp vermemize dolayısı ile şampiyonluk hedefinden uzaklaşmamıza neden oldu.

Muharrem Usta yeni teknik direktörü ince eleyip, sık dokumalı.

Eğer bu hamlesinin de içi boş çıkarsa önümüzdeki sezon sonu onun da fişi çekilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X